Archiv článků... březen 2014

05.06.2014 19:13

Posledních pár dní na podporu Ulice v TýTý

https://nd06.jxs.cz/879/412/5da6015a4b_97019433_u.png?1392751367

Hlasování ve finálové části ankety TýTý 2013 má za sebou první týden a před sebou posledních pár dní. Hlasování totiž končí už v pátek 4. dubna 2014 přesně o půlnoci. Jen tedy do pátku můžete posílat smsky nebo hlasovat na internetu a podpořit seriál Ulice a také její herce, Hanu Maciuchovou a Rudolfa Hrušinského. Jak Ulice, tak oba herci by si zrcátko TýTý rozhodně zasloužili.

Pokud jste tedy ještě nehlasovali, tak neváhejte a hlasujte. Letos je to všechno jen na nás. TV Nova se snad poprvé v historii pořádání této ankety rozhodla, že své pořady (seriály) a tváře nebude podporovat, v televizi se tak neobjevují tradiční medailonky s výzvou hlasování a ani na internetových stránkách TV Nova nenajdete žádné informace o hlasování. Což je opravdu škoda, právě podpora jednotlivých televizí bývá nejdůležitější a bez ní, to budou mít všechny tváře i pořady Novy velmi těžké.

Více informací o hlasování najdete zde nebo na facebooku

Admin Kuba / 30.3. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Fanoušci Ulice si stále můžou koupit malé dárky

https://nd06.jxs.cz/029/546/95183d13a8_97432277_o2.png?1396117099

Pokud patříte mezi velké fanoušky seriálu Ulice, tak určitě moc dobře víte o možnosti zakoupit si několik malých upomínkových předmětů s logem tohoto seriálu. To nabízí služba "yoopy", která patří přímo pod TV Nova, tento internetový eshop nabízí spoustu zboží, od módy, přes nářadí do zahrady až po elekontroniku. A pak také speciální nabídku "Nova shopu".

V tomto "Nova shopu" najdete upomínkové předměty s logem samotné televize či jejich seriálů. Koupit si tak můžete trička z Gymplu či Doktorů z Počátků, ale i ručník s logem Ordinace, USB flash disky, vonné svíčky, hrníčky, peněženky, ručníky, poznámkové bloky a spoustu dalších skvělých předmětů.

S logem Ulice si můžete koupit krásné hrníčky, termohrnek, osušku, nákupní tašku, deštník, poznámkový blok i s propiskou nebo pro své čtyřnohé miláčky hračky, jako je frisbee. Určitě si vyberete a velký fanda Ulice by tak měl mít ve své sbírce některý z nabízených upomínkových předmětů za lidové ceny. Co vše si můžete koupit, najdete zde.

Admin Kuba / 29.3. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Ulice získala tři nominace v anketě TýTý 2013

Anketa TýTý se pomalu blíží ke své finálové části, už za týden (od 24.3.) budeme moc hlasovat pro pět nejlepších z každé kategorie, jen připomínáme, že pětici nejlepších jsme zvolili sami v nominacích. A Ulice stejně jako před rokem získala tři nominace a bude bojovat ve třech kategoriích (herec, herečka a seriál roku). Zůstávají i stejní zástupci, o své další zrcátko bude bojovat Hana Maciuchová i Rudolf Hrušinský a samozřejmě i celá Ulice, která se bude chtít stát seriálem roku.

Za zmínku určitě stojí i to, že letos TV Nova své tváře nepodporovala na televizních obrazovkách ani na internetu. Hlasující diváci se tak rozhodovali sami od sebe (možná za pomocí podpory Fanclubu Ulice), proto jsou tři nominace opravdu přímo skvělé a určitě si jich Ulice cení více než třeba před rokem.

A jaká bude letos konkurence? Jednoduché to nebude, s Hanou Maciuchovou budou stejně jako loni bojovat i Zlata Adamovská, Simona Stašová i Veronika Freimannová, ta loni zvítězila, ale mezi tím změnila svou "domovskou" televizi a přešla z ČT na Primu do méně populárnějšího seriálu, než ve kterém hrála před tím, takže se její šance na letošní vítězství trochu zmenšili. Novou konkurencí, a to opravdu velkou konkurencí je pak i herečka Dagmar Havlová, která loni zazářila v seriálu Sanitka 2.

Pro Rudolfa Hrušinského by mohlo být letos vítězství více na dosah. Mezi jeho konkurenty chybí loňský vítěz Ondřej Brzobohatý, zůstává pak Ivan Trojan i Miroslav Donutil. Nově v kategorii herec bojuje Alois Švehlík z Cest domů a Jiří Dvořák ze seriálu Sanitka 2. Sanitka pak bojuje i v kategorii seriál roku, kde je dále i Ulice, Ordinace, Cesty domů a Vyprávěj. Jaká jsou šance pro Ulici? Loňský vítěz Vyprávěj je i nadále mezi nominovanými, ale už skoro rok se tento seriál nevysílá (tím může přijít o hlasy), nicméně se vysílá v repríze. Těžko odhadnout jak do hlasování zasáhne Sanitka, která je nováčkem v této kategorii, ale hned se jí podařilo získat tři nominace. Ulice i její zástupci to tedy nebudou mít jednoduché, ale my určitě budeme držet palce a hlavně budeme hlasovat.

Přehled všech 50 nominovaných ve všech kategorií najdete zde

Admin Kuba / 16.3. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Také dnes uličníci v pořadu Máme rádi Česko

Už potřetí vás informujeme o pořadu TV Prima, Máme rádi Česko, kde celebrity soutěží o znalostech České republiky. V tomto zábavném pořadu se objevilo i několik uličníků, před dvěma týdny to byla Pavla Tomicová a další herci, kteří už v Ulici nehrají, minulý týden jsme se mohli bavit společně s Patricii Solaříkovou a Vandou Hybnerovou. V dnešním díle se ukáží další herci z Ulice.

Těšit se můžeme na Romana Vojtka, kterého známe z Ulice jako Hynka Urbana, ten bude soutěži v týmu Jakuba Prachaře. V týmu Martina Dejdara se pak mimo jiné objeví i zpěvačka a herečka Michaela Doubravová, která stíhá řadu muzikálů a také natáčení Ulice, kde hraje Bětku Klimešovou.

Určitě si tedy dnešní díl pořadu Máme rádi Česko nenechte ujít, je to úplně poslední díl letošní řady, to je větší důvod proč se dívat. Tak nezapomeňte, start je ve 20:15 na televizi Prima.

Admin Kuba / 15.3. 2014 /
foto: Archiv TV Prima


Nejznámější "ošklivka" hlásí nástup do Ulice

Už příští týden Ulice přivítá další novou postavu, kterou bude Dáša, přítelkyně Hynka. O ní jsme zatím jenom slyšeli, Hynek se s ní už nějaký čas schází, Dáša už se seznámiila i s malým Šimonem. My jsme jí zatím vidět nemohli, stejně tak i Gábina, která by se s ní ráda seznámila, protože by chtěla vědět, s kým se schází její syn. Příští týden se dočkáme.

A kdo si zahraje novou postavu Dáši? Bude to naše nejznámější ošklivka, tedy ošklivka Katka. Ale pro upřesnění, krásná herečka Kateřina Janečková rozhodně není žádná ošklivka, to jí jen proslavil seriál Ošklivka Katka, kde si zahrála hlavní roli. Po několika letech se opět vrací k seriálu a nastupuje do Ulice, rozhodně se máme na co těšit.

Admin Kuba / 15.3. 2014 /
foto: Archiv TV Nova; Archiv TV Prima


Aktuální děj v Ulici přináší zvyšující se sledovanost

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images//750x750/Mar2014/1624306.jpg?d41d

Ulice aktuálně žije velkým tématem, kterým je vyšetřování smrti Kláry Peškové, toto téma přineslo do seriálu nový, svěží vítr. Ale jak toto téma přijali diváci? Podle reakcí na facebookových stránkách Ulice se zdá, že divákům se toto téma příliš nelíbí, zdá se jim zdlouhavé a nezajímavé až nudné. Vybrali jsme pro vás několik negativních reakcí z facebooku.

méně je někdy více... chápu, že drama je cool na sledování, diváky baví zápletka..ale tohle jste zabili. vleče se to, nafukuje, je to přehnané, dlouhé, až moc dramatické a reklamní .. už je to natočené a nedá se nic dělat.. ale do budoucna se vyvarujte takovým přemrštěným veledramatům

Přidejte tam prosím nějakou další dějovou linku, je to furt dokola a už mně ani nezajímá kdo tu Kláru šťouchnul z těch schodů... Vypadá to, jako by vám došly nápady...

Kdy to proboha skončí. Táhne se to nějak moc dlouho.Přestávám se dívat!

Už se ta vražda Kláry vyřešila?? Já jen jestli si už můžu konečně pustit Ulici

nekoukám na ulici nebaví mě Adriana jen je to trapný.Smutný co jste s té ulice udělali

Ahoj pekna kravina !!!!! uz se na to neda ani koukat !!!! Byl to prijemny serial , a ted je to pekne trapny !!! Chtelo by to vratit klid do Ulice !!!! Protoze na tohle se vazne neda koukat !!!

Podobných reakcí je na facebooku více, mezi nimi jsou samozřejmě i ty kladné, kdy diváci chválí současný děj v Ulici. Nicméně někteří diváci "hrozí" tím, že na Ulici se již nedívají nebo v brzké době přestanou. Je tedy důležité podívat se na statistiky, jestli už se na sledovanosti nějak odrazil ten velký úbytek diváků.

A zdá se, že neodrazil. Ulice má v posledních dnech nejlepší sledovanost za několik let a sledovanost se stále zvyšuje. Aktuálně se na Ulici dívá kolem 1,3 miliónů diváků, přitom před několika týdny to bylo o sto tisíc diváků méně (i více). V některých časech celého dílu stoupá sledovanost opravdu hodně vysoko, tak třeba včera se kolem 19 hodiny na Ulici dívalo více jak 1,5 miliónů diváků. Což je opravdu krásné číslo.

Zdá se, že aktuální téma se divákům velmi líbí a nejen, že diváci Ulici neopouští, ale naopak, se na Ulici dívají i nováčci. Nutné je také podotknout, že zvyšující se sledovanost je v dnešní době spíše zázrakem. U většiny pořadů a seriálů sledovanost spíše klesá. Důvodem je především konkurence, ostatní televizní stanice se totiž stále předhánějí v tom, kdo porazí konkurenci a vznikají také nové televizní kanály, což je další konkurence. I přesto všechno se Ulici daří čím dál více, takže držíme palce, ať je sledovanost stále skvělá a žádní diváci neutíkají.

Admin Kuba / 12.3. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Ulice už dnes opět v pořadu Máme rádi Česko

https://www.iprima.cz/sites/default/files/image_crops/image_620x349/7/512616_mrc-7-obrazek-5_image_620x349.JPG

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že v pořadu Máme rádi Česko se sejde velká část Ulice. Nicméně většina hostů už v Ulici aktuálně nehraje (až na Pavlu Tomicovou). Dnes večer se v tomto "primáckém" pořadu sejde další sestava, ve které nebudou chybět uličníci a tentokrát se můžeme těšit na herce, kteří stále aktuálně v Ulici hrají.

Takže v týmu Jakuba Prachaře uvidíme kromě Michala Malátného a Vaška Bláhy také herečku Patricii Solaříkovou, kterou známe z Ulice jako Terezu Jordánovou. Martin Dejdar si pak do svého týmu pozval českého Justina Biebara (Adama Mišáka) a také dva uličníky. Těší se na vás Vanda Hybnerová alias Eva Toužímská a Vojta Záveský, kterého známe jako Matouše.

Pokud se vám tato sestava líbí, tak se určitě nezapomeňte dívat na další díl pořadu Máme rádi Česko, které startuje na TV Prima už dnes, tedy v sobotu, ve 20:15. O zábavu bude rozhodně opět postaráno.

Admin Kuba / 8.3. 2014 /
foto: Archiv TV Prima


Už jen o víkendu můžete Ulici nominovat v TýTý

První část hlasování v anketě TýTý 2013, tzv. nominace se blíží k závěru. Už jen přes víkend můžete nominovat své oblíbené tváře, pořady a seriály v televizní anketě. Záleží jen na vás, kdo se probojuje do finálové pětky v každé kategorii. Samozřejmě budeme všichni moc rádi, když se ve finálovém hlasování objeví co nejvíce jmen spojených s Ulicí.

Největší šanci má samozřejmě jako každý rok celá Ulice v kategorii seriál roku, ale podařit by se to mohlo i hercům, především pak Haně Maciuchová a Rudolfovi Hrušinskému, kteří jsou pravidelně nominováni už několik let a několikrát také zvítězili. Proč bychom jim to teda nemohli umožnit i letos?

Jen pro zajímavost, Ulice jako seriál roku byla v TýTý nominována už 8x, tedy za každý rok už od roku 2005, tedy od doby, co Ulice vysílá. Vyhrát se jí podařilo jen jednou (v roce 2008), jinak byla Ulice jednou na 2. místě, 3x na 3. místě, 2x na 4. místě a v jednom roce nebyly výsledky zveřejněny, takže víme jen to, že byla Ulice v roce 2010 druhá až pátá. V loňském roce vyhrál seriál Vyprávěj a na druhém místě byl seriál Gympl, tedy oba seriály, které se v současné době již nevysílají (Vyprávěj pouze v repríze), to by mohla být velká šance pro Ulici, stačí jen hlasovat.

A jak na tom v TýTý jsou herci? Za Ulici byli nominováni již čtyři herci. Tereza Brodská v roce 2006 skončila na 4. místě, Hana Maciuchová byla nominována 6x (2008-2013) a rovnou 4x vyhrála. Rudolf Hrušinský byl nominován 5x (2009-2013) a vyhrál 3x. V roce 2011 byla nominována i Pavla Tomicová, která skončila na 4. místě.

Neváhejte a nominujte tedy Ulici a její herce do ankety TýTý 2013, čas máte ještě do nedělní půlnoci. Kdo chtěl hlasovat přes korespondenční lístek, tak měl čas jen do dnešního dne. Hlasovat můžete i nadále pomocí SMS zpráv a internetu.

Admin Kuba / 7.3. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Herečka Michaela Badinková porodila druhou holčičku

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1795789_272110969618679_1075687123_n.jpg

Krásná herečka Michaela Badinková má důvod k radosti. Ve středu 5. března totiž porodila druhou holčičku, která dostala jméno Emílie. My samozřejmě za celý Fanclub Ulice moc gratulujeme a přejeme hodně štěstí a zdraví, a to nejen mamince, ale samozřejmě přímo malé Emilce, která se určitě budeme mít k světu.

Emilka se narodila přesně v 15:47 a s maminkou se mají moc dobře, což herečka sama potvrdila: "Máme se s Emílií obě krásně a vše je v pořádku," prozradila Michaela Badinková. Na sestřičku už doma čeká i tříletí Evelína. A samozřejmě také tatínek, herec Jan Teplý, který v Ulici hraje Pavla Millera.

Admin Kuba / 7.3. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Fanouškovké stránky herců na facebooku, jak se jim daří?

V lednu jsme se v tomto článku zaměřili na facebookové stránky herců z Ulice, podívali jsme se na to, kterým hercům se daří nejvíce a mají tedy největší počet fanoušků. Nyní jsme se rozhodli, že si tuto statistiku zopakujeme, jen uvedeme aktuální čísla, protože počet fanoušků se velmi změnil. Zaměříme se samozřejmě pouze na fanouškovské stránky, které spravuje náš fanclub. Aktuálně spravujeme 19 stránek herců Ulice (o tři více než v lednu). Tak pojďme na to, kolik má kdo fanoušků?

  1. místo - Václav Matějovský - 1 042 fanoušků (v lednu 9. místo)
  2. místo - Patricie Solaříková - 509 fanoušků (v lednu 2. místo)
  3. místo - Rudolf Hrušinský - 484 fanoušků (v lednu 1. místo)
  4. místo - Hana Igonda Ševčíková - 457 fanoušků (v lednu 3. místo)
  5. místo - Matyáš Valenta - 452 fanoušků (v lednu 5. místo)
  6. místo - Aneta Krejčíková - 437 fanoušků (v lednu 8. místo)
  7. místo - Vanda Hybnerová - 410 fanoušků (v lednu 4. místo)
  8. místo - Hana Maciuchová - 389 fanoušků (v lednu 7. místo)
  9. místo - Jakub Štáfek - 387 fanoušků (v lednu 6. místo)
  10. místo - Kryštof Rímský - 309 fanoušků (v lednu neměl fb stránky)
  11. místo - Martin Hofmann - 291 fanoušků (v lednu 11. místo)
  12. místo - Ljuba Krbová - 287 fanoušků (v lednu 10. místo)
  13. místo - Zuzana Vejvodová - 252 fanoušků (v lednu 12. místo)
  14. místo - Václav Svoboda - 229 fanoušků (v lednu 13. místo)
  15. místo - Anna Fixová - 203 fanoušků (v lednu neměla fb stránky)
  16. místo - Michaela Badinková - 197 fanoušků (v lednu neměla fb stránky)
  17. místo - Vilma Cibulková - 193 fanoušků (v lednu 14. místo)
  18. místo - Tereza Bebarová - 161 fanoušků (v lednu 15. místo)
  19. místo - Daniel Brown - 82 fanoušků (v lednu 16. místo)

Nejvíce tedy poskočil Vašek Matějovský, jehož fanouškovské stránky měly v lednu 319 fanoušků a nyní mají 1 041 fanoušků, což je mnohonásobně více, stránky Vaška se tak dostaly na první místo a bude těžké ho dohnat. Jde tedy vidět, že Vašek má opravdu velkou základnu fanoušků, za což děkujeme. A pokud se vám líbí někdo z těchto herců, tak ho podpořte na facebooku.

Admin Kuba / 5.3. 2014 /
foto: vlastní prezentace; Archiv TV Nova; facebook.com


Od dnešního dílu sledujeme Ulici pod novým vedením

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1098034_604468396264445_16531251_n.jpg

Začal nám nový měsíc a my tak sledujeme epizody, které se začaly natáčet po vánoční pauze. Na tom není nic tak zvláštního, ale dnešní díly vznikaly již pod novým vedením, respektive pod upraveným vedením. Už v srpnu skončil na pozici kreativního producenta Matěj Podzimek, toho vystřídila Silvia Klasová, ale až teprve dnes se dostalo k dílům, které vznikaly pod jejím vedením.

Matěj Podzimek rozhodně neskončil, ale polepšil si. Pod Ulicí je nyní uveden jako kreativní supervizor, tedy ten nejhlavnější člověk. O kvalitu jednotlivých dílů se tedy vůbec bát nemusíme, vše zůstává při starém a stále budou jednotlivé díly kvalitní a bude se na co dívat, tak sledujte Ulici každý všední den o půl sedmé večer.

Pokud vás zajímá, kdo pro nás připravuje Ulici, tak se můžete podívat na tvůrce Ulice, a to přímo zde

Admin Kuba / 3.3. 2014 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět