Archiv článků... květen-srpen 2011

09.09.2011 15:55

Doma.cz >>>
ULICE: Velký návrat Hany Maciuchové!

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/600x338/Aug2011/781232.jpg?3138” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dlouho slibovaný návrat Hany Maciuchové se konečně proměnil ve skutečnost a herečka už absolvovala prvé poprázdninové natáčení v pražském gymnáziu.




Admin Kuba / 31.8. 2011 /





Halonoviny.cz >>>
Obermaierová: Potřebuji být sama!

https://www.halonoviny.cz/articles/show/225917



Pražská rodačka Jaroslava Obermaierová (65) začínala už v útlém věku jako baletka v Národním divadle. Pak však u ní zvítězilo herectví a již během studia na DAMU ztvárnila poměrně stěžejní roli ve snímku Souhvězdí Panny. Zde se objevila na tu dobu ve velmi odvážné erotické scéně, která jí přinesla úspěchy. Díky ní se stala hojně obsazovanou herečkou a ztvárnila mnoho rolí v divadle i ve filmu. Za všechny jmenujme seriály Třicet případů majora Zemana či My všichni školou povinní, drama Kladivo na čarodějnice, detektivku Smrt stopařek nebo komedii Marečku, podejte mi pero. V poslední době exceluje zejména jako Vilma Nyklová v nekonečném seriálu Ulice na TV Nova.


Admin Kuba / 31.8. 2011 /





Doma.cz >>>
Těhotná Zuzana Vejvodová: Pavel bude skvělý tatínek!

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/600x338/Aug2011/842291.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Zuzana Vejvodová aneb Libuška Nekonečná z Ulice čeká dítě s kolegou Pavlem Nečasem. Víme, jak se seznámili, i co Zuzka na Pavlovi obdivuje!


Admin Kuba / 31.8. 2011 /





Super.cz >>>


Maciuchová se vrací do Ulice: Koukněte, jak se za rok změnila

Obrázek “https://media.2011.super.cz/images/top_foto1/2715.jpg?20110827011609” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Herečka Hana Maciuchová (65) se po roční pauze, kdy si užívala cestování po horách i k moři, vrhla do natáčení seriálu Ulice. Opět se objeví jako učitelka Miriam Hejlová, ale ještě netuší, kam ji scenáristé povedou. Děsí se ale hlavně dětí.


Admin Kuba / 29.8. 2011 /





Ahaonline.cz >>>


Herec Václav Sloup: Udělali ze mě bezdomovce!

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/988933_vaclav-sloup.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Herec Václav Sloup (75), známý především z klasického seriálu Záhada hlavolamu coby Mažňák, se stáhl z veřejného života! Rozhodl se užívat klidné stáří v Domově důchodců v Libochovicích na Litoměřicku a kromě rodiny o tom nikdo nevěděl. Jenže se vyrojily spekulace, že tam byl umístěn proto, že ho postihla demence a skoro o sobě neví.


Admin Kuba / 21.8. 2011 /





skylink TV >>>
Tomáš Baldýnský: Ulice je návod na život

https://i.lidovky.cz/10/111/lngal/PKS36e037_tomas_baldynsky1.jpg

Dělat Comeback bylo jako dostat klíče od Farrari Nikiho Laudy. Seriál Ulice je více o sdílení obyčejných situací, na které nejsme připraveni.

Na jakém sitcomu teď pracujete?
Na žádném, od sitcomů si dávám pauzu a místo toho plánuju Ulici na rok 2012.

 

Plánujete? Nebyla náhodou Ulice nekonečný seriál?
Ulice je pořád nekonečný seriál, o to víc se musí plánovat, aby nekonečným zůstala. Když u sitcomu uděláte něco bez plánu, impulzivně, a ukáže se, že to byla chyba, většinou se z toho dokážete vylhat. Ale u něčeho tak náročného a komplikovaného, jako je Ulice, byste byl v pořádném maléru.

 

A proč neděláte Comeback?
Možná i proto, že jsme špatně plánovali a došly nám síly, prostě jsme už nemohli dál. A potom, když jsme se vyhrabali z antidepresiv, závislostí a fyzických zhroucení, přestala být situace pro sitcomy příznivá a já dostal nabídku dělat šéfautora Ulice. Což je kariérní postup jako hrom, z pankáčsky natáčeného Comebacku jít dělat rovnou největší seriál, který tady kdy byl.

 

Co přesně obnáší být "šéfautorem" seriálu Ulice?
Ulice je továrna, která dokáže každý týden vyprodukovat tolik příběhů, že by to zaplnilo dva celovečerní filmy, takže si vypomůžu metaforou automobilky. Na začátku je oddělení, které vymyslí, jak ta auta budou vypadat, jak budou silná, jaké budou mít barvy a co budou umět. Ti své plány předají těm, kdo je skutečně smontujou, nalakujou, vybaví, naleští a pak s nimi vyjedou k zákazníkům. Šéfautor Ulice je ten, kdo se svým týmem vymýšlí, o čem Ulice bude a jakým způsobem se ty příběhy budou vyprávět.

 

Je to podobné u sitcomu?
Nakonec vlastně podobné. U sitcomu máte pět, šest lidí na place a tři, čtyři prostředí. Musíte být schopný vymýšlet nové a nové příběhy, které se mohou stát jen těmto lidem a jen v těchto místech, je to velmi komplikované. U Ulice jsou postav i prostředí desítky, což ale neznamená, že máte desetinásobnou svobodu, ale desetinásobné komplikace.

 

Můžete si ve své pozici vytyčit směr děje na několik sezón dopředu? Jako třeba v Aktech X - první rok se dostanou k záhadám, druhou si dají první pusu, třetí Scullyová onemocní rakovinou...?
Akta X jsou špatný příklad, protože vypráví epizodický příběh dvojici hrdinů, notabene v jednom exkluzivním prostředí - my máme v Ulici osm aktivních linek, takže se musíme snažit o to, aby naše sezóny vždycky byly naopak tematicky co nejpestřejší a nejbarevnější. Já jsem navíc naskočil do půlsezóny, takže nejdřív jsem musel převzít, co bylo rozehrané a dohrát to co nejlíp do konce.

 

Exkluzivní prostředí? Máte na mysli policejní, lékařské nebo právnické?
Ano. A navíc v prostředí fantazijním, kde si určuješ sám pravidla. V Ulici jsi naopak ve světě co nejobyčejnějším a snažíš se vyprávět příběhy, které jsou divákům blízké. Akta X jsou únik do smyšlenky. Ulice je návod na život.

 

Tomu nerozumím...
Může se stát, že vám třeba onemocní někdo blízký. Je to situace, kterou prochází tisíce lidí, ale nikdo z nich na ní nemá návod, protože ji před tím nezažil. Jestli se o něj máte starat, nebo ho svěřit zdravotnickému zařízení.

 

A v tom je Ulice nejsilnější?
Je to jedna z věcí, které dokáže. Myslím, že mi je k ničemu dozvědět se z televize, jak se chovat, až přiletí mimozemšťani. Říkám si, že pokud přiletí, je velmi malá pravděpodobnost, že já se toho budu účastnit a budu potřebovat vědět, jak se chovat. Na druhou stranu, hodně by mi pomohlo, kdybych věděl, co třeba znamená mít problémové dítě. A co se s tím dá dělat.

 

Co bylo inspirací pro Ulici? U Comebacku to prý byl seriál Ženatý se závazky.
U Comebacku mohu zmiňovat inspiraci, protože i když na něm se mnou spolupracovalo nejmíň pět dalších, nesmírně důležitých lidí, pořád jsem ho viděl jako svůj autorský projekt. Nakonec bylo všechno po něm. Ulice je projekt, který přesahuje jednotlivce. Je to věčná továrna, která bude pořád vyrábět auta, i když budu šéfautorem já, který má radši motorky.

 

Bavíme se o sitcomu, nekonečném seriálu a také o filmu. Který z těchto žánrů je nejškodnější pro zdraví tvůrců nebo šéfautora?
Těžko říct. U toho sitcomu to byla velmi specifická věc. To byla věc, pro kterou jsem byl ochoten obětovat všecko. U Ulice se naopak snažím, aby se na ní lidem co nejlépe pracovalo.

A proč byla vlastně práce na Comebacku tak náročná? Začínali jste na zelené louce s úplně původním konceptem?
Jednak to, že jsme neměli žádné zkušenosti a všechno jsme se učili tím, že jsme to dělali. A pak to, že byl pro mě tak osobně důležitý. Dojil jsem ze všech krev, takže to nakonec nebyla ani tak práce, jako spíše výstup na Mount Everest. Spaní v kanceláři, desítky verzí scénářů.

 

Popište nějakou modelovou kreativní seanci.
Na začátku Comebacku: Lidi sedí spolu, jsou kamarádi, strašně se smějou a vymýšlejí věci, kterou jsou z dnešního pohledu naprosté pitomosti. Na konci: Tři smutní lidí, zcela sami na světě, sedí dnem a nocí na jednom místě a snaží se splnit uzávěrku. Jakmile jsme začali být úspěšní, televize po nás chtěla víc dílů, než jsme byli připraveni a my jsme ten běh neustáli. Ale ten začátek byl krásný. Měli jsme pocit, že jsme na vrcholu světa. Bylo to jako jít kolem Ferrari Nikiho Laundy a někdo by ti dal klíče a řekl tak a teď s tím jezdíš ty. No, nasedli jsme a namleli si hubu.

 

Takže se to odrazilo na zdraví autorů?
Tam byly blázince, tam byly hospitalizace. Tam byly odchody proto, že se autorovi narodilo dítě a on ho chtěl aspoň jednou za týden vidět.

 

A co film?
Film je těžký, musí mít v sobě obsažený důvod, proč vznikl. Jednu důležitou věc, kterou chcete vyprávět, jednu důležitou situaci, příběh, který obstojí. Seriál má ten důvod obsažený v sobě, je to periodická věc, která má replikovat stejnou emoci. Měl jsem mnoho nabídek na film Comeback, ale já zatím nepřišel na důvod, proč bych to měl udělat. Na příběh, který by si film zasloužil.

 

A jiný film?
Raději bych si zas udělal sitcom. Televize je autorsky perspektivnější žánr. Každý tvůrce bojuje s velikostí plátna a pokud má přetlak nápadů, tak chce to plátno co největší. A televize ti dává největší plátna. Začali jsme to chápat, když v Americe natočili 24 hodin a všem došlo, že to je vlastně film, ale trvá dvacet hodin. Američané už dokážou seriálem konkurovat filmu způsobem natáčení a obrazovou kvalitou. A jak se zvětšují obrazovky a přicházejí projektory, tak i moc filmu a síla velkého plátna slábne. Film zůstane silný v tom, že bude pro diváka jedním silným zážitkem, bodem v paměti. Do smrti si budu pamatovat, že to byl v mých třinácti Indiana Jones, který mi změnil život. To seriál neumí. Se seriálem ale zase člověk žije, takže ve výsledku ho vlastně promění více.

Text: David Shorf
magazín: skylink TV


Admin Kuba / 3.8. 2011 /





Blesk.cz >>>


Nenalíčená Tomicová z Ulice: Dovolená mě zničila!

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/normal480/971820-img-pavla-tomicova.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Herečka Pavla Tomicová (49) je nejvíce známá jako raráškoidní kadeřnice Simona Pavlicová z nekonečného seriálu Ulice. Ale ačkoliv díky své roli tráví hodně svého času v maskérně pod profesionálním dohledem, sama od sebe nepoužije ani rtěnku!


Admin Kuba / 2.8. 2011 /





ona.idnes.cz >>>


V Africe jsem cítila beznaděj, říká Ljuba Krbová

Obrázek “https://i.idnes.cz/11/073/cl6/JOB3ca1e1_30ONA10ab.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



I když se jí zásadní filmové role vyhýbají, ani nehraje ve velkém divadle, patří Ljuba Krbová mezi známé a oblíbené české herečky. Kromě své profese se už léta zabývá bojovým uměním wu-šu, ráda cestuje a poslední roky propadla také fotografování.


Admin Kuba / 25.7. 2011 /





Blesk.cz >>>


Petr Vacek: Přikurtuje se na Šumavě řetězy?!

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article/958572_petr-vacek.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Herec z nekonečného nováckého seriálu Ulice Petr Vacek (46) je zapálený ekoaktivista. Tomu nasvědčuje i jeho plán odjet na Šumavu a zabránit dalšímu nelítostnému kácení tamějších lesů!


Admin Kuba / 19.7. 2011 /





Ahaonline.cz >>>


Ljuba Krbová o cestování: Přepadli nás u bankomatu, zachránily to české nadávky

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/943908_ljuba-krbova-ondrej-neff.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Na málokoho platí pořekadlo »klame tělem« více než na hvězdu »novácké« Ulice Ljubu Krbovou (52). Tato křehká herečka s nakažlivým optimismem se totiž již čtrnáct let věnuje bojovému umění a místo dovolené v luxusním hotelu raději putuje s batohem na zádech.


Admin Kuba / 3.7. 2011 /





Super.cz >>>


Hvězda Ulice Ilona Svobodová (51): Po šesti sezónách v seriálu omládla o deset let. Víme proč

Obrázek “https://media.2011.super.cz/images/top_foto1/7401.jpg?20110622005746” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Lehce obtloustlá, šmrnc nic moc. Tak vypadala herečka Ilona Svobodová (51), když se začínal točit před šesti lety nekonečný seriál Ulice. Teď  je z ní ale kočka. "Myslím, že vše začalo před pěti lety, když jsem si řekla, že dokud nejsem tak stará, začnu se učit jezdit na snowboardu," řekla Super.cz herečka. Od té doby se sportem teenagerů mládne.


Admin Kuba / 23.6. 2011 /





Ulice zakončila šestou sezónu, co to na bulvár a internet?

Obrázek “https://nd04.jxs.cz/629/018/0925445e4b_77164386_o2.jpg?1308760267” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

super.cz >>> Abstinující kráska Šárka Ullrichová je znovu zamilovaná
super.cz >>> Hvězda Ulice si vyšla jako Borat: Ukázala nahý zadek v jeho plavkách
super.cz >>> To je postavička:Půvabná zrzka Míša Badinková rychle shazuje těhotenská kila
ahaonline.cz >>> Štáfek z Ulice skončil jako Pomeje - polonahý ve Vltavě!
blesk.cz >>> Kdo vystavil zadek v plavkách Borata?
tn.cz >>> To jste ještě neviděli! Matěj Jordán v boratkách! Ulice zakončila 6. sezónu!
blog.cz >>> Rozhovor: herci z Ulice + videorozhovory blogredaktorky krasna.cz

Admin Kuba / 22.6. 2011 /





novinky.cz >>>


Jiří Dvořák: Nejsem zase tak populární, abych z toho mohl zblbnout

Obrázek “https://media.novinky.cz/702/267028-top_foto1-l3b9h.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Má za sebou smolné období. Rozvedl se s herečkou Bárou Munzarovou, umřel mu milovaný tatínek, byl sám. Nyní, ve čtyřiačtyřiceti letech, jde z role do role, po boku má pohlednou blonďatou studentku a jeho představení v divadle jsou beznadějně vyprodaná.


Admin Kuba / 5.6. 2011 /





tn.cz >>>


Bořivoj Navrátil a RAKOVINA: "Dospělo to do té ošklivé fáze"

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/440x248/May2010/625055.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Populární herec leží v nemocnici a ztrácí síly v boji s nádorem. Hana Maciuchová i další kolegové z Ulice mu vzkazují, že drží palce.
Bořivoj Navrátil se stále usmívá, i když leží v nemocnici a jeho stav je označován jako kritický.  "Nefotografujte mne. Můj stav je nyní dost žinantní, nemoc už dospěla do té ošklivé fáze," řekl reportérům deníku Aha!, kteří ho navštívili u lůžka.


Admin Kuba / 1.6. 2011 /





Ahaonline.cz >>>


Bořivoj Navrátil: Kritický stav! Nemá sílu vrátit se domů!

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/911643_borivoj-navratil.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Herec Bořivoj Navrátil (77) je na pokraji sil. Patnáctiměsíční boj s rakovinou tlustého střeva mu dává zabrat natolik, že se jeho stav rapidně zhoršil a je doslova kritický, dokonce mu musela být přerušena chemoterapie.


Admin Kuba / 30.5. 2011 /





ulice.nova.cz >>>
Dva tisíce slov Miriam Hejlové

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/440x248/May2011/756594.jpg?7c50” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Jubilejní dvou tisící díl Ulice přiměl profesorku Miriam Hejlovou k malému ohlédnutí, které stylově vměstnala do dvou tisícovek slov. Dva tisíce dílů. Kdo by řekl, že nám to vydrží tak dlouho? A co bude dál? Poprvé jsme se viděli v pondělí 5. září 2005. Myslím, že to nebyla láska na první pohled. Málokomu se asi líbila přísná profesorka, která si cenila pedagogických zásad víc než obyčejné lidskosti. Ale to nebyla tak docela moje vina.


Admin Kuba / 19.5. 2011 /



Blesk.cz >>>


Vladimír Brabec přiznal: Podváděl jsem manželku

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article/900265_vladimir-brabec-crop.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



ROZHOVOR: Vladimír Brabec oslavil v neděli 77. narozeniny. Rozhovory herec kolem sebe zrovna netrousí, přimět ho k delšímu posezení je dřina. Nechuť mluvit s novináři vyplývá hlavně z neustálých kritik seriálu Třicet případů majora Zemana. Když ale nakonec přimějete Vladimíra Brabce k mluvení, je upřímný a řekne na sebe hodně věcí. Třeba že nebyl manželce vždycky věrný nebo že na tomhle světě už nejméně dvakrát nemusel být.


Admin Kuba / 17.5. 2011 /





Blesk.cz >>>


Lucie Benešová (36): Dcera není moje

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article/897153_benesova-herecka-lucie-benesova-matonoha-herec-adopce-pestounska-pece-crop.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Má tři potomky – nejstaršího syna s bývalým přítelem, hercem Filipem Blažkem, mladšího se současným manželem, taky hercem Tomášem Matonohou alias Pepanem ze seriálu Ulice. A pak dceru, pro kterou je jednoduše řečeno náhradní máma. Pro herečku Lucii Benešovou byla a je prvořadá rodina. Po sošce Oscara netouží.


Admin Kuba / 15.5. 2011 /





Super.cz >>>


Smutné přiznání Šárky Ullrichové: Tatínek mi umřel na rakovinu!

Obrázek “https://media.2011.super.cz/images/top_foto1/2928.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Oblíbená herečka nováckého seriálu Ulice Šárka Ullrichová (36) vyhlásila boj nejzákeřnější nemoci,  rakovině. A má k tomu opravdu pádný důvod. Když jí bylo totiž pouhých deset let, podlehl tomuto zhoubnému onemocnění její milovaný tatínek.


Admin Kuba / 15.5. 2011 /





Blesk.cz >>>


Dejdar: Podle Slováků jsme hráli nejlepší hokej

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/2/article_wide/897573_sport-hokej-ms-reprezentace-cesko-dejdar.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



OČIMA CELEBRITY - Semifinále se Švédskem sledoval populární český herec Martin Dejdar přímo na stadionu v Bratislavě. Už dopředu plánoval, že vyrazí i na finále. Postupu do boje o zlaté medaile se ale nedočkal.


Admin Kuba / 13.5. 2011 /





Ahaonline.cz >>>


Hana Maciuchová: Pravda o její svatbě!

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/896279_maciuchova-herecka-ulice-pravda-svatba.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Hana Maciuchová (65), hvězda seriálu Ulice, se prý plánuje provdat za dlouholetého přítele, univerzitního profesora Karla Pstružinu (70). Chystaná veselka má však významný háček. Oblíbená herečka od ní dává ruce pryč a svatbu vehementně popírá! Chce ji jen utajit, nebo s Pstružinou bude opravdu dál žít jen na »psí knížku«?


Admin Kuba / 13.5. 2011 /





Ahaonline.cz >>>


Jaroslava Obermaierová: Nebýt Ulice, zůstala by na ulici!

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/812432_import-herecka-jaroslava-obermaierova-63-crop.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Herečku Jaroslava Obermaierová (65) by nabídka konkurence k odchodu ze seriálu Ulice nikdy nepřiměla. Je si totiž dobře vědoma toho, že by jí změna mohla připravit o stálý příjem.


Admin Kuba / 13.5. 2011 /





Super.cz >>>


Hana Maciuchová: Prý se bude vdávat za svého dlouholetého přítele Karla

Obrázek “https://media.2011.super.cz/images/top_foto1/2715.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Staronová hvězda seriálu Ulice Hana Maciuchová (65) se už léta objevuje po boku univerzitního profesora Karla Pstružiny. Dosud dvojici k harmonickému vztahu stačilo, že jsou spolu. Oba si během života prošli několika vztahy. Dobře tedy vědí, že život na hromádce je ideální řešení. Nyní se ale zdá, že představitelka profesorky Miriam Hejlové změnila názor a věrného přítele chce odměnit tím, že si ho vezme!


Admin Kuba / 12.5. 2011 /





Ahaonline.cz >>>


ULICE - Maciuchová vs Brodská: Nakonec zaplatí obě!

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/891567_hana-maciuchova-crop.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Ústřední tváře »nováckého« televizního seriálu Ulice – odcházející Tereza Brodská (42) a Hana Maciuchová (65), která se naopak před kamery vrací – jsou doslova rodinným stříbrem televize Nova.


Admin Kuba / 12.5. 2011 /





Ahaonline.cz >>>


Badinková z Ulice: Snoubenec jí zatrhl domácí porod

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/893983_badinkova-snoubenec-domaci-porod-zatrzeni.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Je to skoro rok, co Michaela Badinková (32), která si zahrála učitelku Lenku Drápalovou v seriálu Ulice, porodila dceru Evelínu.
Až dnes ale prozradila podrobnosti, které porodu předcházely. „Chtěla jsem rodit doma, ale přítel to nedovolil,“ řekla herečka, otcem jejíhož miminka je Jan Teplý mladší (34).


Admin Kuba / 11.5. 2011 /





Novinky.cz >>>


Dana Syslová: Užívám si, že už nemusím být tolerantní, chápavá, přizpůsobivá

Obrázek “https://media.novinky.cz/711/267112-top_foto2-lokeb.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Hraje skoro půl století, zdá se však, že nijak neztrácí síly; jako by je spíš nabírala. Zůstala věcná, neokázalá, zřetelně oddělující jeviště a reálný život. Ten s ní občas krutě zamával.


Admin Kuba / 7.5. 2011 /





Super.cz >>>


Martin Dejdar děsí fanoušky. Má dvojitou bradu a kulatí se jako Ozzák

https://media.2011.super.cz/images/top_foto1/2194.jpg



Představitel tělnatého metalisty Ozzáka ze seriálu Comeback Martin Dejdar (46) vystrašil své fanynky. Na středeční akci v Náchodě se totiž místo šlachovitého sympaťáka, jak ho ostatně diváci znají z civilu i ostatních rolí, objevil Dejdar v plné tukové výbavě. Herec se totiž začíná zakulacovat nejen v obličeji. Reálně hrozí, že při případném natáčení pokračování Comebacku už nebude potřebovat ani vycpávat břicho polštářem.


Admin Kuba / 6.5. 2011 /





Super.cz >>>


Zoufalé přiznání herečky Šárky Ullrichové: Tři roky jsem bez chlapa!

Obrázek “https://media.2011.super.cz/images/top_foto1/2119.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Hvězda nováckého seriálu Ulice Šárka Ullrichová (36) od základu změnila svůj životní styl. Divoké večírky plné alkoholu a kokainu vyměnila za samotu u lesa. Vysněného klidu si herečka, která si v minulosti prošla peklem i očistcem, nemůže vynachválit. Má to ale jeden zádrhel. Dlouhé tři roky je sama bez chlapa.


Admin Kuba / 5.5. 2011 /

Zpět