Archiv článků... srpen 2010

18.01.2011 14:56

Ordinace a Ulice proti Okresnímu přeboru

okresní přebor

Na obrazovkách TV Nova už v pondělí 6. září ve 20 hodin startuje nový český seriál z fotbalového prostřední, jmenuje se Okresní přebor a hlavním tématem bude fotbalový tým, v seriálu se objeví opravdové hvězdy, například známý český humorista Luděk Sobota nebo Ondřech Vetchý, David Novotný, Lukáš Langmajer a další. TV Nova se rozhodla, že propagaci nového seriálu udělá opravdu stylově - fotbalovým zápasem.

Proti sobě tak nastoupil tým Okresního přeboru a tým TV Nova, který se skládal z herců seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice. Za seriál Ulice nastoupili například Jakub Štáfek (Matěj), Daniel Brown (Henry), David Vobořil (Jeřábek) nebo samotný šéfproducent Michal Reitler. Za Ordinaci si přišli zahrát například Jan Šťastný, Martin Holec či Petr Vágner. Zápas to byl opravdu velmi napínavý a do poslední chvíle nebylo jasné, který tým zvítězí.

Bohužel prohra čekala tým TV Nova, tedy Ulice a Ordinace, ale bylo to pouze o vlásek, Okresní přebor vyhrál jen o jeden gól a celkový výsledek byl 7:8. Nepomohli ani krásné fanynky ve složení: za Ulici - Patricie Solaříková (Tereza), Zuzana Vejvodová (Libuška), Kristýna Podzimková (Thea) a za Ordinaci například Tereza Kostková či Miluše Bittnerová. Celý zápas byl ovšem v přátelském stylu a všichni si užili krásné odpoledne.

 

   
(pro zvětšení klikněte na obrázek)


Admin Kuba / 3.9. 2010 /
foto: Archiv TV Nova; super.cz



Nábor nových postav pokračuje, už zítra nová třída

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Aug2010//668512.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
(zleva: Miki, Džejdžej, Jana, Míša, Jirka, Nanny)

Nových postav se seriál Ulice dočká i v letošní sezóna. Nová postava se nám představila již včera, řeč je o Martě Seidlové. Těšit se můžeme i na další postavy, například na Otíka Puklického či proferosa Kalinu nebo na doktora Seidla. Už zítra nás čeká největší nábor nových postav, na gympl totiž nastupuje nová třída, takže nás čeká třída plná nových postav. S kým tedy usedne do společné třídy Jana a Míša?

Miki
Miki Seidl, kterého ztvární Václav Matějovský, je přesně jeden z těch týpků, kteří ve třídě vždy udávají tón. Nejinak tomu bude i v nové třídě, do níž se přižene jako poslední. Společnou notu najde co nevidět zejména s Míšou. Mikiho matka učí na gymnáziu dějepis a literaturu. Před spolužáky ho zásadně oslovuje Seidl. Kdyby Miki chtěl, má ve škole prospěch na výbornou ze všech předmětů. Ovšem matematika bude i pro něj lítým bojem. Ani tato překážka mu ale nezabrání ve snaze rozjet třídní časopis.
 
Džejdžej
Rebelka Jarmila Janáčková v podání Sáry Voříškové své jméno nenávidí. Žádá i učitele, aby ji oslovovali Džejdžej. Ve třídě je k nepřehlédnutí. Díky několika piercingů, jež si sama udělala, a experimentování se vzhledem je mezi ostatními spolužáky opravdu k nepřehlédnutí. Svým kamarádům udělá piercing klidně i na toaletě. Zároveň je to ale i dobrá studentka, která ráda ve svém volnu fotografuje.
 
Jirka
V roli Jirky, syna starosty Hložánka, se představí Ondřej Havel. Jirka působí jako pohodář a trochu šašek. Jeho vtipy ale nejsou právě laskavé. Navíc stačí málo a zaútočí slovně i pěstmi. Frajírek, který všechno má a neváhá se s tím kdykoliv pochlubit. Vzhledem k otcově funkci předpokládá, že mu všechno projde. Jakmile je ve škole nějaký malér, otec se ho snaží všemi prostředky urovnat.
 
Nanny
Nanny (Anna Pekárková) je třídní kráska. Kdyby chodila na střední v Americe, byla by z ní královna školy. Tady to bohužel tak snadno nefunguje. Válcují ji Jana svou osobností, Džejžej odlišností a nakonec i Míša. Všem holkám ze třídy bude slušně zatápět.

zdroj: ulice.nova.cz

Nová třída prvního ročníku gymnázia bude samozřejmě mnohem početnější. Ovšem tak jak tomu bylo ve třídě Matěje a Terezy, tak i tentokrát ostatní budou jen takové "křoví." Ovšem spousta těchto postav mladých se může během následujích let velmi projevit, vzpomeňme například na Gábinu Pumrovou, v první sezóně ji skoro nikdo neznal, v první polovině pátý sezóny dostala skoro největší prostor ze všech.

Admin Kuba / 31.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Ulice se dnes představila ve velkém stylu i s novou znělkou

 

Dnes v 18:30 se ozvala nová znělka seriálu Ulice a po ní následovala první epizoda šesté sezóny. Ulice vplula na obrazovky opravdu ve velkém stylu. Někteří se i trochu obávali, jestli bude mít Ulice pořád "šťávu", přeci jen pět let natáčení je velmi dlouhá doba. A například po startu seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 byla spousta fanoušků velmi zklamaná. U seriálu Ulice tomu tak opravdu nebylo a čekalo na nás nejedno nepřekvapení.

Hned první, která nás čekalo je již zmiňovaná nová znělka (na malou ukázku se můžete podívat na našich fotkách pod článkem, poslední fotka ukazuje design při závěrečných titulcích a ukázkách příště uvidíte). Já osobně novou znělku hodnotím velice kladně, přesně jak ji popsal šéfproducent Michal Reitler (prozářená, slunečná). Velmi se mi také líbí závěrečný design při titulcích, je mnohem živější, opravdu znělku hodnotím velmi kladně.

Stejně na výbornou bych ohodnotil celou dnešní epizodu. Hned po první epizodě jde poznat, že tvůrci seriálu i po pěti letech nezaháleli a připravili pro nás zajímavý start nové sezóny. A i podle dalších ukázek jde poznat, že se máme opravdu na co těšit. Většinou kladné názory na dnešní díl jsou také od dalších fanoušků ať už v naší diskuzi, v jiných diskuzí či na facebooku. Rekapitulaci dnešního dílu si můžete přečíst v sekci Rekapitulace

 

 
   
(pro zvětšení klikněte na obrázek)

Admin Kuba / 30.8. 2010 /
foto: Reprofoto Ulice

 



Do seriálu Ulice se vrací Štěpán Stránský

https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2008//24991-web-fc6cda.jpg

Ano je to tak. Diváci a především divačky se můžou těšit na návrat velmi oblíbené postavy Štěpána Stránského, kterého hraje Štěpán Benoni. Štěpán před časem Ulici opustil a odjel do Francie, nyní se opět vrací. Každý si na Štěpána určitě vzpomene jako na přítele Terezy Jordánová. Dlouhý čas tito dva totiž tvořili pár, pak se rozešli a Štěpán odjel. Tereza nyní chodí s Vojtou Kalichem a co na to bude říkat Štěpán? To se uvidí.

Tuto zprávu potvrdila dnes samotná představitelka Terezy Patricie Solaříková, která byla spolu s Kubou Štáfkem (Matěj Jordán) a šéfproducentem Ulice Michalem Reitlerem hosty Snídaně s Novou. Dozvědět jsme se toho mohli hodně. Největší informace je již asi zmíněná o návratu Štěpána. Šéfproducent Ulice dále prozradil, že nás čekají další nové postavy, kromě těch co jsme vám již dávno představili se můžeme těšit i na nové spolužáky Terezy na vysoké škole.

Jedna zajímavá zpráva rozhodně také je, že Ulice startuje již za pár minut a přivítá nás novou znělkou, která bude dle slov Michala Reitlera velmi prozářená a slunečná, určitě se tedy máme na co těšit. Patricie Solaříková se dnes také ukázala jako výraznější blondýna, své vlasty si totiž nechala přibarvit, uvidíme kdy se to projeví i v seriálu. Rozhovor byl rozdělen na dvě části, vy se můžete na obě části podívat v nsáledujících videí.

Michal Reitler, Patricie Solaříková a Jakub Štáfek ve Snídani s Novou - část 1



Michal Reitler, Patricie Solaříková a Jakub Štáfek ve Snídani s Novou - část 2




Admin Kuba / 30.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



Start šesté sezóny Ulice je za dveřmi.... už dnes večer

 

Již několik dní vás lákáme na den D a ten nastává právě dnes. Již dnes večer v 18:30 uvidíme na TV Nova nově upravenou znělku seriálu Ulice, po té budou následovat ukázky z minulých dílů, to abychom si připomněli čím Ulice skončila a po té nás čeká již nový premiérový díl, dnes po několika letech opět pouze jeden díl, ovšem se stejnou stopáží jako vždy. Čeká nás epizoda s čílem 1821, tak se určitě dívejte.

V posledních dnech jsem vás vždy poutal na novou sezónu jedním článkem každý den. V každém článku jsem vám prozradil něco zajímavého co nás v nové sezóně čeká, v tomto posledním článku před startem nové sezóny si řekneme, co nás čeká v dnešním díle. Proto doporučuji těm, kteří si chtějí počkat až na večer, aby dál tento článek nečetli, mohli by jste se totiž dozvědět něco co nechcete vědět.

Hlavním tématem dnešního dílu bude Matěj Jordán, toho totiž dnes čeká reparát a pokud ho zvládne může příští týden nastoupit k maturitě. Palce mu budou držet všichni, od mámy, přes Libušku až po jeho sestru Terezu. Matěj, ale nebude mít moc štěstí ještě před zahájením zkoušky. Na Ulici se totiž dostane do konfliktu s jistou paní, která ho málem přejela autem, Matěj ovšem vůbec netušil, že tato paní je nová zástupkyně ředitelky, která bude v hodnotící komisy.

Dnes se promění také malé náměstíčko, kde sídlí celá Ulice. Nečekejte žádné velké změny, ale na každém rohu uvidíme nové plakáty, na který visí fotografie Lumíra Nykla, tedy člověka, který se v říjnu bude chtít stát novým starostou. Ne všem se tato předvolební kampaň bude líbit, znechucená bude hlavně Ingrid a také současný starosta Hložánek a radní Mastný, to jsou hlavní soupeři Lumíra Nykla v nadcházejících volbách.

Dnes uvidíme také další obyvatelé Ulice, kteří se vracejí z dovolených. V Ulici je tak opět pořádně živo a vy to budete moc sledovat už dnes večer, přeseně v 18:30, tak se určitě dívejte a těším se na vás také hned po Ulici v naší diskuzi, kde si určitě dnešní díl pořádně rozebereme. Čekání na večer si můžete zpříjemnit také našim
speciálu o šesté sezóně Ulice, tam se dozvíte další zajímavosti o nové, šesté sezóně seriálu Ulice.


Admin Kuba / 30.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



Jaký talent by předvedly hvězdy seriálu Ulice

Obrázek “https://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs369.snc4/45174_154526954563117_125611177454695_513035_6437126_n.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Včera večer odstartovala na TV Nova nejlepší československá show Talentmania. Mohli jsme shlédnout několik vyjímečných i nevyjímečných talentů. Včerejší večer začal velkým galavečerem, ve kterém se nám celá show představila, ovšem ty nejlepší a nejzajímavější talenty nám Nova představí až v pětidenním maratonu, který odstartuje ve středu a skončí až v neděli, my se teď podíváme na několik postav z Ulice a jejich talent, co by oni mohli v této show předvést?

Takový Matěj Jordán má určitě talent na muziku. Takže by se v této show mohl předsvét jako skvělý Dj. Ovšem mnohem větší talent by určitě předvedla rodina Nekonečných. Nejstarší děda Boris by předvedl nějaký kousek z noži, "velký" Boris by se předvedl v kouli smrti a v jeho nezapomenutelné show na motorce. Katka Nekonečná by předvedla trochu klidnější talent a porotě by mohla vyložit třeba karty.

Kdybychom si prošli celou Ulice, tak najdeme i další vyjímečné talenty. Třeba Vlastimil Pešek má rozhodně talent na rybaření, několik let po sobě vyhrával jednu z nejprestižnějších rybařských soutěží zlatá muška, takže by mohl předvést něco ze svých rybařských znalostí. Simona Pavlicová by určitě pobavila porotu a diváky svým humorem, stejně jak to udělala například na předávání cen Anno 2009, kde pobavila všechny přítomné. Nějaký talent bychom určitě našli i u dalších postav.

Admin Kuba / 30.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Start šesté sezóny Ulice je za dveřmi.... už jen jeden den

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Aug2010//666946.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dnes už se možná někeří z vás chystají spát, věřte nebo ne, když zítra ráno vstanete, tak už bude zbývat pouze pár hodin do startu šesté sezóny seriálu Ulice. Ano je to tak, již za pár hodin opět budeme moc prožívat se svými hrdiny jejich příběhy. Pět let je velmi dlouhá doba, spousta postav, kteří nastoupili v září roku 2005 tam zůstali až do této chvíle a i nadále nás budou bavit. Na koho se můžeme těšit už šestý rok?

Například rodina Jordánová nás bude i nadále bavit. Ovšem po několika letech každý člen rodiny "pojede sólo." Například věčný showman už v páté sezóny opustil rodné hnízdo a začal žít se svou přítelkyní Libuškou, nyní si budou hledat nové hnízdečko lásky. Tomáš Jordán "jede sólo" už nějaký ten čas, jeho prostor v Ulici je také menší. Největší změnu ve svém okolí bude mít Bára, ta dostala úplně novou rodinu a tak jak zvládla dva puberťáky, tak teď je bude muset zvládnout znovu, ovšem nebudou to její děti, ale děti jejího partnera Ondry.

Terka se dostala na vysokou školu a je zamilovaná do Vojty. Když opustíme rodinu Jordýnových, tak můžeme jít k Nyklovým. Vilma i Lumír jsou v Ulici od samého začátku. Lumír nyní dostane hodně prostoru a to díky nadcházejícím volbám, které budou velkou součástí v září a v říjnu v Ulici. Od samého začátku je v Ulici také Vlastimil Pešek a i ten dostane svůj prostor, na začátku sezóny to bude například opět jako "porodník."

Svůj prostor dostanou v Ulici i další postavy, kteří jsou v Ulici úplně od samého začátku, ale už jich moc není. Bavit nás budou postavy, které do Ulice nastoupili o něco později i postavy, kteří se nám teprve představí a informace o nových postavách si můžete přečíst třeba v našem speciálu o šesté sezóně Ulice. Tak se určitě podívejte a nezapomeňte, že Ulice začíná už zítra v 18:30.


Admin Kuba / 29.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



Simona, Nyklová, Pešek a další se představí v TV Nova

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article_wide/622317-img-nova.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tento týden jsme vás informovali o tom, že TV Nova natáčele své nové upoutávky pro podzimní program. Tváře TV Nova se hodili do gala a na několik minut je obklopovali fotografové, maskérky a další. Z toho všeho vyjdou perfektvní jingy TV Nova. Možná dokonce jedny z nejlepších, které TV Nova ve svém vysílání měla. A jak jsme vám minule prozradili, tak v těcho jinglech budou vystupovat i známé tváře ze seriálu Ulice.

V dnešním vydání pořadu Volejte Novu byla reportáž o natáčení jinglů a také ukázky nových jinglů. Mimochodem dnešní vydání Volejte Novu moderovala herečka Kristýna Podzimková, kterou jste ještě před několika měsíci mohli znát jako Kristýnu Maléřovou, která hraje v Ulici Theu Nekonečnou. Kristýna se ovšem vdala a vzala si jméno po svém manželovi, který pracuje v produkci seriálu Ulice.

A právě z dnešní reportáže nebo respektive z ukázek nových jinglů je již jasné, kdo z Ulice se na nás bude dívat vždy v reklamách mezi pořady či před začátkem nebo po skončení pořadu. Těšit se můžeme například na dvojici Vlastu Peška a Vilmu Nyklovou (oba již v upoutávkách TV Nova vystupovali), další dvojici bude tvořit Matěj Jordán a Thea Nekonečná (i tato dvojici dokonce spolu již v upoutávkách byli a to přesně před rokem).

Máte-li rádi svéráznou Simonu Pavlicovou, tak i ji uvidíte opět v nových jinglech, nyní se nám představí po boku Jiřího Kreuzera ml. Z obrazovky na nás bude vykuvovat i třeba Bedřich Liška. TV Nova dala pro nové jingly velký prostor i tvářím Ulice, ze všech sezóních jinglech, kde tváře Ulice vystupovali, je právě tato nadcházející asi největší co se týče počtů herců z Ulice. Na nové jingy se můžete těšit už zítra po Televizních novinách a před startem československé show Talentmánia.

 
(pro zvětšení klikněte na obrázek)


Admin Kuba / 28.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova; Reprofoto Volejte Novu



Start šesté sezóny Ulice je za dveřmi.... už jen dva dny

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Aug2010//666138.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud se podíváte do kalendáře či na datum tohoto článku, tak zjistíte, že do začátku šesté sezóny seriálu Ulice zbývají pouhé dva dny, ano je to tak. Pouze dvakrát se ještě vyspíme a můžeme se těšit na náš olíbený, nekonečný seriál, který nám opět bude každý všední den přinášet příběhy ze "života." A kdo si myslí, že po pěti letech vysílání Ulice bude ten šestý rok nudný, tak se opravdu velmi plete.

Když si v pondělí v 18:30 zapnete svůj oblíbený seriál, tak se nám představí první nová postava šesté sezóny a to Marta Seidlová, nebude trvat dlouho a kromě Marty se nám představí také její manžel Libor Seidl a jejich společný syn Miki, který nastoupí na místní gymnázium. Marta bude zástupkyní ředitelky a zároveň profesorkou českého jazyka. Její manžel Libor bude chtít mít v Ulici svou vlastní lékařskou praxi, v následujících měsících ji bude chtít vybudovat z bývalého květinářství, který je momentálně k pronájmu. Než takovou ordinace zřídí, tak ho čeká velký kolotoč papírování a různých oficialit.

Doktori Seidlovi budeme držet palce, aby se mu vše povedlo. Ulice totiž potřebuje praktického lékaře jako sůl, to zjistí i obyvatelé naší Ulice a také radní Lumír Nykl a Seidlovi budou mít v Ulici také svůj byt. Zatím vám nemůžu prozradit kde byt budou mít, ale prozradit vám můžu, že ten byt moc dobře znáte. Další zajímavosti o nové sezóně si můžete přečíst ve
speciálu o šesté sezóně Ulice. Kde najdete i zajímavá videa. Na další podobný článek se můžete těšit i zítra.


Admin Kuba / 28.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



Pepan Pavlica šel na casting do Talentmánie?!?

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/390x215/Aug2010/666433.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Již tuto neděli ve 20 hodin začáná nejlepší československá show Talentmánia, do které se přihlásili tisíce lidí s vyjímečným talentem. Neuvidíme třeba jen zpěváky, tanečníky, ale muže polikající oheň, mažoretky, kouzelníky a další účinkují, kteří mají talent ať už na cokoliv. No lépe řečeno mnozí účinkují, kteří nemají talent, ale rozhodně si to o sobě myslí. Na casting dorazili i známé osobnosti, mezi nimi byl i Pepan z Ulice.

Nebo to není Pepan Pavlica, respektive tedy známý herec Tomáš Matonoha? Muž na fotografii a na videu (viz níže) přišel na casting jako Ivan Poláček, který předvedl svůj talent ve zpěvu a ve hře na klavír, nikomu snad neušlu, že Ivan je velmi podobný známému herci ze seriálu Ulice či ze sitcomu Comeback. Ivan podle všeho neuvedl vše ve své přihlášce, protože TV Nova tento týden vydala výzvu, aby se Ivan Poláček ozval produkci Talentmánie.

Pokud se do nedělního večera neozve, tak se celá kauza bude řešit v nedělením vysílání show Talentmánie. Jak to tedy přesně je? Je to opravdu Ivan Poláček, který je jen velmi podobný (i hlasově) známému herci? Nebo jde opravdu o Tomáše Matonohu a TV Nova ho dosadila pouze jako VIP účínkujícího? Existuje ještě jedna možnost. Je také možné, že tvůrci Comebacku novou show zapojilo i do svého sitcomu a hlavní hrdina Tomi Paci se přihlásil do této show, ale pod jiným jménem. Jak je to přesně se dozvíme až v neděli večer při sledování Talentmánie na Nově.

Obrázek “https://media.super.cz/487/164876-600x450-8is7r.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.   Obrázek “https://media.super.cz/487/164873-600x450-o625p.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.


Výzva Ivanu Poláčkovi



Admin Kuba / 27.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



Talentmánia nebo ČS má Talent? Souboj začíná

Obrázek “https://nd04.jxs.cz/497/795/6160ca5281_68302737_o2.png” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Již v neděli večer začíná největší souboj v dějinách televizního vysílání. Minimálně za posledních pět let největší, podobný souboj zde byl v roce 2005, kdy mezi sebou "soupeřili" Big Brother na Nově a VyVolení na Primě, tehdy vyhrála Prima. Nyní to bude souboj mnohem větší a to přímo mezinárodní. Obě největší české a slovenské televize odstartují ve stejný čas a ve stejnou hodinu dvě talentové show.

TV Nova společně s TV Markíza představí svoji vlastní show Talentmánia. TV Prima společně s TV Joj představí originální show Česko Slovensko má Talent (dle linence Got Talent). Dlouho se spekulovala, zda není Talentmánie jen kopie Talentu. Nova ovšem vytvořila zcela odlišný formát v čele s moderátorem Leošem Marešem a porotou (Zdeněk Troška, Palo Habera, Adéla Banášová a Alena Šerodová). K Leošovi se na finálová kola najde ještě nová moderátorka zvolená z castingu, zatím bude Leoš každý díl moderovat s jinou partnerkou.

Prima vytahuje zbraně v podobě moderátorů Jakuba Prachaře (známého z Ulice jako Ben Vojtíšek) a Martina "Pyca" Rauscha. Do poroty usednou Jan Kraus, Lucie Bílá a Jaro Slavík. Která televize vyhraje tento souboj se uvidí až v pondělí, kdy budou známé výsledky sledovanosti. I když jsme web o seriálu Ulice, tak obě show budeme sledovat, už proto, že Talentmánii vysílá TV Nova, na kterou show se budete dívat vy? Hlasujte pro zajímavost v naší anketě.



Admin Kuba / 27.8. 2010 /
foto: mattybo.blog.cz



Start šesté sezóny Ulice je za dveřmi.... už jen tři dny

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Aug2010//666137.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Už jen tři dny zbývají do startuje nové, šesté sezóny seriálu Ulice. Dnes se můžeme podívat na poslední díl páté sezóny, který od 18:25 reprízuje TV Nova, na poslední díl páté sezóny již v pondělí volně naváže premiérový díl šesté sezóny, která bude opět plná vypjatých situací, vtipných momentů, silných příběhů, hádek, usmiřování i nových lásek. Každá sezóna nabízí vždy také něco nového, nyní to nebude vyjímkou.

Velkými změnami projde místní gymnázium, kde nás čeká opravdu spoustu změn - nová třída, nový školník, nová ředitelka a noví profesoři, bude tam toho opravdu hodně. Nová ředitelka se představí už v pondělí, ale  nepůjde o novou tvář, novou ředitelkou se totiž přes prázdniny stala Boženka Puklická, Lenka zatím zůstává jako učitelka výtvarné výchovy. Již v pondělí se nám také představí "náhrada" za Miriam Hejlovou - nová profesorka českého jazyka a zároveň zástupkyně ředitelky Marta Seidlová.

1. září také do prvního ročníku nastoupí Jana a Míša. Každá svůj první den v nové škole prožije jinak a společně s nimi budeme moc sledovat starosti a radosti nové třídy. Jako školník odchází také pan Pešek a jeho náhrada bude hospodský povaleč Lojza Navrátilek, který tak v Ulici dostane více prostoru. V prvních zářijových týdnech do škole nastoupí ještě další dva noví učitelé a to Otík Puklický a profesor Kalina.

To Matěj Jordán má před sebou poslední víkend, kdy se můžete doučit vše co ještě nestihl, už v pondělí ho totiž čeká reparát, který pokud zvládne, tak bude moc další týden přijít k maturitě, tak mu samozřejmě všichni budeme držet palce. Další zajímavosti o nové sezóně si můžete přečíst ve speciálu o šesté sezóně Ulice. I přes víkend vám přineseme další články o startu Ulice.


Admin Kuba / 27.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



TV Nova odvysílala na webu Ulice 45 speciálních dílů

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Aug2010//664493.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Věrným fanouškům Ulice určitě neutekla zpráva o tom, že na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz se celé léto každý všední den vysílali speciální, letní díly nazvané Léto s Ulicí. Tvůrci Ulice společně s TV Nova se pro tento krok rozhodli, protože Ulice slavila své páté výročí vysílání a tak pro své věrné fanoušky připravili tyto speciální díly. Nový díl se na webu objevil vždy každý všední den a jednalo se opravdu o speciální díly.

V těchto 45 dílech jsme si mohli připomenout celou první sezónu. A včem byly tyto díly speciální? Každý díl rekapituloval jeden týden Ulice. Takže to co jsme viděli v jednom letním díle, jsme v první sezóně mohli vidět celý týden, tedy v pěti dílech. Tvůrci prostě sestříhali celý týden Ulice do jednoho dílu, takhle se vysílalo všech 45 dílů a právě ten poslední 45. díl speciálu Léto s Ulicí se na webu objevil dnes.

No a jak jinak, tak dnešní díl mapoval poslední týden Ulice v první sezoně. Ve 45. dílem se tak celá Ulice sejde na svatbě Lumíra a Světlany, kde Lumír všem představí novou šéfku kadeřnictví - Ingrid, která před časem skončila na vozíčku. Léto s Ulicí byly také spojené s velkou letní soutěží, kdy poslední kolo odstartovalo právě dnes. Odpovědi na otázky najdete vždy v letních dílech. Všechny tyto speciální díly i nadále najdete na webu ulice.nova.cz, na poslední díl se můžete podívat kliknutím na odkaz.

Admin Kuba / 27.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



Start šesté sezóny Ulice je za dveřmi.... už jen čtyři dny

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Aug2010/664460.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Start šesté sezóny Ulice se opravdu blíží, už jen čtyřikrát se vyspíme a je tady tolik očekávaná šestá sezóna Ulice. Tvůrci seriálu pro nás chystají novinky, nové tváře, ale také nové příběhy starých, známých postav. Rozhodně tak nepřijdeme o nejlepší postavu z Ulice Simonu Pavlicovou a její věčný smích. Bavit nás budou i zaměstnanci pekařství Stárek a syn včele s Vilmou Nyklovou a Růžou Habartovou.

Kdo si myslí, že postava pana Peška se po odchodu Miriam Hejlové nebudou dál vyvíjet, tak se hodně plete. Například v září bude pana Peška zaměstnávat těhotná Lenka a jenom představa, jak se Pešek stará o těhotnou ženu je velmi zajímavá, to si tedy rozhodně nebudete moc nechat ujít. V postranní nezůstanou i dvojčata Jordánovi. Matěj musí zvládnout maturitu a také se starat o svou rodinu - Libušku a malého Boriska a Tereza? Ta bude i nadále s Vojtou a bude se snažit "bojovat" na Vysoké škole.

Články na podobné téma se vám budeme snažit přinést každý den včetně pondělí, kdy Ulice startuje. Chceme vás tímto více nalákat na novou sezónou, takže věřím, že se nám to daří.:-) Čekání na blížící se novou sezónu Ulice si můžete zpříjemnit v našem speciálu o šesté sezóně Ulice, kde se můžete podívat i na velmi zajímavé ochutnávky z nové sezóny. Nezapomeňte také, že ještě dnes a zítra Nova reprízuje poslední dva díly páté sezóny.


Admin Kuba / 26.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



TV Nova natáčela nové upoutávky pro podzimní schéma

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/600x338/Aug2010/661126.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Televize Nova v těchto dnech natáčela své nové upoutávky pro podzimní schéma. Bývá již tradicí, že televize přichází z novou sezónou i s novými originálními upoutávky, ne jinak tomu bude samozřejmě i tento podzim, kdy se TV Nova velmi předvedla a ukáže nám velmi zajímavé nové upoutávky, ty se v těchto dnech natáčeli v ateliérů a hlavními hrdiny budou samozřejmě nejznámější tváře z obrazovky.

„Podzimní grafika je hodně o našich tvářích, barvách, emocích. O věcech, které chceme našim divákům zprostředkovat a přinášet,“ vysvětluje kreativní ředitel TV Nova Michal Pacina pro web nova.cz. Letošní upoutávky budou představovat tváře TV Nova, které vystupují na pódium, které symbolizuje televizi Nova. Kreativní oddělení TV Nova se inspirovalo především novou show Talentmánia, která vypukne už tuto neděli.

V předělech mezi pořady uvidíte nejznámější hvězdy TV Nova, například Adélu Gondíkovou (na fotce), tváře televizních novin (Lucie Borhyová, Michaela Ochotská a další). Těšit se můžete také na známé tváře z oblíbených seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 nebo nových seriálu Okresní přebor a Dokonalý svět. Vyjímku samozřejmě netvoří ani Ulice a tak v nových upoutávkách uvidíme například Bedřicha Liška (Adrian Jastraban) a další známé tváře. Nové upoutávky se poprvé objeví v televizi v neděli 29.8. po televizních novinách.


Admin Kuba / 25.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova



Exkluzivní videa v předpremiéře šesté sezóny

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Aug2010/662860.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Už jen několik málo dní zbývá do začátku šesté sezóny seriálu Ulice. Přesně v pondělí 30. srpna 2010 v 18:30 "vpluje" na obrazovky TV Nova nová, čerstvá Ulice. Díky oficiálnímu webu seriálu Ulice ulice.nova.cz se již teď můžeme podívat na ukázky z šesté sezóny. A podle těchto ukázek se máme rozhodně na co těšit, protože spousta diváků již teď má strach, že po odchodu několika postava již nebude Ulice tak dobrá, stačí se podívat na tyto ukázky a zjistíte, že Ulice nabízí stále něco dobrého.

Matějova maturita

Matěj Jordán měl na konci školního roku smůlu, místo aby chodil do škole si raději vydělával peníze. Vzhledem k velké absenci musel před maturitou složit souhrné zkoušky, bohužel ty mu nevyšly a tak k maturitě nebyl připuštěn. Matěj byl rozhodnut, že i v září k maturitě nepůjde, nakonec se rozhodl jinak a už v těchto dnech se připravuje na druhé souhrné zkoušky, které ho čekají už příští týden a o týden později ho čeká i maturita. Na kousek maturity se můžete podívat i v následujícím videu, kde uvidíte i to, který učitel Matějovi pomáhá.



Lenčin porod pod taktovkou Vlastimila

Lenka Drápalová už brzy porodí své první dítě. Vzhledem k tomu, že Jarda Hejl je pracovně v německu a Lenka tedy nikoho jiného v Praze nemá, tak se o ní stará Vlasta Pešek. Proč by také ne? S porodem má velké zkušenosti, vždyť v jeho posteli porodila i Gábina Pumrová. Vlasta se, ale nyní na porod připraví, koupí si naučnou literaturu a bude připraven na vše. Podívejte se na vtipný moment, kdy na Lenku přijdou porodní bolesti.



Další videa a zajímavosti ohledně šesté sezóny seriálu Ulice si můžete přečíst v našem velkém letním speciálu, který je věnovám šesté sezóně. I tento speciál se přestěhoval při akci "Kulový blesk" najdete ho zde.


Admin Kuba / 24.8. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět