Andrej Hryc vypadl ze slovenské taneční soutěže Let´s Dance

12.04.2010 18:22

Kuba>

Obrázek “https://image.tvnoviny.sk/media/images/600xX/Apr2010/2145980.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Andrej Hryc bojoval od 21. března 2010 v taneční soutěži na Slovensku Let´s Dance (obdoba české taneční soutěže Star Dance). Andy Hryc spolu se svou taneční partnerkou Michaelou Markovou neměl vždy moc štěstí, v prvních dvou kolech získal od odborné poroty nejmenší počet hlasů, i přesto hlasující diváci viděli jejich tanec jinak, protože je vždy posílali do dalšího kola, třetí kolo se jim bohužel stalo osudným, i přesto, že od poroty dostali více bodů, než v prvních dvou kolech.

V taneční soutěži se hlasuje jiným způsobem než jsme zvyklý z různých soutěží. Vždy po odtancovaném kole se začne hlasovat, hlasuje se celý týden až do další neděle, pak všichni soutěžící zatancují a pak je vyhlášení tanečního kola z předchozího týdne a teprve na to se začíná hlasovat v tom novém kole. Andy Hryc si tedy ještě včera zatancoval, bohužel pro něj už v dalším kolo hlasovat diváci nemůžou, včerejší kolo se mu celkem podařilo, i porota to hodnotila celkem kladně a nejmenší počet bodů nedostali.

A co řekl přímo Andy Hryc na vypadnutí z taneční soutěže Let´s Dance? „Som rád, že som sa mohol v tejto súťaži zúčastniť a že som schudol jedenásť kíl,“ povedal s úsmevom na rozlúčku Andy Hryc. „Rád sa budúci týždeň posadím do publika k Marekovi a Števovi.“ prozradil pro oficiální web soutěže. Náš web sledoval celou cestu soutěží Andyho Hryce ve speciálu, který najdete zde. Nově se tam dočtete hodnocení poroty ve čtvrtém kolo, podívat se můžete také na celý včerejší díl a prohlédnout si můžete i nové fotky.

Zpět