Agáta Hanychová (22) do Ulice?

01.07.2008 20:00

Kuba

https://i.idnes.cz/07/052/cl/LF1b1b3b_PICT9871.jpg

Tuhle zprávu dnes zveřejnil deník Aha!, ve svém článku píše, že modelka, herečka a dcera slavné herečky Veroniky Žilkové si od září zahraje malou roli právě v naší Ulici. Ovšem Agáta by v Ulici neměla zůstat na trvalo, zahrát by si měla asi jenom v jednom díle.

Sama Agéta to potvrdila. „Ano, je to pravda. Hraju tam roli motorkářky, ale zatím je to jen jednorázové. Už to mám natočené, díl půjde do vysílání až po prázdninách.“ Tak tohle přiznala modelka deníku Aha!

Ale teď je tady jedna otázka! Je tahle informace pravdivá? Zveřejnil ji bulvární deník. Můžeme mu věřit? Možná ano, možné ne. Názor už nechám na vás. Ale ještě dodám, že před nedávnem zveřejnil jiný bulvární deník informaci, že si v Ulici zahraje Jiří Lábus a tahle informace opravdu byla pravdivá, pan Lábus si zahraje v pilotním filmu k seriálu Ulice.

Ještě přidám informaci, že Agáta si zahrála také v konkurenčím seriálu v konkurenční televizi. Myslíte, že Nova dala nabídku Agétě, aby si zahrála ve svém seriálu i když TV Nova ví, že Agáta hraje v konkurenci? Tohle je také zajímavá otázka, že? Já svůj názor na celou situaci mám, vy si svůj názor můžete udělat také a zveřejněne se pocity v naší diskuzi.

My budeme zjišťovat více a hned jak se dozvíme podrobnější informace nejen o Agátě, ale o dalších informacích týkající se nové řady Ulice, tak se to od nás hned dozvíte. Sledujte náš web i o prázdninách a dozvíte se mnohem více.

Zpět