Archiv článků... květen 2012

13.08.2012 16:02

 

Finalisté z Hlasu navštívili seriál Ulice


Víte co má společného pěvecká reality show TV Nova a TV Markíza Hlas ČeskoSlovenska s úspěšným seriálem Ulice? Nejspíš nic, tedy kromě toho, že Hlas i Ulice vysílá TV Nova. A to byl také jeden z důvodů dnešní návštěvy v hostivařských ateliérech, kde se natáčí Ulice. Právě sem totiž dorazili dva finalisté z Hlasu, konkrétně finalistka z týmu Rytmuse Anna Veselovská a Miloš Novotný - zástupce týmu Dary Rolins.

Oba dnes navštívili hostivařské ateliéry a společně si prošli místa, kde se točí denní seriál. Podívali se i přímo na "náměstíčko", které je hlavní dominantou celá Ulice. Finalisté Hlasu se podívali i do některých interiérů a to třeba do pekárny, kadeřnictví či tetovacího salónu. Anna s Milošem si návštěvu velmi užili a když už byli v Ulici, tak nakoukli i do sousední Ordinace v růžové zahradě, kde si návštěvu také velmi užili. Na závěr se můžete podívat i na pár fotek.



(fotky zvětšíte kliknutím na ně)

Admin Kuba / 30.5. 2012 /
foto: Archiv TV Nova; facebook TV Nova



Světlana se loučí s Ulicí, dnes jí uvidíme naposledy

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/May2012/995663.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

A je to tady, dlouho očekávaný díl Ulice právě přichází. Už v dnešním díle se s celou Ulicí rozloučí Světlana Nyklová, která se tak zatím v tomto seriálu objeví naposledy. Důvod je určitě všem jasný, Světlanina představitelka, herečka Tereza Bebarová čeká miminko, které už za pár týdnů přijde na svět a jako správná maminka si chce Tereza nějaký čas užít miminko. O jejím návratu do seriálu zatím rozhodnuto není, ale Tereza a samozřejmě i tvůrci budou moc rádi, když se zase vrátí.

Scénáristé si s těhotenstvím herečky poradili snadno. Otěhotnět Světlana nemohla, v Ulici už by bylo moc dětí. Proto scénáristé napsali Světlany příběh tak, že odjede za prací do zahraničí. Konkrétně pak do Moskvy, kam dnes odlétá i se svým přítelem Pavlem Millerem, v Moskově obou budou pracovat a chtějí zde začít úplně nový život.

Odjezd Světlany bude velmi dojemný a emotivní. Těžce to ponese samotná Světlana, ale i její okolí, včele s nejlepší kamarádkou Ingrid, se kterou se nedávno pohádali, ale hlavně i Lumír, který by rád získal Světlanu zpět, ale už je pozdě nebo snad ještě ne? Více se dozvíte už v dnešním díle, který jako v jiné dny začíná v 18:30.

Admin Kuba / 25.5. 2012 /
foto: Archiv TV Nova




Miriam s Cyrilem si podruhé řeknou své ano

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/May2012/995044.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Miriam a Cyril, oba si toho v životě prožili hodně, mají dospělého syna, ale po svém boku moc dlouho nestáli. Po narození Jardy totiž Cyril rodinu opustil, vrátil až před dvěma lety, když se Miriam po letech konečně chtěli rozvést, aby si mohla vzít Vlastimila. Jenže mezi Miriam a Cyrilem to opět začalo jiskřit. Rozvedli se a Cyril v domění, že Miriam žije s Vlastimilem odjel. Opět se potkali před rokem a jiskření opět přešlo v lásku.

Jak všichni víme, tak Cyril je vážně nemocný a mezi jeho poslední přání je i druhá svatba s Miriam. V úterý se vzájemně požádali o ruku, protože stejné přání měla i Miriam. A protože v životě není důvod na nic čekat, tak svatba proběhne už dnes a po více jak třiceti letech si Miriam s Cyrilem řeknou podruhé své ano.

Velice překvapil Lumír Nykl, který jako starosta Miriam s Cyrilem oddá. Sám si udělal čas, aby svatba mohla být už dnes a kvůli vážnému stavu Cyrila je Lumír ochoten přijet do nemocnice, kde se dnešní svatba bude konat. Určitě si tedy nenechte dnešní uliční svatbu ujít. Podívat se můžete i na to jak jste tipovali v naší tipovací soutěži, jak to vše dopadlo a odhadovali jste opravdu svatbu Miriam a Cyrila? Podívejte se na výsledky zde.

Admin Kuba / 24.5. 2012 /
foto: Archiv TV Nova




Moje Nova Moje dovolená aneb co Nova chystá na léto

https://www.mediaguru.cz/wp-content/uploads/2012/05/Farma.png

Květen se pomalu blíží ke konci a před námi je jedno z nejkrásnějších období a to léto, tedy doba prázdnin a dovolených. Snad každý se na léto těší a výjimku neudělá ani TV Nova, která se na léto pečlivě připravila jako každý rok a pro své diváky, kteří zrovna nebudou na dovolené připravila pestrý program, celé léto na Nově ponese motto: "Moje Nova Moje dovolená", tak se vydejte na televizní dovolenou s TV Nova.

Kdo by čekal televizi plnou stokrát opakovaných pořadů a filmů, tak se bude divit. TV Nova totiž chystá rovnou tři pořady v premiéře. Tím prvním pořadem je reality show Farma, kterou v současné době vysílá slovenská TV Markíze a to již svou druhou řadu, pořad je na Slovensku hodně úspěšný. Skupinka lidí je odvezena na odlehlé místo (farma), kde se sami budou muset o sebe postarat, jejich úkolem bude i pěstovat si potravu a starat se o zvířata. Tuto letní reality show bude Nova vysílat od pondělí do čtvrtka vždy ve 20 hodin a také v neděli ve 20 hodin, kdy bude probíhat tzv. duel. Pořad Farma uvidíme na obrazovkách od 25.6.



Jak už zbývá zvykem, tak v letním období se nebudou vysílat pravidelné české seriály jako je Ordinace a samozřejmě i Ulice. Místo Ordinace bude vysílána již zmiňovaná Farma a co bude místo Ulice? Další nový pořad nazvaný 4 svatby, který TV Nova nasadí do vysílání poprvé v pondělí 25.6. v 18:30, tedy v čase, který do 22.6. bude stále patřit seriálu Ulice. 4 svatby je pořad o nejlepší svatební obřad.
 

Kromě pořadů a reality show uvidíme na Nově i jeden nový seriál, ovšem ne český, ale seriál vyrobený u našich sousedů na Slovensku, kde seriál vysílá TV Doma, tam se seriál jmenuje Druhý dych, ovšem aby se u nás seriál nepletl s jiným českým seriálem Druhý dech, tak se v Česku tento seriál bude vysílat pod názvem Druhý život a bude také předabovaný do češtiny. Seriál zaujme především ženy, protože jde o romantický seriál připomínající telenovelu. A pozor! Druhý život Nova začne vysílat už v pondělí, tedy 28.5. a to vždy každý všední den v 17:30, až do konce června tedy vždy před Ulicí.

 

V létě se dočkáme i repríz oblíbených pořadů. Milovníky českého humoru určitě potěší návrat Comebacku, který Nova bude reprízovat vždy každé úterý a čtvrtek po deváté hodině. Setkáme se tak opět z celou rodinou Pacovských včetně dobře známého Ozzáka. Reprízy se dočká i další český seriál a to Dokonalý svět, který se odehrává v prostředí módního časopisu. Dokonalý svět na Nově budeme moc sledovat každé pondělí po deváté a to už od 4.6.



 
             

Televizní diváky určitě potěší i návrat oblíbeného seriálu z dob minulých. Stejně jako v minulých letech, kdy Nova vysílala Chalupáře či Plechovou kavalerii si i pro letošní léto Nova připravila jeden normalizační seriál a to Chlapci a chlapi, který určitě není třeba dál připomínat. Diváci budou moc seriál sledovat každou středu v devět večer a to od 27.6.


 

Premiéru si v létě odbije i krimi seriál Kriminálka Las Vegas, jehož jedenáctou řadu bude Nova vysílat každé úterý o půl desáté večer. Potěšení budou určitě i filmový diváci. Kromě oblíbených filmů jako je Osobní strážce, Neznámý svůdce či Hon na svobodu. Velkou lahůdkou pak budou sobotní filmů v červenci a části srpna. Od 7.7. uvede TV Nova každou sobotu Hvězdné války, čeká nás postupně všech šest epizod a to se máme rozhodně na co těšit.
 
A to je to nejdůležitější co nás letos v létě na nejsledovanější české televizi TV Nova čeká. Určitě si každý vybere podle svého gusta. My vám samozřejmě přejeme příjemné léto ať už ho budete trávit jakkoliv.

Admin Kuba / 23.5. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Kuba Šfáfek s Vandou Chaloupkovou ve videoklipu


Že se herci ze seriálu Ulice objevují i jinde než v tomto seriálu je určitě všem jasné. Jsou to herci, takže dostávají nabídky do filmu, jiných seriálů a hrají také v divadlech. Nejnověji budeme moc dva herce z Ulice vidět i na hudebních televizí, důvod? Hrají totiž ve videoklipu a to konkrétně Jakub Šáfek (Matěj Jordán) a Vanda Chaloupková (Kristýna). Zahráli si hlavní roli ve videoklipu zpěváka Vlasty Hovrátha k písni Téma lásky.

Natáčení probíhalo jednu dubnovou sobotu a samotný klip se připravoval několik týdnů. Točilo se v Městských lázních v malém městě Mšeno. Celé natáčení bylo rozděleno do dvou etap, ta první se točila ráno a na place byly jen herci, tedy Kuba s Vandou. Opoledne se pak točily části, kde vystupuje Vlasta s kapelou. Výběr herců byl jasný, oba se znají (především díky Ulice) a Kuba je velký živel a to i Vanda, proto bylo jasné, že natáčení bude probíhat v dobré náladě a oba budou během natáčení "vymýšlet kraviny", což se opravdu stalo.

Z celého natáčení vznikl krásný videklip k písni Téma lásky. Videoklip se k divákům dostal právě dnes, v exkluzivní premiéře ho nabídla i stránka facebooku Ulice a televizní premiéru bude mít tento klip dnes v 17:15 na české MTV. Pokud se na videoklip chcete podívat i vy, tak kliknětě zde. A mimochodem videoklip najdete i u nás na webu v rubrice DJ Ulice.


Admin Kuba / 17.5. 2012 /
foto: Reprofoto youtube.com



Z televize Nova odchází zakladatel seriálu Ulice

https://web.nova.cz/Nova/archive/images/3280-440x248-bb1a5c.T1168531196.jpg

Z nejsledovanější české televize odchází další významná osobnost. Po té co odešel generální ředitel Petr Dvořák ho následují další a další osobnosti spojené s touto televizí. Jmenovat můžeme i jména, která jsou spojená se seriálem Ulice. Před několika měsíci TV Nova opustil Petr Erben, který jako producent stál u zrodu Ulice, před časem odešel také dlouholetý šéfproducent Ulice Michal Reitler a nyní odchází ten, díky kterému existuje seriál Ulice.

Po několika letech z TV Nova odchází Radek Bajgar, který v televizi v posledních letech působil na pozici šéfa vývoje nových formátů. Během jeho působní na Nově vznikla řada úspěšných pořadů a seriálů, jmenovat můžeme například Dokonalý svět, Comeback, Expozitura či Kriminálka Anděl. Ovšem pro nás, pro fanoušky seriálu Ulice udělal Radek Bajgar hodně, tento seriál vymyslel.

Bylo to v roku 2004, kdy Radek Bajgar předložil vedení TV Nova svůj koncept na denní seriál. Vedení ho podpořilo a tak se Radek Bajgar mohl dát do práce. Oslovil první spolupracovníky, mezi které patřil třeba Dušan Klein či Petr Erben. Společně definovali základní nastavení seriálu, který nazvali Ulice. Stanovili příběhy, postavy, vymysleli jména postav a mohlo tak vzniknout opravdu fenomén, který se drží na obrazovkách už sedm let.

Radek Bajgar se stal v Ulici šéfautorem tohoto seriálu a pod jeho vedením vzniklo více jak 200 dílů. V dubnu roku 2006 se rozhodl Ulici opustit, svůj odchod z Ulice okomentoval takto: „S odchodem už straším od podzimu, ale teprve teď přišla ta správná chvíle. Mým úkolem bylo postavit Ulici na nohy a troufám si říct, že dnes už pevně stojí. Seriál Ulice je v dobrých rukou lidí, kterým bezmezně věřím," prozradil Radek Bajgar. Po odchodu z TV Nova na konci tohoto měsíce se chce věnovat vývoji nových hraných formátů na volné noze a my mu samozřejmě držíme palce a děkujeme za Ulici.


Admin Kuba / 16.5. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Jaroslava Obermaierová dnes byla na operaci

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Oct2010/688725.jpg?d41d

Fanoušci herečky Jaroslavy Obermaierové, která v dubnu oslavila 66. narozeniny zažili dnes možná velký šok a to při čtení titulní strany deníku Aha!, kde stálo: "Jaroslava Obermaierová, hvězda seriálu Ulice: Přestala mluvit!" Vše samozřejmě není tak horké jak to na první pohled může vypadat, nicméně herečka má opravdu momentálně velké problémy s hlasem. Dnes se dokonce musela podrobit operaci hlasivek.

Velkým problémem je to, že operace se také nemusela podařit a herečka tak klidně může opravdu přijít o hlas. Nicméně my věříme, že lékaři v pražské nemocnici jsou odborníci a herečka tak bude brzy úplně v pořádku. A jak k této nemoci herečka přišla? To popisuje ona sama: „Na hlasivkách se mi udělaly polypy, nejdříve jsem jen ochraptěla. Pak jsem ale vůbec nemohla mluvit, to mne vyděsilo. Doktoři vyhrožovali operací, no a k té bohužel muselo dojít,“ prozradila Jaroslava Obermaierová.

Herečka nyní bude mít na několik týdnů klid a nebude moc příliš mluvit, aby hlasivky odpočívali. Natáčení Ulice to naštěstí nijak neohrozí, protože sama herečka již z natáčením v letošní sezóna skončila a další natáčení jí čeká až od 1. září. My herečce přejeme samozřejmě přejeme hodně štěstí a ať je brzy opět fit.

Admin Kuba / 7.5. 2012 /
foto: Archiv TV Nova




Další sváteční den můžete trávit s TV Nova

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Jan2012/929467.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ano je to tak, čeká nás další sváteční den a tedy další den volna. Stejně jako minulé úterý, tak i tento týden je státní svátek v úterý, konkrétně se jedná jak všichni určitě dobře víte o 8. květen, tedy o Den vítěství. Spousta lidí využilo příležitostí a vzalo si volno již dnes a můžou si tak volno úžívat již od pátku. Ti, kteří ještě nemají na zítra připravený žádný program a budou doma, tak sváteční den můžete trávit i ve společnosti TV Nova, která jako vždy nabízí pestrý sváteční program.

Program TV Nova na sváteční úterý 8.5. 2012

06:45 -
Animovaný život (Americký animovaný film)
08:15 - Za plotem (Americká animovaná komedie)
10:05 - Princ Bajaja (Česká filmová pohádka)
11:45 - Lemra líná (Americká romantická komedie)
13:45 - Robin Hood, král zbojníků (Americký dobrodružný film)
16:45 - Ať žijí duchové (Český film nejen pro děti)
18:30 - Ulice
(Původní denní seriál TV Nova)
19:30 - Televizní noviny (Sportovní noviny, Počasí)
20:00 - Ordinace v růžové zahradě 2 (Český seriál TV Nova)
21:20 - Víkend (Magazín televizních novin)
22:20 - Noční televizní noviny
(Sportovní noviny, Počasí)
22:50 - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (Americký krimiseriál)
23:45 - Žalobce a obhájce (Americký seriál)

Věřím, že spousta z vás si ze sváteční programu TV Nova vybrala to svoje, na co se rádi podíváte. Pokud bych měl doporučit, tak by to určitě byla klasika jako je Princ Bajaja a především krásný český, hudební film Ať žijí duchové. Samozřejmě také nezapomeňte na pravidelnou Ulici, která se vysílá i ve státní svátek. Tak se dobře bavte a přeji pěkný sváteční den.


Admin Kuba / 7.5. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Stanislav Zindulka oslavil 80. narozeniny

Obrázek “https://media.super.cz/images/gallery/36298.jpg?20120503125825” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Včera, tedy v sobotu 5. května měl narozeniny vynikající herec Stanislav Zindulka, který je přezdívaný jako "velkých herec malých rolí" ten důvod je jednoduchý. Hrál ve spoustě filmů či seriálů a většinou to byly malé role, při které ovšem mohl dokázat svůj velký herecký talent. Svou důležitou roli však hrál i v seriálu Ulice a to během asi dvou sezón, kdy se mu podařilo obalamutit pana Krále a koupit jeho podnik, ze kterého udělal pekárnu a vzal si Vilmu Nyklovou. Později v Ulici zemřel na infarkt.

I přesto, že pan Zindulka měl narozeniny včera se svou rodinou a přáteli je oslavil již ve středu a to v divadle po představení Cikáni jdou do nebe, kde pan Zindulka hraje. Oslava započala ještě na pódium, kam za překvapeným hercem přišli jeho kolegyně Hanka Heřmánková a Jana Švandová, které přinesli obrovský dort a květiny. Herec se dočkal také dlouho trvajícího potlesku kolegů a samozřejmě i diváků.

Náš web se připojuje ke gratulantům a přejeme panu Zindulkovi hodně štěstí a zdraví a samozřejmě spoustu krásných rolí ať v divadle či v televizi. Jak sám herec prozradil pro super.cz, tak rozhodně ho žádný odpočinek v jeho věku nečeká: „Hraji takových 12 až 14 představení měsíčně. V Divadle Bez zábradlí pouze hostuji, jsem doma v Činoherním klubu. Zdravíčko zaplaťpánbůh dobrý, ženský se mi líbí stále velice...," prozradil Stanislav Zindulka

Admin Kuba / 6.5. 2012 /
foto: super.cz

 

Zpět