Archiv článků... květen 2013

01.08.2013 11:53

Nejsledovanější pořad pondělního dne? No přeci Ulice...

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/May2013/1505635.jpg?d41d

Osmým rokem se již vysílá Ulice, nejnovější osmá sezóna se blíží do finále. Ke konci sezóny bývá Ulice pro některé diváky už málo zajímavá. Doslova dle některých vyjádření, už na konci sezóny dochází asi scénáristům dech a všichni se těší na novou sezónu. Možná to tak je, možná ne. Ovšem jedno je jisté, ať je to jak je to, Ulice stále boduje ve sledovanosti, někdy i víc než obvykle.

Například včerejší díl, tedy díl vysílaný v pondělí 27.5. 2013 se stal nejsledovanějším pořadem dne na všech českých televizí. Tedy v rámci nezpravodajských pořadů, sledovanější už byly jen Televizní noviny. A kolik přesně se dívalo diváků na trápení Lenky a Jardy či prozrazení románku Gábiny u dalších kamarádů?

Celkový počet diváků byl včera 1 256 000 ve skupině diváků starších 15 let. Mezi diváky 15 - 54 let, na kterou cílí TV Nova byla sledovanost 620 000, což odpovídalo 39,5% všem, kteří měli zapnutou televizi. V jeden čas dokonce Ulice dosahovala skoro 1,4 mil. diváků, a to v čase kolem sedmé hodiny. Kdy na ostatních televizí běží zpravodajské relace, které tedy Ulici vůbec nemůžou ublížit. Jen tak dál...

Zdroj: ATO - Mediaresearch

Admin Kuba / 28.5. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Finále osmé sezóny se blíží, před námi už jen 20 dílů

Zní to možná neuvěřitelně, ale už se blíží konec další sezóny Ulice. Opět to uteklo jako voda, osmá sezóna začala na konci srpna, přesněji 28.8., a její finále už se blíží. V tento okamžik je před námi už jen dvacet dílů a letos je finále sezóny naplánované na pátek 21.6. 2013. Což jen pro zajímavost je skoro stejný datum jako finále sedmé sezóny před rokem. Ta končila v pátek 22.6. 2012.

A ještě jedna zajímavost. Letošní sezóna co do počtu dílů je bohatší než sezóna minulá (sedmá). V sedmé sezóně totiž bylo celkem 200 dílů, letošní osmá bude mít celkový počet dílů 210, to je tedy o deset dílů, tedy o dva týdny. Je to kvůli tomu, že v sedmé sezóně během Vánoc byly dva týdny prázdniny (v osmé jen jeden týden). A sedmá sezóna začala až v září, ale osmá už na konci srpna. Můžeme být tedy spokojeni, tvůrci na nás rozhodně nešetří, spíše naopak.

A jaký bude závěr letošní sezóny? Jak už všichni určitě víme, tak nás čeká velká svatba, otazníkem zatím zůstává čí to bude svatba, zatím můžeme jen hádat, i když jeden tip už je celkem jasný, ale uvidíme. Tvůrci Ulice slibují, že do konce sezóny se dozvíme odpovědi na otázky, které nás asi nejvíce zajímají. V následujících posledních čtyřech týdnech Ulice bude gradovat minimálně jeden příběh. A co všechno nás čeká? To prozrazuje oficiální web Ulice.

Už v příštím týdnu se dozvíme, jak to bude dál mezi Lenkou a Jardou. Do konce sezóny se také dozvíme, komu svěří soud Emu, jestli dá Gábina přednost rodině nebo Vaškovi či jestli Amálka ustojí nepřátelství ze strany Kláry a Adriany. Gradovat bude i příběh Moniky a Máry, dozvíme se také to, jestli se dají dohromady Lumír a Milada či to, jak to dopadne mezi Zuzanou a Maxem. Svůj větší prosto dostane také Tereza, dočká se Vojty? I to se dozvíme. Zlomové chvíle pak čekají i Miriam, Theu či Libora a Libušku. Bude toho prostě ještě hodně, máme se tedy na co těšit.

Admin Kuba / 25.5. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Vilma Cibulková si pravděpodobně zahraje mámu Lenky

V pondělí jsme vám trochu představili novou postavu seriálu Ulice (Ivanu), kterou bude hrát Vilma Cibulková. Zatím ovšem bylo velké tajemství, kdo přesně Ivana bude a v jakém prostředí jí budeme moc vidět. Diváci zatím mohli jen tipovat na oficiálním webu Ulice. Z hlasů bylo jasné, že nejvíce lidí si myslí, že Vilma Cibulková si zahraje maminku Lenky Drápalové, teď už to vypadá jasněji.

TV Nova totiž novinářům rozeslala tiskovou zprávu o nové posile Ulice, na tom by nebylo nic zvláštního, ale Nova zveřejnila i první fotky z natáčení. Z nich je patrné, že Vilma Cibulková se objeví po boku Michaeli Badinkové (Lenky), přímo u Lenky v bytě. Je tedy už skoro jasné, že Ivana bude maminkou Lenky. Podívejte se na další fotky.

Admin Kuba / 23.5. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Posila deváté sezóny Vilma Cibulková již natáčí

Seriál Ulice: Vilma Cibulková jako Ivana

Nestává se příliš často, aby nové postavy Ulice byly oficiálně ohlašovány už několik měsíců předem. Ovšem v případě velkých hereckých hvězd je to skoro povinností. Proto byla Vilma Cibulková jako nová postava deváté sezóny oficiálně potvrzena už na konci března, tedy skoro půl roku před tím, než jí v Ulici uvidíme. Poprvé se nám velká herecká hvězda představí hned na začátku deváté sezóny, tedy v září a koho bude hrát?

O tom koho bude Vilma Cibulková hrát zatím ví jen ona sama a tvůrci Ulice, kteří nechtějí nic prozradit a pro všechny to tak bude velké tajemství minimálně ještě několik týdnů. Víme zatím jen málo. Její postava se bude jmenovat Ivana a bude to velmi výrazná postava, která změní život některým již známým uličníků. Ale i její život se převrátí vzhůru nohama. V Ulici Ivana začíná nový život, všechno pro ní bude nové, až na jeden záchytný bod, kolem kterého je spousta otázníků.

Tohle málo zatím tvůrci Ulice prozradili fanouškům, určitě se časem dozvíme další informace. Zatím můžete hlasovat v anketě na oficiálním webu Ulice (ulice.nova.cz), kde můžete tipovat koho si Vilma Cibulková v Ulici zahraje. Zatím jasně vede maminka Lenky Drápalové, až ve velkém závěsu za ní sestra v Liborově ordinaci. Bude to někdo z nich? Nebo někdo úplně jiný? Uvidíme v deváté sezóně...

Admin Kuba / 20.5. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Ruka v ruce proti AIDS se Šárkou Ullrichovou a herci z Ulice

Rádi pomáháte dobré věci a zároveň si užíváte zábavu? Co takhle to spojit a vyrazit na zítřejší (neděle 19.5. 2013) charitativní akci "Ruka v ruce proti AIDS. Tato kampaň bude probíhat v rámci vzpomínkového dne obětem onemocnění AIDS. Akce se bude konat už od dopoledních hodin a trvat bude celý den až do časnných ranních hodin následujího dne. Vše vypukne na Václavském náměstí v Praze.

Od 11 do 12 hodin se také můžete zúčastnit překonání rekordu držících se lidi za ruce a vytvoření tak nejdelšího lidského hada. Pokud se to podaří, tak bude rekord zapsán do české knihy rekordů. Rozhodně se budete bavit, ale i bez rekordu. Na Václavském náměstí bude k vidění Tam-Tam Batucada, Yemi se svou taneční skupinou, herečka a moderátorka Iva Bazderková, ZUMBA- Vendy Kořínkové či Ivo Biarnat. Na akci budete moc zahlédnout také některé herce ze seriálu Ulice, včele se Šárkou Ullrichovou, která se stala tváří preventivního stánku Domu světla.

Po skončení programu na Václavském náměstí (cca 14:30) vypluje Preventivní parník Domu světla, plavba bude trvat do 18 hodiny a těšit se můžete na diskotéku a travesti show. Cena vstupenky na parník je 300 Kč, z toho 33,33% bude věnován Domu světla. Následně od 19 hodin bude Charitativní večeře Hilton a lá India, spojená s výstavou fotografií od HIV pozitivních. Cena večeře za osobu je 4 000 Kč, z této částku dostane Dům světla 50%. Fotografie na výstavě budou prodejné a 100% výtěžku bude věnován Domu světla. V nočních hodinách bude probíhat Afterparty v klubu Radost FX.

Pokud tedy nemáte naplánovaný žádný program na zítřejší den, tak určitě přijďte na Václavské náměstí, užijete si spoustu zábavy a ještě pomůžete dobré věci. A také můžete potkat známé tváře ze seriálu Ulice. Mediálním partnerem akce je TV Nova, rádio Impuls a Mafiarecords.

Admin Kuba / 18.5. 2013 /
foto, zdroj informací: rukavruceprotiaids.cz


Jakub Štáfek a Roman Zach si spolu zahráli fotbal

Fotbalovým fanouškům začaly žně, začalo jaro a fotbalisté tedy můžou vyběhnout ven na trávník a zahrát si fotbal. Radost tak mají fotbalisté, ale také fanoušci. Jednoho velkého fotbalového fanouška a zároveň velkého fotbalistu máme také v Ulici, řeč je samozřejmě o Jakubu Štáfkovi, který je zapálený fotbalista a často ho můžeme vidět na trávníku i v rámci fotbalových, charitativních utkání.

Tentokrát přijal Jakub Štáfek pozvání do Únějovic, kde se dnes hrálo mistrovské utkání mezi Slovojem Koloveč a Baníkem Zbůch. Po skončení tohoto zápasu se pak hrálo přátelské utkání, a to mezi místními fotbalisty a herci. Celou akci pomáhá organizovat herec Roman Zach, kterého rovněž můžeme znát ze seriálu Ulice, kde hraje Admirála. Roman má v Únějovicích chatu, takže není divu, že se zapojuje do podobných akcí.

A jak zápas dopadl? Samozřejmě výhrou pro herce, kterým se v předchozích letech moc nedařilo, ale letos vyhráli 5:3, není divu, také mezi herci hrál kromě Jakuba a Romana i Ladislav Hampl, známý z Okresního přeboru nebo Ivan Trojan. A kdo dal nejvíce gólů? Kdo jiný než Jakub Štáfek z  Ulice, ten z pěti gólů dal rovnou čtyři. O zábavu se postarala Bára Basiková a slavnostní výkop provedl herec Alois Švehlík.

Admin Kuba / 18.5. 2013 /
foto, zdroj informací: Domažlický Deník (domazlicky.denik.cz)


V Ulici uvidíme Potravinového inspektora z Novy

Televize Nova má už několik měsíců velký hit, který postihl skoro celou republiku. V Televizních novinách se objevila nová rubrika Potravinový inspektor, v ní má hlavní roli jeden z nejslavnějších reportérů Láďa Hruška. Ve své roli objíždí supermarkety a hledá nekvalitní potraviny, věřím tomu, že vám blíže tuto rubriku nemusím představovat. Možná řada z vás má doma i "placku" Potravinového inspektora.

Reportér Ladislav Hruška bude mít ovšem úplně novou roli. Stane se z něj herec, a to dokonce v seriálu Ulice. Na svou novou zkušenosti se Láďa Hruška velmi těší a koho si v Ulici zahraje? Představte si, že bude hrát sám sebe, tedy Potravinového inspektora Televizních novin. Známý reportér to potvrdil sám na svém facebooku: "Tak pro velký úspěch prý uvidíme POTRAVINOVÉHO INPEKTORA v nové roli ;-) V nekonečné ULICI," pochlubil se Láďa Hruška.

Je tedy jasné, že Potravinový inspektor bude hledat nekvalitní potraviny přímo v Ulici, ale u koho? Že by zavítal do pekařství na kontrolu, jaké se zde vyrábí pečivo? Na to si budeme muset ještě počkat. Pravděpodobně samozřejmě půjde jen o epizodní roli, ale třeba se herectví Láďovi zalíbí, chtěl by být on sám hercem? "Na herectví se dám, až se v obchodech bude prodávat jen čerstvá zelenina a ovoce a v případě, že reportéři už nebudou v Česku zapotřebí," prozradiil serveru tn.cz reportér. Určitě nás sledujte, budeme vám informovat hned jak vše bude aktuální.

Admin Kuba / 15.5. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Padla první klapka deváté sezóny, ta začne na rybách

Je polovina května, to znamená, že se pomalu blížíme k závěru televizní sezóny. Už za měsíc a půl začnou tolik očekávané prázdniny, tedy očekávané především ze strany dětí. Kromě školní docházky ovšem skončí ještě něco. Většina seriálů a pořadů vysílané v televizi, také totiž dostanou prázdniny a naberou síly do nové sezóny. Stejně dopadne i Ulice, která se na konci června s námi rozloučí.

Zatímco my, televizní diváci, sledujeme osudy hrdinů z Ulice v osmé sezóny, tvůrci už pracují na sezóně deváté a dnes dokonce padla první klapka deváté sezóny, kterou na obrazovkách TV Nova uvidíme na podzim. Co nás v nové sezóně čeká? Zatím je jisté jen to, že nás čeká nová posila v podání Vilmy Cibulkové. Nová sezóna začne v září tak, jak by asi málokdo čekal, ale rozhodně budete mít radost.

Po několika letech si totiž vyrazí na ryby Vlastimil Pešek společně s Miriam Hejlovou. Na tento díl se určitě většina z nás už teď těší, tyto scény totiž patří vždy k těm nejoblíbenějším, vzpomeňme například na Zlatou muškou, tento pilotní film je považován za jeden nejlepší díl Ulice vůbec. Těšte se tedy na novou sezónu. Na závěr se můžete podívat na reportáž z natáčení a na rozhovor herců Rudolfa Hrušinského a Hany Maciuchové. V reportáži se také dozvíte nějakou tu zajímavost od kreativního producenta Ulice Matěje Podzimka. Reportáž najdete zde.

Admin Kuba / 15.5. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Také zítřejší svátek můžete trávit ve společnosti TV Nova

https://img3.ct24.cz/cache/616x347/article/43/4219/421841.png?1360094883

Květen má snad každý rád, je to nejzamiilovanější měsíc v roce, venku všechno kvete, co víc si můžeme přát. Snad jen občas nějaké to volno v práci či ve škole navíc. Ale to květen také nabízí, v tomto měsíci totiž slavíme rovnou dva státní svátky, jsou vždy týden po sobě, takže po minulé středě bude další svátek už tuto středu, tedy zítra. Stejně jako minulý týden, tak i zítřejší den můžete trávit ve společnosti TV Nova.

Pokud jste ranní ptáčata, tak sváteční den s TV Nova můžete zahájit už v sedm hodin, kdy nás čeká pokračování animovaného filmu Lední medvídek 2: Tajemný ostrov, první díl jsme mohli sledovat právě minulou středu. Německá pohádka z roku 2008 bude pokračovat hned po té, čeká nás Stolečku, prostři se! (v 8:25), k tomu si můžete dát třeba i dobrou snídani.

V 9:35 nás čeká krásná česká, pohádková komedie O zatoulané princezně, před obědem (v 11:15) se budeme bavit u české komedie se superagentem Hruškou, který má jediný úkol, uhlídat Dagmaru. Těte se na film Jak ukrást Dagmaru. Pokud jste minulý týden sledovali příběh revizora Anděla na letní dovolené, tak si určitě nemůžete nechat ujít i pokračování, tentokrát bude Anděl na horách (ve 12:45). Americké filmy nás čekají od 14:10, nejdříve půjde o americkou komedii Dvojčata s Arnoldem Schwanrzeneggrem v hlavní roli, po té nás čeká Forrest Gump s Tomem Hanksem v hlavní roli.

Další program už je klasika, jak už určitě všichni dobře víte, tak o půl sedmé bude opět Ulice, ta totiž vysílá i ve státní svátek. Stejně jako večerní zpravodajství. Tentokrát se nebudete měnit ani večerní program, a tak se večer můžeme těšit na další díl Gymplu a zůstává také Na vlastní oči. A co ostatní kanály TV Nova, ty opět program nemění, ale několik tipů z večerního programu: Nova Cinema uvede komedii Den otců, Fanda sci-fi film Válka světů, Smíchov dva díly Přátelé, a po té komedii Vezmi mě zpátky, Telka zavzpomíná na Horoskopičiny i Politické harašení. Čeká nás sváteční den plný skvělého programu, tak se dobře bavte.

Admin Kuba / 7.5. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Stránky Ulice na facebooku mají již 150 000 fanoušků

Seriál Ulice: Na facebooku je nás už 150.000

Seriál Ulice běží na obrazovkách TV Nově (nově také na Telce v reprízách) již osm let, za tu dobu si seriál našel statisíce věrných diváků, kteří pravidelně každý všední den usedají k televizi, aby se mohli podívat na svůj oblíbený seriál. Ulice je ovšem oblíbená, o tom svědčí i miliónová sledovanost každý všední den. Úspěch má Ulice ovšem nejen na televizních obrazovkách, ale také na internetu.

Aktuálně se Ulici velmi daří na největší sociální síti facebooku. Tam totiž včera překonala krásnou hranici, kdy na stránkách Ulice bylo již 150 000 fanoušků. Za jeden rok si tak Ulici do oblíbených na facebooku dalo 50 000, protože 100 000 fanoušků měla Ulice právě před rokem. A co na tento úspěch říká pro oficiální web Ulice její producent? „Počet příznivců na facebooku dokazuje, že Ulice má ze všech dlouhodobých českých seriálů nejlepší a nejaktivnější diváky, kteří umí být i pěkně kritičtí. Jsme za to rádi, protože jejich vzkazy jsou pro nás cennými impulsy. 150 000 je úžasné číslo, vážíme si toho,“ vzkazuje vám kreativní producent Ulice Matěj Podzimek.

Ulice je tedy na internetu opravdu oblíbená, žádný jiný současný seriál totiž tolik fanoušků na facebooku nemá. Žádný seriál nemá ani tak velký fanclub jako je ten náš. Jen pro zajímavost si na závěr můžete přečíst kolik fanoušků mají k dnešnímu dni současné seriály na facebooku. Z tohoto výčtu můžete zjistit, že Ulice vede.

Ulice (TV Nova) - 150 053 fanoušků
Ordinace v růžové zahradě 2 (TV Nova) - 72 425 fanoušků
Gympl s(r)učením omezeným (TV Nova) - 64 153 fanoušků
Vyprávěj (ČT) - 62 134 fanoušků
Cesty domů (Prima family) - 14 404 fanoušků
Helena (TV Nova) - 10 368 fanoušků.

Ještě pro doplnění, všechny tyto seriály předčil Comeback, který má v současné době 340 632 fanoušků.

Admin Kuba / 7.5. 2013 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět