Archiv článků... březen 2012

24.06.2012 10:58

Poznejte neobyčejný život Hany Maciuchové

https://img7.ceskatelevize.cz/program/porady/10212433228/foto09/21154215585_cyklus_03.jpg



Čeká televize již od roku 2009 odvysílá každé úterý dokumentární cyklus nazvaný Neobyčejné životy, každý týden se v dokumentu setkáváme s jednou hereckou legendou a můžeme lépe poznat neobyčejný život konkrétní legendy. Dnes večer nás čeká příběh jedné z nejlepších hereček, které máme. S touto divadelní, filmovou a televizní herečkou se již několik let setkáváme také v seriálu Ulice. Řeč je o skvělé herečce Haně Maciuchové, jejichž neobyčejný život budete moc poznat už dnes večer.

Jak se herečka dostala k herectví, jaké životní trable jí přichystal sám život? I o tom bude vyprávět sama Hana Maciuchová v dokumentu, uslyšíme od ní také dojemný příběh, ve kterém vzpomíná na svého životního partnera Jiřího Adamíru. Věřte, že již skoro dvacet let po smrti oblíbeného herce na něj herečka dokáže se slzami v očích dojemně vzpomínat.

Určitě si tento dokument s oblíbenou herečkou nenechte ujít, dokument z cyklu Neobyčejné životy s herečkou Hanou Maciuchovou můžete sledovat už dnes večer ve 22 hodina na programu ČT1. O necelou hodinu později, ve 22:55 si pak budete moc připomenout film z roku 2009 Nespavost, kde si Hana Maciuchová zahrála hlavní roli a s ní po boku si ve filmu zahrál i neméně oblíbený herec Bořivoj Navrátil, který před několika měsíci prohrál svůj boj se zákeřnou nemocí.

Dokument Neobyčejné životy: Hana Maciuchová - úterý 27.3. 2012 ve 22:00 na ČT1
Film Nespavost v hlavní roli Hana Maciuchová a Bořivoj Navrátil - úterý 27.3. 2012 ve 22:55 na ČT1

Admin Kuba / 27.3. 2012 /
foto: Archiv ČT





Rodina i přátelé se loučili s Bronislavem Poloczkem



Dnes od 14 hodin se ve Velké obřadní síni strašnického krematoria konalo poslední rozloučení s hercem Bronislavem Polockem, který zemřel minulý týden ve Vinohradské nemocnici. Poslední sbohem přišlo dát spousta lidí, mezi které nechyběla hercova rodina, nejbližší přátelé a kolegové ať z divadla, televize nebo filmu. Na obřad přišli samozřejmě také desítky fanoušků. Pohřeb trval necelou půl hodinu.

Na obřad dorazila spousta hercových kolegů, mezi nimi byla Taťjána Medvecká, Marek Eben, Petr Náročný, Viktor Polesný, Ladislav Frej, Miroslav Donutil, Jiří Lábus, Zdeněk Srstka, Gabriela Vránová, Alois Švehlík, Vladislav Beneš, Simona Postlerová, Ilja Racek či Jiří Hromada. Na obřad bohužel z časových důvodu nedorazil žádný hercův kolega ze seriálu Ulice, především pak Václav Svoboda a Jaroslava Obermaierová.

"Byl to velký herec a přítel, který měl také mnohé zajímavé umělecké náměty. Moc špatně se mi o tom mluví. Chodili jsme spolu často na jídlo, Bróňa byl moc příjemnej a veselej, bude mi chybět," řekl pro tyden.cz Zdeněk Srstka. Velmi těžko nesla smrt oblíbeného Bróni herečka Jiřina Bohdalová, která byla dlouholetou Bróňovou kamarádkou "Byli jsme letití kamarádi a pokaždé jsme se v létě scházeli u mne na chalupě. Nechtěl už žít. Vlastně se mu splnilo přání. A říká se mi to velmi těžko" řekla na pohřbu pro blesk.cz herečka.

Bronislav Poloczek byl velkým a velmi oblíbeným hercem, všem bude moc chybět. Jak vypadala atmosféra na pohřbu se můžete podívat v přiložené fotogalerii. Přečíst si můžete i další články z tisku, které o pohřbu informovali.


Podívejte se také...
Zdrcená Bohdalová: Loučila se s kamarádem Poloczkem (†72) (blesk.cz)
Lidé se rozloučili s hercem Bronislavem Poloczkem (tn.cz)
"Bróňa nám bude chybět!" Herci se rozloučili s Poloczkem (tyden.cz)
Rodina i přátelé se rozloučili s hercem Bronislavem Poloczkem (mediafax.cz)
Pohřeb Bronislava Poloczka: Kamarádi z Ulice a Hospody nepřišli (super.cz)



Admin Kuba / 23.3. 2012 /
foto:
blesk.cz





Startuje Výměna manželek, připomeňte si jí v Ulici



Dnes ve 20 hodin na TV Nova startuje již pátá řada velmi oblíbeného pořadu Výměna manželek. Dvě rodiny jsou na deset dní ochotny změnit svůj život, dvě ženy a každá půjde na deset dní do domácnosti k rodině, kterou životě před tím neviděla, nikdo na začátku neví do čeho jde. Nové příběhy, emoce i vyhrocené situace, i to přinese nová řada Výměny manželek. Dnes se nás čeká výměna rázné Venduly a nešťastné Michaely, pro kterou je tento pořad poslední šancí na záchranu manželství a pozor! čeká nás také facka.

Každý pátek se štáb Výměny manželek rozjede do různých rodin, čeká nás i pohled do rodiny lesbického páru nebo rodiny s deseti člennou rodinou a velkým statkem. I do podobných prostředí bude muset vyjet žena, která má třeba jen jedno dítě a žije s rodinou v panelákovém bytě. O tom, že i pátá řada Výměny manželek bude zajímavá a plná zajímavých okamžiků je jasné již teď.

Výměna manželek byla i jednou z hlavních dějových linek jarní části třetí sezóny Ulice. Rozpadající se manželství Jordánových chtěla zachránit Tomášova matka a proto je přihlásila do Výměny, i tento pořad však nakonec rodinu nezachránil. Na deset dní se tenkrát rozhodla od rodiny odejít Bára a místo ní k Jordánovým přišla nová máma Nikol. Vše se točilo v období, které Tereza neměla moc šťastné a dělala všelijaké naschvály, s Nikol se nikdy nepohodla.

Jak natáčení Výměny manželek v Ulici začalo si můžete připomenout zde. Jedná se o první díl, ve kterém natáčení začalo. V dalších dílech natáčení pokračovalo, takže kdo by si chtěl připomenout více epizod, tak si může projít i další epizody, které následující po již zmíněné první epizodě. Mimochodem malá zajímavost, věděli jste, že vyměněnou manželku Nikol hrála herečka Máša Málková, která v současné době v Ulici hraje kadeřnici Romanu? Ne každý tohle určitě věděl.

Sledujte pátou řadu Výměny manželek od 23.3. 2012 každý pátek ve 20 hodin na Nově

Admin Kuba / 23.3. 2012 /
foto:
Archiv TV Nova





Ulice má celkem tři nominace v TýTý 2011



A je to tady. Již teď jsou známé nominace v televizní anketě TýTý 2011. Zatímco v předchozích letech byly jména nominovaných velké tajemství, letos dostaly naše televize "povolení" a se svými favority, kteří získali nejvíce hlasů v první nominační fázi hlasování se můžou pochlubit ještě dříve než vypukne finálová část hlasování. TV Nova této možnosti využila a prozradila kdo za její televizi bude bojovat o hlasy.

Seriál Ulice získal rovnou tři nominace a všechny jsou tradiční, které zústávají stejné už několik let. Je to samozřejmě samotná Ulice, která bude bojovat o titul seriál roku, mezi herci bude bojovat Rudolf Hrušinský a mezi herečkami již tradičně nebude chybět Hana Maciuchová. Všichni budou bojovat o vaše hlasy, které budete moc posílat již od 2. dubna a my vás na to samozřejmě budeme upozorňovat. A kdo další za TV Nova se probojoval do finále?

TV Nova získala 16 nominacích z celkových 40:

Lucie Borhyová
(kategorie Osobnost televizního zpravodajství)
Markéta Fialová (kategorie Osobnost televizního zpravodajství)
Ray Koranteng (kategorie Osobnost televizního zpravodajství)
Karel Voríšek (kategorie Osobnost televizního zpravodajství)

Václav Tittelbach (kategorie Sportovní moderátor)
Martin pouva (kategorie Sportovní moderátor)

Mirek Vaňura (kategorie Osobnost televizní publicistiky)

Rudolf Hrušinský (kategorie Herec)
Petr Rychlý (kategorie Herec)

Zlata Adamovská (kategorie Herečka)
Hana Maciuchová (kategorie Herečka)
Dana Morávková (kategorie Herečka)

Televizní noviny (kategorie Pořad roku)

Expozitura (kategorie Seriál roku)
Ordinace v růžové zahradě 2 (kategorie Seriál roku)
Ulice (kategorie Seriál roku)


Admin Kuba / 23.3. 2012 /
foto:
Archiv TV Nova



TýTý 2011: Moderátorky budou Kostková a Čvančarová

https://www.profimedia.cz/fotografie/tereza-kostkova-jitka-cvancarova/profimedia-0027781122.jpg



21. ročník televizní ankety TýTý 2011 je v plném proudu. O půlnoci z neděle na pondělí skončila první fáze hlasování, tzv. nominace, kde jste mohli nominovat libovolné tváře a pořady z kterékoliv české televize. Už za týden, přesněji od 2. dubna bude probíhat druhá fáze tzv. finálová, kde již bude známo z každé kategorie pět nominovaných, pro které budete moc opět hlasovat.

Dnes také byly zveřejněny jména moderátorů pro finálový večer TýTý 2011, který odvysílá Česká televize v sobotu 14. dubna 2012. Dva roky po sobě moderoval tutu anketu moderátor Karel Šíp, v letošním roce ho vystřídá krásná žena, aby se bylo na co dívat, tak Karla Šípa vystřídají rovnou dvě krásné ženy a to herečky a moderátorky Tereza Kostková a Jitka Čvančarová. Mimochodem Tereza Kostková již před lety TýTý moderovala a to po boku Dalibora Gondíka.

"S Terezou nás spojuje mnohé, jak v profesní, tak hlavně v lidské rovině. Myslím, že z nás srší vzájemné přátelství, důvěra a radost z každého společného setkání. Životní cesty se nám v dobrém slova smyslu stále kříží a propojí se opět na slavnostním večeru předávání cen TýTý. Doufám, že budou mít diváci a všichni v sále spolu s námi radostný večer," prozradila jedna z moderátorek Jitka Čvančarová. My vás o dalším průběhu hlasování budeme samozřejmě infomovat, takže nás i nadále sledujte.


Admin Kuba / 22.3. 2012 /
foto: profimedia



Tereza Bebarová se rozloučila se seriálem Ulice

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/normal480/1221882-img-tereza-bebarova.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Herečka Tereza Bebarová, která v Ulici hraje Ukrajinku Světlanu Nyklovou je těhotná. To není žádná novinka, tato zpráva je již známá několik měsíců. Herečka je v současné době v šestém měsíci těhotenství a již za tři měsíci tedy přivede na svět svoje první dítě. I přes požehnaný stav to Tereze stále sluší, včera se zúčastnila svého posledního natáčení seriálu Ulice.

Tereza Bebarová hraje v Ulici již od první sezóny, loučí se tedy po sedmi letech natáčení, ale sama doufá, že její pauza nebude trvat dlouho a hned jak to bude možné, tak se vrátí mezi své kolegy, to sama herečka i potvrdila: V mém povolání, které je volné, je možné si takzvaně odskočit. Mám tu možnost, že mi miminko může někdo na pár hodin pohlídat,“ přiznala deníku Blesk Tereza Bebarová.

S herečkou se na plac přišli rozloučit i někteří její kolegové a také štáb, od všech dostala dárečky a kytici. Všem bude samozřejmě po Tereze smutno a jí samotné také: „Bude se mi po všech moc stýskat,“ dodala herečka. O tom jak vymysleli scénáristé ukončení Světlany v Ulici si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat, protože se Ulice natáčí s více jak dvouměsíčním předstihem, tak oblíbenou Světlanu stále v Ulici ještě uvidíme. Jedno je jisté již teď, Světlana rozhodně v Ulici těhotná nebude a také neumře, takže o její postavu určitě nepřijdeme natrvalo. Vypadá to tedy, že Světlana na čas odjede pryč.


Admin Kuba / 18.3. 2012 /
foto: blesk.cz



Zveme vás do kina... Na film Probudím se včera



Tento týden vstoupil do našich kin nový český film, který název Probudím se včera. Protože ve filmu hraje i několik herců známých ze seriálu Ulice, tak vám tento film trochu více představíme. Probudím se včera je nová česká komedie ze školního prostředí, který vypráví příběh čtyřicetiletého Petra Kováře, který učí češtinu na gymnáziu, je úspěšný, ale nemá štěstí ve vztahu k ženám. Jediná žena, kterou kdy miloval s ním chodila do třídy na gymplu, jmenuje se Eliška a v mládí jí Petr nedokázal vyznat lásku, ona se pak odstěhovala a Petr jí navždy ztratil...

V nečekanou chvíli přijde zajímavá nabídka, vrátit se v čase do roku 1989, kdy byl Petr na gymplu ve třeťáku. Petr neváhá a nabídku přijme a vrátí se v čase do svých mladých let, ale z pamětí čtyřicátníka. Rozhodne se ve vztahu s Eliškou udělat vše jinak, jenže přicházejí situace, se kterými nepočítal. Musí se znovu učit matematiku, chemii atd. Jak vše dopadne? Podaří se Petrovi vyznat Elišce lásku. Film nabízí vtipný příběh ze školního prostředí a tato nová komedie určitě zaujme i vás.

Film se natáčel loni v létě a zahrálo si v něm i spousta herců známých ze seriálu Ulice. Jednu z hlavních rolí zde má Filip Blažek (známý z Ulice jako Martin Havránek). Filip Blažek zde hraje roli Petra Kováře ze současnosti (do budoucnosti se vrátí jako Jiří Mádl). Ve filmu určitě z Ulice poznáte i třeba Jakuba Štáfka (Matěj Jordán) či Elišku Křenkovou (Eliška) jako Petrovi spolužáky. Petrovu maminku si zase zahrála Ljuba Krbová (Anička Lišková). Dalšího Petrova spolužáka si ovšem ne v minulosti ale v budoucnosti zahraje Tomáš Matonoha (Pepan Pavlica) a jako domovnice se ve filmu představí Zdena Hadrbolcová (Růža Habartová). Na závěr se můžete podívat i trailer filmu a také na fotky našich "uličníků."

Oficiální trailer filmu Probudím se včera


Admin Kuba / 17.3. 2012 /
foto, info: bioillusion.cz





Na Bronislava Poloczka vzpomínají i jeho kolegové

Seriál Ulice: Bronislav Poloczek



Zpráva o úmrtí oblíbeného herce Bronislava Poloczka během celého dne obletěla republiku i naše sousdedy na Slovensku. Na herce vzpomínají všechna média, ale převážně jeho kolegové a kamarádi. Česká televize uctí hercovu památku mimořádnou reprízou Úsměvy Bronislava Poloczka, které můžete sledovat zítra, tedy v sobotu v 16:10 na ČT1. Zpráva o úmrtí zasáhla i jeho kolegyni a seriálovou manželku Jaroslavu Obermaierovou:

"To je strašně smutná zpráva. Právě točím Ulici, tak to tady všem řeknu. Zrovna včera jsem měla scénu, kdy jsem vzpomínala na jeho postavu. Bronislav byl celý život brumla, pořád si na něco stěžoval. I v Ulici po krátké době skončil, to už ale povídal, že mu stále není dobře. Je to hrozná tragédie," vyjádřila se pro server super.cz herečka krátce po té co se smutnou zprávu dozvěděla.

Na pana Poloczka vzpomíná i jeho seriálový syn Václav Svoboda: "Měl jsem ho strašně rád. Tak negativního člověka v dobrém slova smyslu jsem snad ještě neviděl. Dokázal to tu rozvířit," přiznal seriálový Lumír Nykl. Poslední role Bronislava Poloczka byla v pokračování o Saxáně, k jeho úmrtí se vyjádřil i režisér filmu: "Měl jsem ho velmi rád, často jsem s ním spolupracoval. Pro jistý typ rolí byl ideální, i když v poslední době už na něm byly znát zdravotní potíže a psychicky ho zdeptala smrt jeho manželky. Ale vždycky podotkl něco vtipného a pokaždé bylo příjemné s ním pracovat," vzpomíná Václav Vorlíček.

Za celou Ulici vyjádřil upřímnou soustrast rodině nový kreativní producent: "Bronislav Poloczek byl bezpochyby jedním z herců, díky kterým Ulice získala své diváky. Želíme všichni jeho odchodu a vyjadřujeme tímto upřímnou soustrast jeho rodině," dodal Matěj Podzimek. Poslední rozloučení proběhne za účasti veřejnosti příští pátek 23. března ve 14 hodin ve velké obřadní síni ve strašnickém krematoriu.

Připomeňte si Bronislava Poloczka v následujících videích a na fotkách...
Bronislav Poloczek a jeho nezapomenutelné odpovídání na otázek ve filmu Černí baroni
V Černých baronech přišel nápad na chov prasat, jak se na to dívá Bronislav Poloczek
Nezapomenutelná Hospoda, kde jako jeden štamgasta byl i Bronislav Poloczek

Bronislav Poloczek byl i skvělý bavič, připomeňte si ho v pořadu Petra Novotného






 

Admin Kuba / 16.3. 2012 /
foto: Archiv TV Nova; internet





Ulice pláče, zemřel herec Bronislav Poloczek

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Mar2012/956751.jpg?687f” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Herecký svět dnes opustil vynikající herec Bronislav Poloczek, kterého znají i diváci seriálu Ulice, kde vystupoval na začátku seriálu jako majitel večerky Stanislav Nykl, v Ulici ovšem nevystupoval ani rok, po necelém roce totiž zemřel na infarkt a v Ulici po něm zůstala manželka Vilma a syn Lumír.

Bronislav Poloczek se již několik měsíců trápil a na svůj život už dávno rezignoval. Herec v minulosti prodělal infarkt a mrtvici, kvůli nemoci zhubl přes třicet kilo, před několika měsíci sám v rozhovoru přiznal, že již nemá na nic sílu, ani na mluvení a že už nemá pro co žít. Dnes ve věku 72 let zemřel ve Vinohradské nemocnici.

Herec se proslavil v desítkách filmů a desítky let hrál na prknech, která znamenají svět. V divadle poprvé začal vystupovat už v 50. letech, v posledních letech byl členem Národního divadla. Kromě Ulice si herce můžeme pamatovat v nezapomenutelné roli v seriálu Hospoda, dále také v seriálu Malý pitaval z velkého města, Copak je to za vojáka a dalších. Jeho posledním filmem je Saxána a Lexikon kouzel, který se hraje v kinech.

Bronislav Poloczek není prvním hercem z Ulice, který opustil svět. Před několika lety zemřel herec Václav Mareš (Dalibor Liška), Milena Dvroská (Marta Jordánová) a teprve před několika měsíci nás opustil Bořivoj Navrátil (Vojtěch Bařinka).


Admin Kuba / 16.3. 2012 /
foto: internet



Michal Reitler míří ze seriálu Ulice do České televize

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Jan2011/712364.jpg?d41d



Minulý týden jsme vás informovali, že šéfproducent seriálu Ulice Michal Reitler tento seriál opouští, tehdy ještě nebylo jisté, jestli odchází na vlastní žádost a kam má namířeno. Dnes je všem spekulacím jasno, Michal Reitler opravdu opouští seriál Ulice a z TV Nova má zamířeno do České televize, kde je generálním ředitelem Petr Dvořák, který na stejné pozici působil i na Nově a právě po zvolení Petra Dvořáka do ČT míří spousta zaměstnanců TV Nova do ČT, Michal Reitler je tedy jeden z nich.

Michal Reitler bude na ČT působit na velmi zajímavé pozici. Stane se totiž jedním ze šéfů tvůrčích producentských skupin, které budou pro Českou televizi realizoval nové programové projekty. Do výběrového řízení poslalo své strategické projekty celkem 85 kandidátů, odborná komise vybrala ty nejlepší a sám generální ředitel po osobních pohovorech vybral nakonec 14 kandidátů, kteří budou řídit jednotlivé skupiny.

Konkrétní pozice, kterou bude na ČT mít Michal Reitler se jmenuje šéf tvůrčí producentské skupiny hrané a zábavné tvorby. Pojmenovat by se tato funkce dala i jako kreativní producent. Osobně za náš web Michalovi velmi gratuluji, nicméně pro seriál Ulice to znamená opravdu velká ztráta, i když se říká, že každý je nahraditelný, tak sehnat dobrou náhradu za Michala Reitlera bude určitě velmi těžké.


Admin Kuba / 14.3. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Krásné zpěvačky, které známe ze seriálu Ulice



O víkendu by se člověk měl bavit, co třeba vyrazit do klubu, na diskotéku či na koncert. My vám sice žádný program na podobnou akci nenabídneme, ale zazpívat si v tomto článku můžeme. Připomeneme si totiž seriálové postavy, které nehrají nebo nehráli jen herečky, ale také zpěvačky, u některých dokonce spíše zpěvačky.

Tereza Nekudová - Saša Třešňáková
Asi první hrající zpěvačkou v Ulici byla herečka a zpěvačka Tereza Nekudová, která si v Ulici zahrála Sašu Třešňákovou. Tereze její role určitě sedla, protože její postava v Ulici také zpívala a to v kapele, kde hrál i Marek Stránský či Kamil Bařinka, se kterým Saša začala i chodit. Jak Tereza Nekudová zpívá si můžete poslechnout zde.


Markéta Zehrerová - Vanda Vaničková
Markéta si zahrála v pohádce Tajemství staré bambitky a v Ulici, to jsou její jediné herecké role, jinak je totiž jen zpěvačka a převážně muzikálová. V Ulici jsme jí mohli poznat jako problematickou Vandu Vaničkovou, do které se zamiloval Ben Vojtíšek a kvůli které se nejednou dostal do problémů. Markéta na svém kontě má spoustu písniček, jednu z nich si můžete poslechnout zde.


Magdaléna Bianka Ištoková - Magdaléna Jandová
Magdaléna moc hereckých zkušeností také nemá, ale za to těch pěveckých jich má hodně. Zpěvačka a herečka, která si momentálně užívá mateřské dovolené a těší se na své první dítě jé známá jako zpěvačka z dívčí skupiny New Golden Kids. Tato skupina již několik let neexistuje a Magdaléna se tak mohla věnovat hraní v seriálu Ulice, kde jsme jí mohli poznat jako servírku Majdu u Henryho. Jednu z mnoho písniček skupiny New Golden Kids si můžete poslechnout zde.


Berenika Kohoutová - Markéta Havránková
Herečka nebo zpěvačka? Berenika je oboje, hraje a k tomu zpívá. Velké zkušenosti má z obou branží, hrála již v několika filmech a seriálech a na svém kontě má několik písniček. Bereniku můžeme ze seriálu Ulice znát jako Markétu Havránkovou, která dělá velké starosti Simoně, jak Berenika zpívá si můžete poslechnout zde.


Olga Lounová - Patricie
Těžko říct, které profesi se Olga věnuje více. Znát jí můžeme jako herečku, zpěvačku i moderátorku. K tomu si sama skládá své písně a závodně jezdí rally. Olga Lounová toho tedy stíhá opravdu hodně, v poslední době jí můžeme sledovat i v seriálu Ulice jako zlatokopku Patricii, která pomáhá své kamarádce Pavle. Olga nazpívala již mnoho písniček, jednu z posledních písní si můžete poslechnout zde.

V seriálu Ulice bychom určitě našli více zpívajících hereček a herců. Spousta herců totiž hraje i v muzikálech, kde se samozřejmě také zpívá. Já jsem ale vybral herečky, které skoro více zpívají než hrají.


Admin Kuba / 10.3. 2012 /
foto: internet



Oblíbená Libuše Šmídová se vrací do Ulice

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Mar2012/949884.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Po delším čase nastupuje do seriálu Ulice herečka Nina Divišková, která ztvárňuje velmi oblíbenou paní Šmídovou, teda matku Ingrid Ševčenko, ta sama svou matku příliš v lásce nemá a vždy musela dost trpět, když její matka přijela ke své dceři na návštěvu a už zde na dlouhý čas zakotvila. Ale jednou se s Ingrid pohádala a raději odjela zpět do Málkova ke své druhé dceři Ilonce, dnes se opět vrací.

Její návrat není jen tak. Paní Šmídová má jako správná matka obě své dcery ráda a když je jedna z nich problémů tak se okamžitě vydává na pomoc. Včera Ingrid své matce volala, kvůli hodinkám, které potřebuje prodat, i když Ingrid nechtěla, aby její matka přijela, ta sama vycítila, že s Ingrid není vše v pořádku a rozhodla se za svou dcerou přijet. Na jak dlouho? To teprve uvidíme, ale snad to bude na dlouho, s paní Šmídovou byla vždy sranda, zvlášť v kombinaci s Vilmou Nyklovou a Růžou Habartovou.

A co dělala Nina Divišková v době, kdy nebyla v Ulici? V té se naposledy ukázala na velikonoční pondělí před dvěma lety, kdy se náhodně setkala s Vilmou a Růžou v lázních kde pátrali po Stárkově milence, od té doby jsme jí v Ulici vidět nemohli. Herečka se věnovala divadlu a především natáčení seriálu Vyprávěj, kde má jednu z hlavních postav, ale v nové řadě, kterou ČT uvede na podzim se již herečka objevit nemá, protože děj seriálu se opět posune a herečka bude muset v seriálu zemřít.

Sledujte tedy návrat Niny Diviškové alias Libuše Šmídové do seriálu Ulice už dnes večer v 18:30 na Nově.


Admin Kuba / 8.3. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Vasil Ševčenko dnes v Ulici opět naposledy

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Jun2009/515340.jpg?d41d



V červnu roku 2009 se herec Robert Jašków, alias seriálový mafián Vasil Ševčenko rozloučit s diváky Ulice. Vasil v Ulici zemřel, nechal ho zabít mafiánský bos. Ingrid Vasilovo tělo identifikovala, ale protože měl rozstřílený obličej musela ho poznat jen podle tetování. Diváci Ulice, kteří si Vasila oblíbili okamžitě s jeho smrtí nesouhlasili a přáli si jeho návrat ať už to scénáristé vymyslí jakkoliv. Také na protesty diváků to scénáristé vymysleli.

Vasil Ševčenko nezemřel, mafiáni ho ušetřili a policii nastrčili jiného muže, celou dobu mafiáni Vasila ukrývali a on jim musel dělat otroka, na jedné stavbě ho před rokem objevila právě Ingrid, díky ní se Vasil mohl vrátit do běžného života. Diváci jásali, ale ne moc dlouho. Vasil už totiž nebyl takový jako dřív a spíš s ním byla nuda.

A právě dnes večer o Vasila přijdeme podruhé, tentokrát už diváci určitě tolik protestovat nebudou, navíc Vasil nezemře, takže se klidně do Ulice může opět vrátit. Podaří se dnes Vasilovi uskutečnit obchod s diamanty, díky ním bude muset odjet do Turecka? Sledujte dnešní díl Ulice a nenechte si ujít odchod Vasila Ševčenka.


Admin Kuba / 2.3. 2012 /
foto: Archiv TV Nova
Zpět