Alžběta (Bety) Stárková - Jana Bernášková

03.07.2010 12:03

https://mm.denik.cz/56/f8/bernaskova_jana_sip-300.jpg

V prvním díle si připomeneme jednu z výrazných postav první sezóny. Jedná se o Alžbětu Stárkovou, které nikdo neřekl jinak, než Bety. Pokud vám jméno Stárková někoho připomíná, tak je to určitě Miloslav Stárek, ovšem tito dva nemají v seriálu vůbec nic společného, je to jen shoda jmen a když Stárek do Ulice přišel, tak Bety už tam dávno nebyla.

Kdo vlastně Bety byla? Bety pracovala v kadeřnictví Studio Michal (nyní Studio Swing) jako kadeřnice, byla milá, upřímná, každý ji měl rád. V průběhu první sezóny se seznámila s podivným chlápkem Rosbergem, naivně se do něj zamilovala, později otěhotněla a Rosberg ji opustil. Bety byla na dně a rozhodla se, že se i s dítětem vrátí zpět k rodičům do Mohelnic. S ní odjel i Honza, dřívější přítel Digi. Oba se do Prahy ovšem vrátili, Honza i Bety byli šťastní, osud tomu, ale tak nechtěl. Honza zemřel při bouračce na motorce a Bety se později vrátila zpět do Mohelnic, kde žije dodnes.

Jana Bernášková, která Bety hrála se po skončení Ulice objevila na pár dílů také v seriálu Horákovi či v epizodní roli v seriálu Kriminálka Anděl. Zahrála si také ve filmu Bestiář. Na veřejnosti se moc neobjevuje, stará se o svou dceru a je šťastná i se svým manželem.

Obrázek “https://www.televize.cz/images/fotografie/Televize/2006/11/14-1.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. https://www.televize.cz/images/fotografie/Televize/2006/11/14-2.jpg

Zpět