Archiv článků... říjen 2012

07.12.2012 23:25


Hvězdy seriálu Ulice si zahrály v novém videoklipu



V poslední době se jakoby roztrhl pytel s videoklipy, ve kterých hrají i herci ze seriálu Ulice. Nedávno jsme vás informovali o novém klipu Karla Gotta a Olgy Lounové, ve kterém si zahrála i herečka Aneta Krejčíková, tedy seriálová Gábina. Před několika měsíci si v ve videoklipu Vlasty Horvátha zahráli Jakub Štáfek (Matěj) s Vandou Chaloupkovou (Kristýna). Před rokem se videoklip Martina Haricha dokonce točil přímo v ateliérech, kde se točí Ulice.

A teď je tu další videoklip. Včera spatřil svět nový videoklip rockové skupiny Harlej, která má již řadu písniček a klipů za sebou. Do nového klipu k písničce Katalog se skupina rozhodla obsadit do hlavních rolí dva úspěšné herce a sáhli po těch, kteří hrají v Ulici. V klipu se tak objeví herec Petr Buchta (Vojta) a také Kristýna Podzimková (Thea). Hrají zde pár, který si ovšem příliš nerozumí, pohádají se a jejich hádka dopadne tragicky.

Postava Petra Buchty totiž odjíždí na kole a srazí ho auto, bohužel srážku nepřišel a závěr videoklipu je teda tragický. Ovšem jinak je klip velmi vydařený, pokud se na něj chcete podívat, tak vám ho přinášíme i my. Takže příjemnou zábavu.



Admin Kuba / 27.10. 2012 /
foto: youtube.com



Tváře Novy včele s Patricii Solaříkovou fotily kalendář

Patricie Solaříková a Petr Vágner



Známé tváře z televizních obrazovek vždy svoji tvář ochotně a velice rádi "poskytnou" dobé věci. Jedna taková dobrá věc vznikla i teď. Za vším stojí populární herečka Patricie Solaříková, kterou můžeme znát ze seriálu Ulice coby Terezu Jordánovou, kde hraje již osmým rokem. Patricie se rozhodla pro podporu zvířat, konkrétně pak psů. Zavolala některým svým kolegům a vznikl kalendář plný nádherných fotek, na kterých pózují známí herci se psy.

„Už delší dobu jsem si pohrávala s myšlenkou pustit se do nějakého svého projektu a pomoci tím dobré věci, a proto jsem se rozhodla nafotit charitativní kalendář, jehož výtěžek bych potom ráda věnovala psím útulkům. Jsem velmi ráda, že se můj sen může uskutečnit,“ prozradila pro super.cz sama herečka Patricie Solaříková.

Do projektu se zapojilo spousta známých tváří TV Nova a jejich seriálů. Na fotkách se tak objevují kromě samotné Patricie také herci z Ulice Václav Svoboda, Adrian Jastraban, Michaedla Badinková, Kryštof Rímský či Martin Hofmann. Za seriál Ordinace v růžové zahradě 2 se focení zůčastnili Anna Kulovaná, Petr Vágner či Petr Vágner. Z nového seriálu Gympl do projektu vstoupili Marta Jandová, Lucie Benešová či Kristýna Leichtová. Na závěr se můžete podívat na některé fotky.

Podívejte se také na...
Tváře Novy pózovaly s opuštěnými psy, podívejte se na exkluzivní záběry
Jednoduché, čisté, dokonalé: Známí čeští herci fotili kalendář pro dobrou věc. Tady je výsledek



 
Anna Kulovaná a Václav Svoboda           Z charitativního kalendáře, který pomáhá psím útulkům - Adrian Jastraban a

Admin Kuba / 22.10. 2012 /
foto: Daniel Zahrádka; super.cz; idnes.cz





Fanclub Ulice vás zve na muzikál Andílci za školou



Už dnes večer od 18 hodin se koná slavnostní premiéra nového muzikálu Andílci za školou. Muzikál pochází z pera muzikanta Michala Davida a jedná se vůbec o první teenagerský muzikál. Není tedy divu, že velká část hereckého obsazení jsou děti a mladí lidé. Největší dětské hvězdy tvoří začínající zpěvačky ze skupiny 5angels, které skvěle doplňují další dětské hvězdy, např. jedna z největších dětských hvězd Filip Antonio (v současné době hraje také v sitcomu Helena).

Aby na to ovšem děti nebyly sami, tak na pódium jsou i dospělácké hvězdy. V muzikálu účinkuje např. Pepa Vojtek, Bohouš Josef,  Sabina Laurinová či Linda Finková. A proč tento muzikál doporučujeme právě my z fanclubu Ulice? Je to jasné, v muzikálu totiž hraje i někdo ze seriálu Ulice. A není to nikdo jiný než "sígr" Jirka Hložánek, tedy jeho představitel herec a zpěvák Ondřej Havel.

Pokud se na dnešní premiéru nového rodinného muzikálu Andílci za školou nechystáte, tak nezoufejte v říjnu máte ještě několik šancí a to tuto středu, pátek a neděli. A protože se jedná o rodinný muzikál a také muzikál pro mladé, tak ve všech dnech je jedno představení vždy ráno a druhé odpoledne. Hudbu složil Michal David a režie se ujal Filip Renč. Určitě se máte na co těšit.

Více na www.andilcizaskolou-muzikal.cz

Admin Kuba / 22.10. 2012 /
foto: andilcizaskolou-muzikal.cz



Následuj Simonu z Ulice a přihlas se do SuperStar

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Jan2011/715265.jpg?d41d



Fenomén jménem SuperStar se vrací, nová éra začíná. "Nepropásni svou šanci, důležité je začít." Tohle motto láká už několik dní všechny talenty, kteří chtějí v životě něco dokázat, aby se přihlásili do nové řady SuperStar, která se na obrazovky TV Nova a TV Markíza vrací po dvou letech už na jaře 2013. Ale už teď se všichni nadaní zpěváci a zpěvačky můžou přihlašovat nebo můžete přihlásit svého kamaráda, o kterém víte, že dobře zpívá.

Podobnou šanci využila i kadeřnice Simona Pavlicová. Která strašně ráda zpívá a také chtěla změnit svůj život a tak se přihlásila do poslední SuperStar v roku 2011, dostala se před porotu, tam zazpívala, porotci jí dokonce pochválili a pochvala od pana Habery byla pro Simonu opravdu velkým překvapením. Nicméně jí do dalšího kola neposlali, už kvůli věku. Do SuperStar se totiž může přihlásit jen ten, kdo má více jak 16 let a méně jak 30 let.

Pokud tedy máte hudební talent, tak dlouho nepřemýšlejte a přihlašte se na adrese www.superstar2013.tv, vyplňte přihlašovací formulář a doražte na jeden vámi vybraný casting, ten první je už 10. listopadu v Košicích.

Připomeňte si vystoupení Simony Pavlicové v SuperStar v roku 2011

Admin Kuba / 19.10. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Lucie, postrach ulice dnes řádí v Ulici

Žaneta Fuchsová tehdy a nyní.



V neděli se Ulice nevysílá a tak si čekání na náš oblíbený seriál můžeme zpříjemnit zajímavým článkem. Podíváme se na dětskou filmovou hvězdu Žanetu Fuchsovou, dnes Tomáškovou. Věřím tomu, že všem se určitě vybaví minimálně jeden film, kde jsme oblíbenou Žanetu mohli vidět. Pokud si nevzpomenete, tak zaručeně filmy jako Lucie, postrach ulice či Chobotnice z II. patra určitě znáte všichni.

Právě v těchto filmech malá Žaneta řádila jako hvězda. Ale co dělá dnes? Mnozí z vás to vědí, především ti, kteří se zúčastňují natáčení, další to možná vědí z článků na internetu, ale ti co to vůbec nevědí, pro ně to bude asi překvapení. Žaneta je totiž opět "postrach ulice", ale tentokrát té seriálové, tedy Ulice. Ale nebojte rozhodně tam není žádný postrach, Žaneta v Ulici pracuje již několik let jako pomocná režisérka.

Žaneta tak stále zůstala u filmu, i když teď je na té druhé straně. Hlásila se konzervatoř, ale jak to u spoustu dětských hvězd bývá, tak nebyla přijata, paradoxně kvůli nedostatku talentu. Vystudovala tedy ekonomickou školu, k hraní se ovšem jeden čas vrátila a to když pracovala jako pomocná režisérka v seriálu Rodinná pouta, tak si zde zahrála jednu z postav ve druhé řadě. Takže kdo ví, třeba jí na obrazovkách někdy uvidíme i v Ulici.

Admin Kuba / 14.10. 2012 /
foto: super.cz



Dvě pětiny žen v ČR čelily alespoň jednou domácímu násilí

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Nov2011/898591.jpg?d41d



Domácí násilí - pojem, který je na světě stále více používaný. Platí to i o České republice. Podle průzkumu agentury NMS Market Research pro organizaci proFem zažilo alespoň jednou v životě nějakou formu domácího násilií dvě pětiny žen v ČR, což je asi 1,4 miliónu žen. Nejčastěji se pak vždy jednalo o opakované ponižování, fyzické napadaní, sexuální nátlak, nebezpečné pronásledování a vyhrožování.

Tématikou domácího násilí se zabýval v minulé sezóně i seriál Ulice, kde se obětí násilí stala Libuška Nekonečná, teror zažívala ze strany svého manžela Eliáše. Naštěstí v tomto případě vše dobře dopadlo a to i přesto, že Libuška domácí násilí tajila a není jediná. Podle průzkumu čtvrtina žen domácí násilí tají a pouze 10% žen si toto tajemství nenechává pro sebe a svěří se, nejčastěji svým známým či kolegům z práce.

Pokud je mezi vámi někdo, kdo je obětí domácího násilí, nenechte to zajít přiliš daleko. Svěřte se svým přátelům či v rodině. Pokud se nechcete svěřovat známým, tak své trápení můžete říct psychologům třeba v organizaci Bílý kruh bezpečí, kde můžete využít i anonymní linku. Více také na stránkách

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/546/179/53509af670_81555612_u.png?1321986685” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.                   Bílý kruh bezpečí

Admin Kuba / 4.10. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Už dnes do Ulice přichází "nová" Klára Pešková

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Sep2012/1370193.jpg?d41d



Seriál Ulice, který můžete na obrazovkách TV Nova sledovat každý všední den v 18:30 stále pro své diváky připravuje něco nového. V minulých týdnech se po několika letech v Ulici objevila Adriana Pešková, tedy vnučka Vlastimila Peška. Adriana se svým způsobem dá považovat za novou postavu, protože jí hraje jiná herečka. Ve stejném případě jde i o další "novou postavu, která do Ulice zamíří už dnes večer.

Řeč je o Kláře Peškové, tedy o dceři Vlastimila Peška. Ta se v minulosti v Ulici moc často neobjevovala, vlastně jsme jí mohli vidět jen v asi dvaceti epizodách v první a v druhé sezóně. Tehdy si Kláru zahrála herečka Sabina Králová, ta se stejně jako Dominika Kadlčková, která hrála Adrianu věnují jiným projektům a tak se za obě hledali náhrady. Novou Adrianu tak hraje mladá herečka Šárka Vaculíková a novou Kláru si zahraje Hanka Igonda Ševčíková.

Klára se v Ulici objeví poprvé už v dnešním díle a to na oslavě Vlastových narozenin v hospodě u Henryho. Přijde také Adriana, obě by chtěli s Vlastimilem navázet nový vztah, podaří se jim? My věříme, že ano. Na závěr malá zajímavost. Herečka Hanka Ševčíková nebude "nahrazovat" jinou herečku poprvé. Hanka totiž hrála Mařenku v Arabele, ovšem ne tu původní, ale až tu, kde byla Mařenka dospělá.

Admin Kuba / 3.10. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Karel Gott a Olga Lounová: Dál za obzor

https://g.denik.cz/63/23/4816808-praha-videoklip-olga-lounova-a-karel-gott-narodni-knihovna-2_denik-380.jpg



V tomto článku vám přinášíme nový videoklip Karla Gotta a Olgy Lounové. Možná si už říkáte proč o tom píšeme na webu, který je věnovaný seriálu Ulice, ale věřte tomu nebo ne, právě tento videoklip má něco málo se seriálem Ulice společného a co přesně? No čtěte dál.

Přímo zpěvačka Olga Lounová hrála v Ulici, i když jen malou roli. Pamatujete si jí? Byla to Patricie, tedy jedna z dalších zlatokopek, která se objevila po boku Pavly Rambouskové. Obě byly také kamarádky. A právě zpvačka a herečka Olga Lounová má nový videoklip na svědomí. Písničku "Dál za obzor" sama složila a to jak text, tak hudbu. Ke spolupráci si pozvala mistra Karla Gotta a už před rokem tak vznikl nový a do teď úspěšný singl.

Chyběl už jen videoklip, ten se natáčel letos v létě a režie se ujala sama zpěvačka. Ve videoklipu se samozřejmě objevuje po boku Karla Gotta, ale v samotném příběhu klipu hraje herečka Aneta Krejčíková a to je druhý bod, který se týká Ulice. Anetu totiž můžeme znát jako Gábinu Pumrovou. Shodou okolností hraje Aneta v klipu těhotnou dívku a s tím má praxi díky Ulici, kde již těhotná byla a porodila chlapečka.

Část videoklipu k písni Dál za obzor měla premiéru ve včerejších VIP Zprávách na Prima Family. Celý videoklip je pak k vidění na portálu PrimaPlay a právě tam se na něj můžete i podívat. Tak se dobře bavte, videoklip najdete přímo zde.


Admin Kuba / 1.10. 2012 /
foto: denik.cz
Zpět