Archiv článků... říjen 2010

18.01.2011 15:02

Také Ilona Svobodová byla oceněna - v rodném Kladně

Obrázek “https://mm1.denik.cz/20/dd/kladnoeeeeeeeeeew_denik_clanek_solo.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Nejen na pražském hradě se včera udělovaly ceny. Jen připomínám, že prezident republiky pan Václav Klaus včera vyznamenal medailí za zásluhy herečku Hanu Maciuchovou (více v předchozím článku). Ocenění se také rozdávali například v Kladně, kde již tradičně každý rok ve státní svátek 28. října primátor města uděluje ocenění rodákům z Kladna, kteří se dostali do povědomí ať už v oblasti umění, vědy či lékařství.

Rodačka z Kladna je i herečka Ilona Svobodová, která v seriálu Ulice hraje Jitku Farskou. Včera ji bylo uděleno čestné ocenění za umělecký přínos v oblasti herectví. Herečka má z této ceny obrovskou radost a je ráda, že právě její rodné město ji tuto cenu udělilo. Svou radost potvrdila i deníku Aha! "Mám obrovskou radost a jsem poctěna" dodala herečka Ilona Svobodová, které náš web k ocenění moc gratuluje.

Přepis ocenění pro Ilonu Svobodovou...
Ilona Svobodová
Divadelní, filmová a televizní herečka a dabérka převzala cenu za umělecký přínos v oblasti herectví. Začínala v Realistickém divadle v Praze, dnes působí v Divadle v Dlouhé. V televizi se objevovala v řadě televizních pohádek, svůj hlas propůjčuje v dabingu mnoha zahraničním herečkám. Dnes ji znají televizní diváci především ze seriálů Ulice, Náměstíčko, Přítelkyně z domu smutku a dalších.

Admin Kuba / 29.10. 2010 /
foto: kladensky.denik.cz

 



Hana Maciuchová získala vyznamenání za zásluhy

Obrázek “https://i.idnes.cz/10/103/c460/VEL36c665_p201010280908701.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dnes 28. října 2010, tedy v den kdy si připomínáme vyročí vzniku samostatného československého státu prezident republiky pan Václav Klaus stejně jako každý rok předával na pražském hradě vyznamenání. Prezident tradičce předával několik ocenění - Řád bílého lva, tedy nejvyšší státní vyznamenání dál také Řád Tomáše Garrigua Masaryka a také medaile za zásluhy, ať už to jsou zásluhy v kultuře, ve vědě, ve sportu atd.

A právě poslední ocenění, tedy medaily za zásluhy získala také herečka Hana Maiuchová, kterou můžete znát jako Miriam Hejlovou ze seriálu Ulice. Herečka vyznamenání získala za celoživotní přísun v kultuře. Nikdo snad nepochybuje o jejím hereckém talentu, který dokazuje ať ve filmech, seriálech či na divadelních prknech. Hana Maciuchová patří mezi nejvýznamnější herečky u nás a toto ocenění si 100% zaslouží.

Náš web herečce samozřejmě moc gratuluje, jsme rádi, že právě Ulice má takové herecké legendy jako je Hana Maciuchová. I seriál Ulice se určitě zapříčinil k tomuto ocenění. A připomínám, že herečka díky Ulici sbírá každý rok jedno ocenění za druhým. Již třetím rokem se pravidelně stává herečkou roku v anketě TýTý. Patří jí také ceny v "novácké" anketě Anno. Ještě jednou moc herečce gratuluji.

Přepis ocenění pro Hanu Maciuchovou...
Prezident republiky udělil Medaili za zásluhy III. stupně Haně Maciuchové za zásluhy o stát v oblasti umění.
Hana Maciuchová je vynikající česká divadelní a filmová herečka. Její divadelní kariéra je spojena především s Vinohradským divadlem, na jehož scéně vytvořila řadu velkých rolí a kde stále působí. Velmi úspěšná je její filmová, televizní a rozhlasová tvorba, která jí přinesla velkou popularitu u diváků a posluchačů i řadu ocenění.

Obrázek “https://media.novinky.cz/903/239031-original1-9omvu.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Admin Kuba / 28.10. 2010 /
foto: internet

 



Aktuálně: Na Slovensku a v Bulharsku vzniká seriál Ulica

Obrázek “https://cf33003234.cbaul-cdnwnd.com/5c6dc38096577a4027c3dfe118ef77b4/200000000-9c9b49d953/silvestrovská ulice.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Máme pro vás opravdu velmi aktuální novinku. Na Slovenku právě vzniká adaptace českého seriálu Ulice na slovenské podmínky, kterou právě vytváří i čeští autoři. A Slovensko nebude jedinou zemí, kde Ulice vzniká, to stejné totiž právě teď vzniká i v Bulharsku a plánuje se i Rumunsko. Není na tom vůbec nic zvláštního, ve všech zemí totiž vysílá své televize mediální společnost CME (TV Nova, TV Markíza,...).

A když kterákoliv televize v této společnosti vymyslí svůj vlastní seriál, tak ho může předat i dalším zemím, kde jsou televize ze společnosti CME. Ta si seriál natočí sama, se svými herci a seriál je upravený pro tamnější podmínky, takže televize si vlastně předají jen takový návod, jak seriál vytvořit. Jeden příklad za všechny. TV Nova vymyslela seriál Ordinace v růžové zahradě a "návod" na tento seriál předala i slovenské TV Markíza, která ho již několik let vysílá se svými herci, scénáristy atd.

Ale vraťme se k seriálu Ulice. To, že tento formát vzniká na Slovenku potvrdil i šéfproducent české Ulice Michal Reitler: "V těchto dnech na Slovensku tým autorů vedený Janou Skořepovou vytváří a už začali práce na adaptaci Ulice. To stejné i v Bulharsku." prozradil Michal Reitler pro web medialne.sk. Ulice, chceteli slovensky Ulica se bude vysílat buď na TV Markíza nebo na sesterské telvizi TV Doma.

Na Slovensku se již vysílala česká Ulice a to i na TV Markíza i TV Doma, ale moc úspěchů neměla. Podle vedení televize je Ulice vytvářena pouze pro českého diváka a slovenský divák je prostě zvyklý na něco jiného, proto Ulice neměla úspěch, se slovenskou verzi Ulice by se to tedy stát nemělo. Česká Ordinace by asi také moc úspěchu na Slovensku neměla, ale slovenské verzi Ordinace se daří. Stejné by to bylo asi i obráceně u nás, kdyby se zde vysílal vyloženě slovenský seriál.

Michal Reitler také ještě prozradil, že úspěch Ulice by mohl být v ostatních zemích velký, samozřejmě když bude upraven na místní podmínky. Tak uvidíme, jak se bude dařit slovenské a bulharské verzi Ulice, ta by v těchto zemích mohla odstartovat pravděpodobně po novém roce (asi na jaře) a nebo až v příštím roce na podzim. My vás samozřejmě budeme dále informovat.

Admin Kuba / 28.10. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Svátek, nesvátek Ulice poběží i zítra + sváteční program TV Nova

https://img.blesk.cz/img/1/full/242997_vaclav-klaus-jiri-zenahlik.jpg

Zítra nás čeká velmi významný den, připomeneme si výročí dnu vzniku samostatného československého státu. Před 92. lety, přesně 28. října 1918 vznikl rozpadem Rakouska-Uherska samostastný stát Československo. Díky tomuto dnu nemusí zítra studenti a žáci do škole (ti mají ještě k tomu podzimní prázdniny) a pracující lid nemusí do práce. Noapak pracovat bude zítra prezident republiky pan Václav Klaus, který večer bude předávat tak jako každý rok státní vyznamenání.

Snad každý divák seriálu Ulice už moc dobře ví, že i když je státní svátek, tak Ulice se vysílá, ovšem pozor! Spousta lidí, když je státní svátek, tak to bere, jako když je neděle a to se Ulice nevysílá. Proto se určitě nezapomeňte dívat na Ulici i zítra, tedy ve čtvrtek 28. října od 18:25 na TV Nova nebo živě na webu nova.cz. Narozdíl od Ulice se ovšem nebudou vysílat jiné seriály či pořady, celodenní program až do 18:25 bude sváteční, tedy mimořádný a na co se můžete těšit?


TV Nova - čtvrtek 28. října 2010

06:00 >> Záhady přírody
06:30 >> Dobrodružství Zacha a Annie
07:20 >> Myšák Stuart Little 3
08:50 >> Bota jménem Melichar
10:10 >> O zatoulané princezně
12:05 >> Tri do tanga
14:10 >> Dívka na koštěti
15:45 >> Zorro: Tajemná tvář
18:25 >> Ulice
19:30 >> Televizní noviny
20:00 >> Ordinace v růžové zahradě 2
21:25 >> Kriminálka Miami
22:15 >> Stahovák
22:50 >> Nelítostný souboj

Admin Kuba / 27.10. 2010 /

foto: ČTK



Do Ulice se již dnes večer vrací Hrihorij Lisečko

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440x248/Oct2010//688609.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Po Štěpánovi, který se do Ulice po více jak roce vrátil minulý týden se již dnes večer ukáže další staronová postava a nebude to nikdo jiný, než Hrihorij Lisečko, který před časem odjedl na farmu Henryho. Neodjížděl, ale dobrovolně. Moc době věděl, že na čas potřebuje zmizet, mezi ním a Zuzanou to velmi začalo skřípat a jeho strach o to, aby nebyl HIV pozitivní a facka, kterou dal Zuzaně ho přinutilo, aby kývnul na nabídku, kterou mu dal Henry.

 

Hrihorij se nyní vrací zpět, ale je k nepoznání. Vypadá jako kdyby několik týdnů spal pod mostem. Co se vlastně stalo v Americe? Proč byl vyhoštěn? Na tyto otázky nám odpoví přímo Hrihorij v dnešním díle. Jedna z jeho prvních cest proto povede k Henrymu, který má co vysvětlovat. Ovšem nezapomeneme se přivítat i se svou sestřičkou Světlanou. Zajímavý bude i celý příběh Hrihorije, který ho čeká v následujících týdnech.

 

Hrihorije hraje herec a divadelní režisér Alexandr Minajev, v seriálu Ulice se začal objevovat hned v prvních dílech a jeho jediná přestávka byla právě Amerika, kde trávil dlouhou dobu. Pokud se i vy těšíte na Hrihorije, tak si určitě nezapomeňte už dnes v 18:25 zapnout vaši pravidelnou Ulici, který běží samozřejmě na TV Nova, ale od včerejška také na webových stránkách nova.cz, kde můžete Ulici sledovat přímo živě.


Admin Kuba / 26.10. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



Více jak měsíc hubnutí, jak to Simoně jde?

Obrázek “https://nd04.jxs.cz/024/887/c5d1a683da_69314373_u.jpg?1284622468” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Simona i její představitelka herečka Pavla Tomicová již více jak měsíc hubnou. Zatím co Simona hubne kvůli miminku, které si moc přeje, tak Pavla Tomicová hubne kvůli Simoně, protože ji v tom prostě nechce nechat samotnou a hubnutí ji moc jde a dokonce moc baví a už si zvykla na jiný režim i na pocení v posilovně. Baví ji to tak moc, že se rozhodla, že v hubnutí bude pokračovat déle, než původně měla v plánu a co prozradila po měsíci hubnutí Pavla Tomicová pro web ulice.nova.cz?

Nejtěžší byl začátek, hlavně co se týče jídla. Při mém nepravidelném pracovním tempu je pravidelně se stravovat oříšek, ale už si zvykám.Teď mám za sebou měsíc jiného způsobu života a cítím se kupodivu dobře. Zvýšená pohybová aktivita mi už také přináší ovoce. Myslím, že jsem v lepší kondici. Kupříkladu minulý týden jsem vyšlápla na Sněžku, což bych ještě nedávno pokládala za blbý nápad. A přitom tam nahoře bylo tak krásně. Váhu zatím neprozradím, pouze to, že mi začaly padat kalhoty. Snažím se držet rady poradce, že hubnout je lepší pomalu, ale jistě.“ prozradila herečka.

Takže vypadá to, že se herečce daří a daří se i Simoně, která dokonce odolala pravé zabijačce, kterou ji přinesla její matka, tak snad to ženy vydrží. A pozor ženy! Nezapomeňte, že můžete se Simonou soutěžit, zatočte s kily se Simonou je soutěž oficiálního webu Ulice, která byla prodloužena, takže hubnutí máte více času. více informací zde.


Admin Kuba / 24.10. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



Sledujte vaši oblíbenou Ulici živě také na webu nova.cz

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Oct2010//687844.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

TV Nova má pro své věrné fanoušky další velkou novinku. Od začátku září najdete ve videoarchivu TV Nova kromě všech původních pořadů a seriálů také zahraniční seriály v češtině, zatím jsou k dispozici seriály Mentalista (premiérová řada) a Kobra 11, brzy se tímto způsobem budete moc dívat také na seriál Dr. House. Ale to není vše, před pár týdny TV Nova na svém webu spustila živé vysílání Televizních novin, Odpoledních televizních novin a Talentmánie, v novinkách nyní pokračuje.

A to opravdu ve velkých novinkách. Nově se totiž můžete živě dívat nejen na zprávy, ale na všechny původní pořady a seriály z pera TV Nova. Jak to funguje? Jednoduše! Manžel se chce za každou cenu dívat na sport nebo dítě na Večerníček apod. Vy tedy musíte ustoupit a na svůj oblíbený pořad se pak musíte podívat až v archivu. Nyní už nemusíte, místo televize si zapněte počítač, klikněte na stránku www.nova.cz na živé vysílání a dívejte se přímo živě na svůj oblíbený pořad či seriál.

Takhle to samozřejmě platí i pro seriál Ulice, který denně můžete na obrazovkách TV Nova sledovat vždy od 18:25 a pokud nemáte k dispozici televizi, tak ve stejnou dobu se můžete dívat i živě na internetu a nemusíte tak čekat až do půl osmé, kdy bude celý díl na webu v archivu. Tak nezapomeňte, seriál Ulice každý všední den v 18:25 na TV Nova a na webu nova.cz.

Admin Kuba / 22.10. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Do Ulice se vrací oblíbená postava - Štěpán Stránský

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Oct2010//685740.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Nejlepší postava roku 2008, aspoň tak si Štěpána Stránského zvolili návštěvníci našeho webu v soutěži Nej postava se po více jak roku a půl vrací zpět do Ulice. A to již dnes večer. Že sledujte Ulici teprve krátce a nemáte tušení, kdo vlastně Štěpán je? Tak já vám ho trochu představím. Štěpán se v Ulici objevoval od první sezóny, asi v polovině začal chodit s Terezou Jordánovou, nesnášel svého otce Karla Stránského a jeho nejlepší kamarád byl Ben.

Po čase se s Terezou rozešel, ale po její autonehodě s ní zase na čas začal chodit, netrvalo to ale dlouho a odjel do Francie, ještě před tím se hodně pohádal s Benem, s ním se ovšem nakonec udobřil. Teď se chce vráti zpět, usadit se, najít si bydlení a dustovat. Podaří se mu to? To teprve uvidíme a uvidíme také to, jaké bude uvitání Terezy a Štěpána. Přeci jen Terka už nějakou dobu chodí s Vojtou a je s ním šťastná, bude Vojta žárlit?

Určitě si nenechte ujít dnešní díl seriálu Ulice a pak samozřejmě i další díly, Štěpán se v Ulici zabydlí, takže jen tak neodejde a můžeme se na těšit na spousta zážitků se Štěpán a mohu vám prozradi, že Štěpán Stránský nebude jedinou postavou, která se do Ulice po dlouhé době vrací, už brzy se totiž můžeme na další staro-novou postavu.

Admin Kuba / 22.10. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Předvolební mítink i s našim fanclubem už dnes večer

Obrázek “https://nd03.jxs.cz/948/722/d06fa3f742_66682542_o2.jpg?1278411491” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tak jako každý všední den, tak i dnes v 18:25 můžete sledovat seriál Ulice, ovšem dnes bude v něčem velmi speciální. Přímo uprostřed Ulice se totiž bude konat předvolební mítink strany Neúplatných, které do voleb vede Lumír Nykl. Ten kdo se dnešního mítinku v Ulici zúčastní může vyhrát zájezd na Havaj, takže se přijde podívat spoustu lidí a k tomu je potřeba mít velký, ale opravdu hodně velký komparz a tohoto úkolu se skvěle zhostil náš fanclub.

Na další pozvání produkce seriálu Ulice se vypravila skupinka fanclubáků na natáčení dnešního dílu Ulice do hostivařských ateliérů. Natáčení probíhala za krásného dne 26. června tohoto roku. Kdo náš fanclub navštěvuje již déle, tak moc dobře ví, že toto natáčení pro nás nebylo poprvé, takže jsou mezi námi již skuteční "herci" kteří nejsou na place žádními nováčky, takže je nemůžu nic překvapit a také je nic nepřekvapilo.

Natáčení se zúčastnilo asi deset fanclubáků + jejich rodinní příslušníci a protože mezi našim fanclubem a fanclubem seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 vládne skvělé přátelství, tak si sebou fanclubáci vzali i pár "růžováků." Proto dnešní díl nebudou sledovat jen fanoušci Ulice, ale také fanoušci Ordinace. Pokud si i vy dnenší díl nechcete nechat ujít, tak sledujte Ulici od 18:25 na Nově a uvidíte například to, jakou dostane Lumír ránu do hlavy. Na závěr se můžete podívat na videoukázku z dnešního dílu a na fotky z natáčení (jen pro fanclubáky).


Vydírání, zastrašování a ukamenování Lumíra: předvolební boj vrcholí

Návštěva ateliérů Ulice - 27.6. 2010 (heslo je stejné jako heslo pro fanclub)


Admin Kuba / 19.10. 2010 /
foto: Archiv Fanclubu



Lenka Vlasáková čeká dítě, už čtvrté

Obrázek “https://media.super.cz/085/50851-600x450-pxmcu.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Herečka Lenka Vlasáková, kdo to vlastně je? Znáte ji určitě všichni moc dobře a to například z velmi oblíbeného seriálu Ulice coby Kateřinu Nekonečnou nebo v poslední době také ve velmi úspěšných filmech Ženy v pokušení, kde si zahrála hlavní rolí nebo z filmu Kawasakiho růže, který se možná bude ucházet dokonce o filmové ceny Oskary. Herečka je také velmi známá z prken, které znamenají svět, tedy z divadelních prken.

A nyní konečně k aktuální zprávě. Lenka Vlasáková je totiž těhotná a to už po čtvrté. Z prvního vztahu má herečka třináctiletou dceru Sofii a s partnerem Janem Dolanským, se kterým žije již spoustu let vychovávají další dvě děti - sedmiletou Amálku a čtyřletého Maxe. Nyní herečka čeká čtvrté, aspoň to tak oznámil bulvární deník Aha! Hereččiného partnera Jana Dolanského můžeme znát z různých seriálů, nejnovějši například z nového seriálu Cesty domů.

Herečka nechtěla žádné informace potvrdit, ale zdroj ze zákulisí nového seriálu z prostředí domova důchodců, který pro Českou televizi Lenka Vlasáková natáčí potvrdil, že rostoucí bříško už Vlasáková těžko skrývá a prý může být tak ve čtvrtém měsíce. Pokud je herečka opravdu těhotná, tak to vyšlo v pravý čas, protože její Kateřina z Ulice se s rodinou odstěhovala do Francie a v Ulici se již vyskytovat nebude.

Admin Kuba / 12.10. 2010 /
zdroj informací: ahaonline.cz
foto: super.cz



V Ulici budou volby o týden později + volit budeme i u nás

https://www.mzv.cz/public/77/48/9c/185545_14912_volby_urna.jpg

Už za týden budou v české republice probíhat komunální volby, před několika měsíce se schválil datum 15. a 16. října 2010, tyto dva dny se bude po celé české republice vybírat nové zastupitelstvo, ze kterého později vzejdou i noví starostové. Volby budou také velkou aktuálností v seriálu Ulice, kde se na volby připravují již několik měsíců, kdo čekal, že se bude v Ulici volit ve stejný den jako v ČR, tak se spletl, v Ulici budou volby o týden později.

Ulice je známá tím, že vše se co děje reálného kolem nás se děje i v Ulici, takže když je 28. září státní svátek, tak je i v Ulici, kdy je čtvrtek 7. října, tak i v Ulici je čtvrtek 7. října. Takže by správně volby měli být také 15. a 16. 10. Proč to tak tedy není. Je to jednuché, scénář pro říjnové díly se psal již před mnoha měsíce, tyto díly se natáčeli v červnu a to se ještě nevědělo, v kterém přesně datu budou v České Republice volby probíhat.

Vědělo se, že volby budou v říjnu, ale přesný datum nikdo nevěděl, proto scénáristé napsali volby do Ulice na 22. října, s tím, že tak trochu doufali, že se opravdu trefí do stejného dne jako poslanci. Bohužel, netrefili se, volby jsou v ČR o týden dříve. Ale to vůbec nevadí, obyvatelé Ulice si prostě odhlasují až o týden později, v Ulici bude volební místnost na místním gymnázium, kde bude vše zařizovat ředitelka paní Puklická, ale bude mít trochu problémy, hlavně se školníkem.

A kdo vlastně kandiduje v Ulici? Ulice je samozřejmě název pouze seriálu, ta seriálová ulice, kde vše probíhá má svůj název a to Praha Křečovice. Za tuto část Prahy kandidují tři strany a to:

> Hnutí reálných žen, reálné politiky (politická zkratka: HRŽRP) - do voleb vede Marta Seidlová
> Neúplatní - do voleb vede Lumír Nykl
> Strana demokratické prosperity (politická zkratka: SDP) - do voleb vede Ing. Antonín Hložánek a Ing. Radek Mastný

 

Volit budeme i na našem webu. Ano je to tak, volby budou probíhat i na našem webu. Vy si totiž sami můžete zvolit pro kterou stranu by jste v "uličních" volbách hlasovali. Na výběr samozřejmě budete mít ze všech tří stran a k tomu budeme moc zaškrtnout přímo daného kandidáta. Nebudeme volit pouze jeden den, ale celý týden. Hlasování ve volbách začne s volbami v ČR, tedy v pátek 15. října a skončí s volbami v Ulici, tedy v pátek 22. října. Takže se na vás budu těšit příští týden u našich volbách.
(tuto soutěž pořádá pouze náš web, jedná se tedy čistě o takovou anketu, jak by jste volili vy)

 


Admin Kuba / 7.10. 2010 /
foto: internet



Scény z porodnice jsou točeny přímo v porodnici

Obrázek “https://www.clinicus.cz/shared/logo_c5w94ks0sq39akap_1.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Možná si občas lámete hlavu nad tím, kde jsou jednotlivé scény z Ulice natáčeny. Samozřejmě většina jich je přímo z hostivařských ateliérů, kde se v bývalé tiskárně postavila dá se říct velká továrna na seriál. V hostivařských ateliérech najdeme velké náměstíčko, ve kterém jsou kulisy domu pana Peška, hospody a tak dál. Přímé v těchto místech je také kadeřnictví, tetovací studio a pekařství, to jsou jediná místa, do kterých můžete přímo z již zmiňovaného náměstíčka vstoupit, ostatní objekty jsou pouze kulisy.

A hned vedle tohoto náměstíčka stojí velká hala, ve které najdete všechny prostory, kde se natáčí. Na jednom místě je tak hospoda, skoro všechny byty či školní kabinet. Ovšem občas se natáčí scény, které se prostě v ateliérech natáčet nedají, například záběry ze školy, ty se natáčí přímo ve škole, stejně tak je to i třeba z fitnescentrem. A jak je to se scénami z nemocnice? Občas Ulici vypomůžou kolegové ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kdy si štáb Ulice půjčí některé prostory právě z tohoto seriálu. Porodnice, kde Lenka porodila Miriam je ovšem skutečná porodnice.

Všechny scény z porodnice se točili na soukromé klinice GynCentrum, která je nejen gynokologickou klinikou, ale také plastickou a estetickou chirurgií. Sídlí na několika místech a gynekologická část je v Praze 9 - Hloubětín. Tam se přestěhoval i štáb seriálu Ulice, aby zde mohl natočit scénky s Lenkou a její malou Miriam. Na závěr se můžete podívat i na malou fotoukázku pokoje, v tom se sice přímo netočili záběry s Lenkou, ale všechny pokoje jsou si na klinice velmi podobné.

https://www.clinicus.cz/shared/logo_c5w94ks0sq39akap4velka.gif?phpMyAdmin=%2C2JS4alronw7dyZmHLpe0a9tc2e https://www.clinicus.cz/shared/logo_c5w94ks0sq39akap1velka.gif?phpMyAdmin=%2C2JS4alronw7dyZmHLpe0a9tc2e


Admin Kuba / 1.10. 2010 /
foto: Archiv TV Nova; oficiální web kliniky clinicus.cz

Zpět