Archiv článků... říjen 2014

25.01.2015 10:11

Do Ulice se dnes vrací Miládka a přinese sebou překvapení

Po několika měsících čeká diváky Ulice jeden návrat, dnes se vrací oblíbená-neoblíbená Miládka Hladíková. Náhodně se přímo na Ulici potká s Lumírem. Když odcházela, tak se chtěla za každou cenu pomstít, naštěstí i za pomoci Simony se uklidnila a svou pomstu na Lumíra si rozmyslela.

Do Ulice se ovšem nevrací sama, přinese sebou překvapení, nového přítele, se kterým plánuje svatbu a hlavně tolik očekávané miminko, které si moc přála. Zatím je tedy těhotná, na miminko si musí počkat, ale Lumíra zaskočí i tento fakt. Jak se s tím vypořádá, to můžete sledovat už v dnešním díle.

Admin Kuba / 31.10. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Dnes večer přilétne do Telky film Zlatá muška

Dnešní sváteční den můžete opět trávit ve společnosti Ulice, v tradičním čase, tedy od 18:25 si můžete vychutnat další premiérový díl oblíbeného seriálu, k tomu si můžete připomenout starší díly, které jsou v repríze vysílány na programu Telka. A právě s Telkou můžete trávit i dnešní sváteční večer, do Telky totiž přilétne Zlatá muška.

Ano, řeč je o té Zlaté mušce, o filmu, který vznikl na motivy seriálu Ulice jako pilotní film ke třetí sezóně tohoto seriálu. A je to možná neuvěřitelné, ale tento film vznikl už v roce 2007, je tedy už sedm let starý, ale stále se těší velké obliby u diváků, proto je Zlatá muška také velmi často reprízována a vždy s úspěchem.

Tento film, kde v hlavních rolích září Rudolf Hrušinský a Hana Maciuchová si můžete připomenout dnes večer na programu Telka, začátek je ve 21:45. Ve filmu si kromě této oblíbené dvojice zahrál i Bořivoj Navrátil, Martin Hofmann a další. Ve své premiéře v roku 2007 měl tento film velký úspěch, nenechalo si ho ujít více jak 1,8 mil diváků. Nemáte-li program na dnešní pozdní večer, tak si tento film určitě nenechte ujít.

Admin Kuba / 28.10. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Také ve státní svátek se těšte na Ulici, ale jen premiéru

https://im.novinky.cz/693/206935-top_foto1-djo7q.jpg

Všechny děti školou povinné si v těchto dnech užívají své první prázdniny letošního školního roku. Rodiče, kteří si vzali dovolenou, tak jsou na prázdninách společně s děmi. Kdo ovšem musel dnes do práce, tak se už určitě těší na zítra, kdy je státní svátek a do práce tedy nemusí (až na výjimku, kteří musí pracovat i ve svátek). Jako již tradičně, tak i v tento státní svátek upravuje TV Nova své vysílací schéma. A jak to bude s Ulicí.

Na svou pravidelnou dávku oblíbeného seriálu se můžete těšit i ve státní svátek, a to v tradičním čase, stejně jako vždy, tak i zítra se Ulice bude vysílat v 18:25. Kdo ovšem nestihl dnešní díl Ulice a těšil se na její zítřejší ranní reprízu, tak má smůlu. Ulice se zítra v repríze vysílat nebude a na dnešní díl se můžete těšit až ve středu ráno, kdy budou odvysílány rovnou dva díly za sebou (dnešní, pondělní díl a také ten zítřejší, tedy úterní).

Admin Kuba / 27.10. 2014 /
foto:
novinky.cz


Co možná netušíte o hvězdách Ulice... Anna Fixová

Znáte je jako své oblíbené postavy v seriálu Ulice, možná znáte i herecká jména a řada z vás určitě ví o svých oblíbencích i něco více. Ale znáte je opravdu dobře? Co možná o nich vůbec netušíte? To se vám budeme snažit prozradit, jako první jsme si vybrali herečku Aničku Fixovou, která už desátým rokem hraje v Ulici Moniku Farskou, Moniku tedy znáte moc dobře, ale co zajímavého nevíte o Aničce?

Málokdo třeba ví, že Anička je skvělá fotografka, jak sama o sobě tvrdí, není žádným profesionálním fotografem, který fotí dokonalé fotky, ale plní si svůj sen. A plní si ho určitě dobře, svým koníčkem se vždy ráda pochlubí na svých facebookových stránkách. Jaký je výsledek můžete posoudit sami, vybrali jsme pro vás několik fotek a na další fotky se pak můžete podívat zde.

A ještě pár zajímavostí o Aničce. Herecký talent se v rodině Fixových dědí, dědeček Aničky byl dramaturgem v Národním divadle a později ředitelem Divadelního ústavu v Praze, babička účinkovala v Divadle Jiřího Wolkera, teta účinkovala ve Studiu Ypsilon a její maminku můžeme znát z Divadla Antonína Dvořáka v Příbrami, kde působí nejen jako herečka, ale i dramaturgyně. Ve stejném divadle hraje i Anička. Kdyby jste jí chtěli potěšit nějakým dárkem, tak určitě neodmítne dobrou knihu, hrozně ráda totiž čte a se svými kamarády ráda zajde do některé z oblíbených hospůdek, ale na sport jí raději nelákejte, není sportovní typ.

Admin Kuba / 25.10. 2014 /
foto:
Anna Fixová


Tip nejen na vánoční dárek: Kuchařka Ulice vaří s vámi

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/original/Dec2007/17819-web-ac0f2e.jpg?d41d

Zdálo by se, že Vánoce jsou ještě za dlouhou dobu, ale není tomu tak, vše uteče jako voda a Vánoce jsou zde. Někteří už určitě řeší, co koupit svým nejbližším pod stromeček. Máme pro vás skvělý tip. Už za pár dní totiž vychází nová kuchařka. Ano, teď si možná říkáte, už další kuchařka? V posledních týdnech totiž vychází jedna kuchařka za druhou a všichni se předhánějí, kdo přijde se zajímavějším tématem.

Ovšem pokud jste velcí fanoušci Ulice, tak zapomeňte na Láďu Hrušku, Zdeňka Pohlreicha i další. Vychází totiž speciální kuchařka přímo z Ulice, ponese název "ULICE vaří s vámi". Na pulty knihkupectví se dostane už 5. listopadu, což je opravdu za chvilku. Tato kuchařka vychází v rámci oslav desetiletého výročí Ulice. V kuchařce najdete recepty od hlavních hrdinů seriálů, můžete si tak uvařit něco podle Hejlových, Vilmy Nyklové a kuchařka bude obsahovat i řadu receptů od Michala z hospody U Henryho.

Rozhodně se máte tedy na co těšit a už tak nemusíte přemýšlet, co nakoupíte za dárky na Vánoce. Všem fanouškům Ulice z vašeho okolí můžete nadělit tuto kuchařku. A jen pro zajímavost, z dílny Ulice to není první kuchařka. Před lety už vyšla podobně zaměřené, která nesla název "Recepty z Ulice (viz. úvodní foto).

Admin Kuba / 19.10. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Pohroma v Ulici: Náměstíčko čeká pokácení stromů

Doslova šok zažijí už zítra všichni obyvatelé Ulice. Důvodem bude zahradnická firma, která do Ulice přijede s motorovou pilo. Mají jasný příkaz, všechny stromy na náměstíčku musí pryč a ohledy si neberou. Šokovaní budou všichni místní obyvatelé včetně starosty Nykla, který o tom neměl ani tušení, i přesto, že příkaz ke kácení dala sama radnice. Všem je hned jasné, že tohle je předvolební boj, který rozhodně nepomůže Lumírovi.

Stromy uprostřed náměstíčka v Ulici stojí už deset let, nyní je čeká konec, všechny budou pokáceny a důvodem je scénář, nikoliv vandalové nebo jiné poškození stromů. Scénáristé si to takhle napsali. Potěšeni určitě nebudou i diváci, ale nezapomeňte, že všechno zlé může nakonec přinést něco dobrého. Jen vzpomeňte na slova kreativní producentky Ulice, čeká nás jedna výrazná změna, která ovlivní celou Ulici...

Admin Kuba / 13.10. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Nová záhadná postava se v Ulici objeví už zítra

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Oct2014/1691283.jpg?d41d

Už v zítřejším díle budete moc poprvé vidět novou postavu, která pořádně zamíchá kartami u dvou oblíbených postav. Naruší totiž začínají vztah Miriam a Petera, ovšem z jakého důvodu ho naruší je zatím tajemství. Je snad tato mladá žena Peterova milenka? Nebo dcera? To se teprve uvidí, Peter to prozradit zatím nechce ani Miriam.

Tato nová postava se v Ulici poprvé mihne už zítra, kdy jí s Peterem nachytá Jarda při trochu chouloštivější scéně, kdy se Peter s touto mladou kráskou objímá. V této tajemné krásce budete moc poznat herečku Kláru Miklasovou, která není příliš známá televizním divákům, ale brzy jí budete moc poznat více.

Admin Kuba / 6.10. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Ulice je stále jedničkou ve videoarchivu NovaPlus

Ulice, Ordinace a Hruška, tři nejsledovanější pořady ve volně přístupné videotéce Nova Plus

Už desátým rokem se vysílá seriál Ulice a zatímco ostatním seriálům postupně klesá sledovanost (i když se stále drží na vrcholu), Ulice si stále jede svou vlastní cestou a diváků má stále přibližně stejně jako před lety. Což je určitě úspěch. Stále je Ulice také nejsledovanějším denním pořadem, tedy pořadem, který se vysílá v během dne do 20 hodiny večerní.

Ovšem Ulici si vede skvěle i na internetu. Od spuštění webu novaplus.cz, kde najdete několik dní po odvysílání poslední díly vašich oblíbených pořadů a seriálů TV Nova, je Ulice stále nejsledovanější. A své prvenství si držela i v září. Nezbývá nám nic jiného, než pogratulovat. Hned za Ulicí skončila Ordinace a Vaření s Láďou Hruškou. Podívejte se na top 20 nejsledovanějších pořadů na NovaPlus.

Podle návštěvnosti od ledna do září 2014

  1. Ulice
  2. Ordinace v růžové zahradě 2
  3. Vaření s Láďou Hruškou
  4. Hlas
  5. Televizní noviny
  6. Doktoři z Počátků
  7. krátká videa
  8. Extra
  9. Kriminálka Anděl
  10. Vzpomínka na Ivetu
  11. Prásk
  12. Víkend
  13. Snídaně s Novou
  14. Comeback
  15. Expozitura
  16. Loskuták
  17. Odrinace v růžové zahradě 1
  18. Dokonalý svět
  19. Tele tele
  20. První krok

Admin Kuba / 4.10. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Komu stále roste počet fanoušků na facebooku?

Máme za sebou další měsíc, ano čas letí opravdu rychle. Je tedy na čase podívat se na naší pravidelnou statistiku toho, jak se daří hercům na facebooku, tedy na jejich fanouškovských stránkách, které spravuje náš Fanclub Ulice. Podívejte se tak na žebříček top herců na facebooku.

  1. místo - Matyáš Valenta - 3 391 fanoušků (v srpnu 1. místo)
  2. místo - Václav Matějovský - 2 159 fanoušků (v srpnu 2. místo)
  3. místo - Patricie Solaříková - 1 477 fanoušků (v srpnu 3. místo)
  4. místo - Jakub Štáfek - 981 fanoušků (v srpnu 4. místo)
  5. místo - Aneta Krejčíková - 960 fanoušků (v srpnu 5. místo)
  6. místo - Rudolf Hrušinský - 958 fanoušků (v srpnu 6. místo)
  7. místo - Martin Hofmann - 779 fanoušků (v srpnu 7. místo)
  8. místo - Hana Maciuchová - 723 fanoušků (v srpnu 8. místo)
  9. místo - Zuzana Vejvodová - 677 fanoušků (v srpnu 11. místo)
  10. místo - Vanda Hybnerová - 663 fanoušků (v srpnu 9. místo)
  11. místo - Šárka Vaculíková - 633 fanoušků (v srpnu 10. místo)
  12. místo - Michaela Badinková - 575 fanoušků (v srpnu 12. místo)
  13. místo - Kryštof Rímský - 554 fanoušků (v srpnu 13. místo)
  14. místo - Hana Igonda Ševčíková - 515 fanoušků (v srpnu 14. místo)
  15. místo - Václav Svoboda - 537 fanoušků (v srpnu 15. místo)
  16. místo - Ljuba Krbová - 490 fanoušků (v srpnu 16. místo)
  17. místo - Vilma Cibulková - 468 fanoušků (v srpnu 17. místo)
  18. místo - Anna Fixová - 441 fanoušků (v srpnu 18. místo)
  19. místo - Tereza Bebarová - 374 fanoušků (v srpnu 19. místo)
  20. místo - Matouš Ruml - 238 fanoušků (v srpnu 20. místo)
  21. místo - Kateřina Janečková - 199 fanoušků (v srpnu 21. místo)
  22. místo - Daniel Brown - 193 fanoušků (v srpnu 22. místo)
  23. místo - Hana Holišová - 81 fanoušků (v srpnu 24. místo)
  24. místo - Petr Buchta - 80 fanoušků (v srpnu 23. místo)

Stále nám "skáče" Zuzana Vejvodové, která už minulý měsíc poskočila nejvíce, nyní už je na devátém místě. Pokud máte rádi seriál Ulice a její herce, tak se určitě přidejte na jejich fanouškovské stránky, tedy mezi ty, které patří mezi vaše oblíbené a u kterých se chcete dozvědět něco více.

Admin Kuba / 1.10. 2014 /
foto: koláž Fanclubu Ulic
e; Archiv TV Nova; facebook.com

Zpět