Archiv článků... srpen 2014

25.01.2015 10:09

Další nová postava míří do Ulice už dnes večer

Seriál Ulice: Desátá sezona Ulice je tu! - 33

Každá sezóna Ulice přivítá ve svých řadách nové postavy, v té letošní, desáté sezóně už jsme mohli poznat třeba celou rodinu Maléřových nebo Jakuba Valcháře. Dnes budeme v představování nových postav pokračovat. Už dnes se totiž ukáže nový učitel na gymplu, kterým je David Kučera. Rozhodně se máme na co těšit, Davida můžete poznat i v následující vizitce.

David Kučera je učitelem fyziky a zeměpisu na gymnáziu, na kterém nastoupí na praxi Tereza Jordánová (Patricie Solaříková).  Studenti ho mají rádi. Má u nich přirozenou autoritu, o které Tereza, jež s učením teprve začíná, zatím jen sní. Davida jeho profese baví. Nejšťastnější je, když se mu podaří studenty zaujmout něčím, co jeho samého nadchne. David je přátelský, milý a oblíbený. Má ale jeden zlozvyk, kterým svého kolegu a parťáka ze školy Otu Puklického (Filip Rajmont) přivádí k šílenství – neustále řeší nějaké hlavolamy, skládačky a rébusy.

Tak se určitě dívejte, už dnes v 18:25 na Ulici.

Admin Kuba / 29.8. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Ulice dnes přivítá novou postavu, herce Jakuba

Seriál Ulice: Desátá sezona Ulice je tu! - 32

Ulice už na začátku své desáté sezóny přivítala několik nových postav, dnes v tom bude pokračovat. Do Ulice naskakuje herec Tomáš Měcháček, který si zahraje herce na volné noze Jakuba Valcháře. Je jasné, že tento sympaťák zaujme na první pohled. Tomáš je totiž velký bavit a takový bude i jeho role. Více v malé vizitce.

Jakub Valchář je hercem na volné noze. Divadlo miluje nade vše, ale aby se uživil, občas přijme i menší roli v televizi, muzikálu nebo kývne na nabídku účinkovat v reklamě. A když je nouze, nebrání se ani práci za barem. Je velmi nadaný, má nadprůměrné hudební vzdělání, dobře zpívá i tancuje. Žije tak trochu bohémským životem, miluje volnost a svobodu. Je spontánní, otevřený a srdečný. Rád své okolí baví vyprávěním zábavných historek. Navíc si dokáže udělat legraci i sám ze sebe.

Tak se určitě dívejte, už dnes v 18:25 na Ulici.

Admin Kuba / 27.8. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Kupte si už nyní nový kalendář s Rudolfem Hrušinským

Do konce roku 2014 zbývá sice ještě pár měsíců, ale znáte to, i těch pár měsíců uteče jako voda a pomalu budeme muset zakupovat nové kalendáře pro rok 2015, většina to vyřeší dárkem k Vánocům, možná sami obdartujete někoho kalendářem a možná budete sami obdarování.

A my pro vás nyní máme jeden tip na krásný kalendář. Zakoupit si totiž můžete nový kalendář Na rybách s Rudolfem Hrušinským, na kterém samozřejmě jak jinak je rybář a herec Rudolf Hrušinský se svými úlovky. Kalendář si můžete zakoupit už nyní, např. na této stránce.

Admin Kuba / 25.8. 2014 /
foto:
balousektisk.cz


Po delší přestávce se dnes do Ulice vrací Vojta Kalich

Desátá sezóna Ulice je v plném proudu, pomalu se dostáváme k novým příběhům, dokonce jsme měli možnost poznat i několik nových postav, kteří se sice zatím jen ukázali, ale věřte, že už brzy je budeme v Ulici vidět mnohem častěji. Dnes nastává den, kdy se do Ulice vrací i jedna ze starších postav.

Po krátké přestávce se tento týden vrátil i Jiří Kreuzer, dnes se objeví i Tomáš Jordán a především pak Vojta Kalich, který se vrací ze svých cest ze zahraničí. Z jeho návratu bude nejvíce v šoku Tereza, která o jeho návratu neměla ani tušení. Jak přijme jeho návrat a jaké bude jejich setkání? Dívejte se už dnes večer na Ulici.

Admin Kuba / 22.8. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Jak se točí Ulice? Podívejte se na reportáž z Volejte Novu

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/May2014/1647384.jpg?d41d

Už desátým rokem se natáčí seriál Ulice, ne každý se ovšem může podívat do "kuchyně" tohoto seriálu. Ten kdo to štěstí měl, určitě potvrdí, že to je velký zážitek vidět, jak se seriál natáčí. V sobotnímí vydání Volejte Novu jste mohli vidět reportáž o tom, jak se Ulice natáčí. Pokud jste tuto reportáž neviděli, tak se na ní můžete podívat u nás.

Admin Kuba / 19.8. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Už zítra se rozezní upravená znělka Ulice, podívejte se

Desátá sezóna začíná už zítra, už jen jednou se vyspíme a po necelých dvou měsících uslyšíme opět naši známou znělku. Ovšem také letos projde oblíbená znělka menší úpravou, jako každý rok se totiž promění některé postavy na domech, které ve znělce slouží jako velké pláno. Ovšem velká část postav zůstává stejná jako ve znělce pro devátou sezónu, protože tyto postavy budou patřit mezi hlavní postavy i tentokrát, ale několik postav je ve znělce nových. Nově tak ve znělce můžeme vidět i majora Kadlece, Terezu, Světlanu, Romanu či Eddieho.

Vzpomenete si ještě na všechny verze znělek Ulice. Jsou tři (dvě se jen stále upravují). První verze provázela Ulici v jejich začátcích a ve znělce se neobjevuje žádná známá postava z Ulice. Tuto znělku si můžete připomenout zde. Druhá verze už pak byla ve stylu, jako ta dnešní. Některé postavy se procházejí Ulicí a sledují, jak se další postavy "promítají" na domech. Tato znělka se pak vždy jen v každé sezóně přeměnila a to tak, že se na domech promítaly jiné postavy. Připomeňte si jednu z těchto znělek zde.

Třetí verzi znáte nejlíp, protože se používá v aktuálních dílech. Je podobná jako ta druhá, opět se známé postavy procházejí po Ulici a sledují ostatní postavy, které se promítají na domech, také tato znělka se pak jen každou sezónu upravuje. Zde se podívejte např. na znělku pro loňskou, devátou sezónu. Pod tímto článkem pak najdete upoutávku, kterou budete moc vidět poprvé už zítra a pak celou desátou sezónu. Přikládáme i fotky z této znělky.

Admin Kuba / 17.8. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Producentka Ulice: Velká změna v dekoraci ovlivní celou Ulici

Po prázdninové pauze se už v pondělí vrací Ulice, letos mnohem dříve než v minulých letech. O nových dílech toho víme už hodně a co jsme ještě nevěděli, tak jsme měli možnost vidět v dnešním vydání Volejte Novu, do kterého přijala pozvání i kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová, ta prozradila i několik málo zajímavostí o nových dílech a jaká tedy nová Ulice podle ní bude?

"Myslím, že bude skvělá, sice nás nečeká žádný požář nebo nějaká vražda, ale rozhodli jsme se vyslechnou divácké hlasy a dát příběh dvou oblíbeným postavám, o kterých už velmi dlouho volali, a to jsou Simona a Tereza," prozrazuje Silvia Klasová. Jak už víme, tak o Simonu se budou ucházet, respektive kolem ní budou kroužit rovnou dva muži, a to bratři Hložánkovi. To Tereza to bude mít ještě "horší", na praxi ve škole jí čekají studenti a také dva kolegové - Ota a David. Do toho se vrátí Vojta.

Pokud máte rádi díly, které se natáčejí mimo hostivařské ateliéry, tak vás určitě potěší hned první díly nové Ulice, které se budou odehrávat i na krásné Moravě, během podzimu pak tvůrci ještě několikrát vyjedou mimo ateliéry. Čekají nás i změny dekorací, dokonce něco většího. "Chystá se jedna velmi velká změna, která ovlivní celou Ulici," dodává kreativní producentka, ale zároveň víc nechtěla prozradit. Tak uvidíme. Rozhodně se nezapomeňte dívat, už v pondělí v 18:25 na Nově.

Admin Kuba / 16.8. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Už dnes speciální vydání Volejte Novu o seriálu Ulice

Už za dva dny se můžete těšit na nové díly Ulice, které začínají na Nově už v pondělí 18. srpna ve známém čase, tedy o půl sedmé večer. Už teď můžete sledovat v televizi upoutávky na nové díly, předplatileté voyo.cz se dokonce na první díly můžou podívat už teď hned a spoustu dalších informací se dozvíte i na našem webu či oficiálním webu Ulice. Pokud vám to přeci jen ještě nestačí, tak pro vás máme ještě něco.

Dnes v podvečer se podívejte na Volejte Novu, které se dnes vrací po prázdninové pauze a hned se svým speciálním vydáním, které bude věnováno seriálu Ulice. Dozvíte se všechny novinky, které nás v nové sezóně čekají, představeny budou nové posily a redaktoři nahlédli i do kuchyně Ulice, podívat se tak můžete na to, jak se seriál natáčí. Tak se určitě dívejte, už dnes v 18:45 na Nově.

Admin Kuba / 16.8. 2014 /
foto: koláž Fanclubu Ulic
e; Archiv TV Nova


Pátý díl Ulice na voyo a s ním i návrat Vojty Kalicha

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/s720x720/10394856_10152405525864164_6739241472763271183_n.jpg?oh=079d7365df507ccc3db41abc226a8be2&oe=5481E754

V pondělí startuje po prázdninové pauze premiérová Ulice. Už tedy jen dva dny a budeme moc opět sledovat příběhy z Ulice. Kdo ovšem má předplatné na voyo, tak si může vychutnat epizody z celého příštího týdne už nyní. Na voyo.cz totiž najdete celkem pět nových dílů, které v televizi uvidíte od pondělí do pátku.

Páteční díl přinese návrat Liškových z dovolené i stálé nadbíhání Hložánka Simoně, ale především nás čeká návrat Vojty Kalicha, který se rozhodl se opět vrátit do Česka. A jeho první cesta bude mířit přímo do Coolny, kde se nečekaně potká s Terezou. Jak šokovaná Tereza zvládne návrat Vojty? I to se dozvíte v pátečním díly, který už nyní najdete na voyo.

Přehrát celý díl

Admin Kuba / 15.8. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Na videoportále voyo najdete již čtvrtý díl Ulice

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10511103_10152388745439164_442343057257445534_n.jpg?oh=d7c937192b6c87ce51fba7c223589aca&oe=54729FAE

Už jen pět dní a budeme si moc opět vychutnávat každý všední den příběhy našich oblíbených hrdinů z Ulice. Stále ovšem platí i nabídka videoportálu voyo.cz, kde můžete v exkluzivní předpremiéře najít první díl desáté sezóny Ulice. V tento okamžik zde najdete již první čtyři díly, které se budou vysílat v televizi od pondělí do čtvrtka.

Pokud máte rádi Simonu, tak věřte, že tento díl patří především jí. Hned na začátku vás rozhodně pobaví její zápas s technikou, přesněji řečeno s počítačem, který se s ní hodlá nekamarádit zrovna v době, kdy chce skypovat s Markétou. Pokračovat bude i příběh Libora a Karolíny a z výletu se vrátí i Tereza s Gábinou a malým Šímou. Zkrátka opět se máte na co těšit, takže pokud to již nemůžete vydržet, tak se můžete podívat na tento díl podívat už nyní na voyo.cz.

Přehrát celý díl

Admin Kuba / 13.8. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Už počtvrté se Simona stala největší sympaťačkou Ulice

Prázdniny jsou pomalu u konce, tedy ty uliční prázdniny, protože Ulice startuje už za týden. Ty klasické, školní prázdniny potrvají ještě o trochu déle. A už tradičně se o prázdninách na oficiálním webu Ulice volí největší sympaťák a sympaťačka Ulice. Už před pár týdny jsme zjistili, že u vás nejvíce boduje Jarda Hejl, který se stal největším sympaťákem. A teď byly na řadě ženy.

A kdo se stal vítězem a získal titul největší sympaťačka Ulice? Možná to není žádné překvapení, vyhrála už totiž počtvrté. Ano, vítězkou se stala Simona Pavlicová, které vítězství patří už čtyři roky a z trůnu jak se zdá, jí jen tak někdo nezesadí. Simona získala 46% hlasů a porazila Miriam., která měla 33 % hlasů i Světlanu, která získala 7 % hlasů. Hlasovala skoro deset tisíc návštěvníků. My Simoně samozřejmě gratulujeme.

Admin Kuba / 11.8. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Třetí díl desáté sezóny Ulice je už nyní na voyo.cz

Přesně za týden touto dobou už bude odvysílán první díl nové sezóny seriálu Ulice. Ano je to tak, začátek desáté sezóny se už blíží, stačí vydržet jen jeden týden a budeme si moc vychutnat nové díly. Ovšem, kdo to již nemůže vydržet, tak může využít voyo.cz, tam už totiž najdete první tři díly nové Ulice. Ale musíte mít na voyo.cz předplatné.

A co uvidíte ve třetím díle? Stále bude pokračovat vzácná návštěva u Maléřových na moravě, kam se vydal Lumír s Jardou a rozhodně stále bude o zábavu postáno, především díky Lumírovi, ovšem návrat do Prahy bude stát také za to. To Libor má stále jiné starosti, největší starost mu samozřejmě dělá Karolína, která se potká i s Eliášem. Tento díl uvidíte v televizi ve středu 20. srpna nebo už nyní na voyo.cz

Přehrát celý díl

Admin Kuba / 11.8. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Podzim plný seriálů zahájí jako první Ulice

Všechny "velké" české televize se pro letošní rok rozhodli, že svým divákům nabídnou především seriály. Všechny čtyři hlavní televize totiž na letošní podzim vytáhli velkou zásobu seriálů a pro diváka tak začne podzim plný seriál. Dokonce by se dalo říct, že nejen podzim, ale i část léta. Podzimní sezóna totiž letos začíná mnohem dříve než v minulých letech, už v polovině srpna. Konkrétně to bude 18. srpna.

A bude to právě Ulice, která podzimní seriálovou bitvu zahájí. Stane se tak v pondělí 18. srpna v 18:30, kdy uvidíme první díl nové sezóny Ulice. O necelé dvě hodiny později pak začne druhý seriál, a to Cesty domů na Primě. O týden později začnou i Doktoři z Počátků a Ordinace v růžové zahradě 2 na TV Nova a na konci srpna se můžeme těšit na nové díly Kriminálky Anděl (také Nova) a nový seriál Vinaři od TV Prima. Na Primě budou pokračovat i Svatby v Benátkách. Česká televize na podzim odvysílá seriály jako Život a doba soudce A.K., Kancl či Neviditelní. Barrandov přispěje seriály Bastardi, Stopy života a Ona a on.

Čeká nás tedy opravdu podzim plný seriál. Všechny hlavní seriály budou bojovat o diváky v hlavním vysílacím čase a budou mezi sebou bojovat, protože minimálně dva (někdy tři) seriály poběží proti sobě. To Ulice se může ze svého času pořád jen "smát ostatním", žádný jiný seriál jí v jejim čase nekonkuruje, a tak si Ulice může jet i nadále svou vlastní cestou.

Admin Kuba / 8.8. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Voyo.cz nabízí další díl nové sezóny seriálu Ulice

Už brzy se dočkáme nových dílů seriálu Ulice, ovšem někteří si nové díly můžou vychutnat už nyní. Stačí být registrovaný na videoportále voyo.cz, kde můžete jednodlivé díly shlédnout v exkluzivní předpremiéře. K dispozici už je i druhý díl nové, desáté sezóny seriálu Ulice.

A na co se můžete těšit v dalším díle, který v premiéře v televizi uvidíte v úterý 19. srpna? Opět nakoukneme do návštěvy na Moravě, kam se vydal Jarda s Lumírem. Podíváme se i na osudy Libušky s Liborem a Eliášem a především začne příběh Moniky Farské, které budou trápit zdravotní problémy. Pokud tedy máte voyo.cz, tak se už nyní můžete podívat na další díl.

Přehrát celý díl

Admin Kuba / 7.8. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


První díl desáté sezóny Ulice je už nyní na voyo.cz

Přesně za dva týdny odstartují nové díly Ulice, ale pozor! Nedočkavci se dočkali už právě teď. TV Nova stejně jako před rokem začala na svůj placený videoarchiv voyo.cz doplňovat v exkluzivní předpremiéře nové díly Ulice už nyní. Právě dnes, dva týdny před začátkem Ulice se tak můžete podívat na úplně první díl desáté sezóny Ulice.

A co v prvním díle uvidíme? Nejdůležitější částí je rozhodně soud o malého Adame, v prvním díle desáté sezóny se totiž rozhodne, kdo soud vyhraje, jestli Karolína nebo Libor a důležitým svědkem bude Eliáš. To Jarda s Lumírem mají jiné starosti, chystají se na výlet na moravu za kamarádem Martinem. Rozhodně se tedy máme na co těšit, na moravě totiž bude velmi veselo. Pokud tedy máte předplatné na voyo.cz tak se na nový díl můžete podívat už teď.

Přehrát celý díl

Admin Kuba / 4.8. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Václav Kopta nebude v Ulici poprvé, vzpomínáte?

Čas od času se stává, že do Ulice nastoupí nová herecká posila, která ovšem prostředí seriálové Ulice už moc dobře zná. Připomenout si takhle můžeme třeba Ondřeje Brzobohatého, který se objevil v jedné epizodní roli, kde si na Vánoce zahrál sám sebe, když navštívil na pozvání Digi dětský domov. O půl roku později se pak v Ulici objevil už jako Marek Stránský.

Velmi podobná situace se stane i v letošní sezóně. Do Ulice nastupuje herec Václav Kopta, ale ten se už v Ulici jednou ukázal. Vzpomínáte si? Nebylo to tedy přímo v běžném díle, ale ve speciálním silvestrovském, ve kterém Simona slavila u sebe v obýváku Silvestra a do bytu jí přicházeli hvězdy TV Nova. Mezi nimi byl právě i Václav Kopta, který v té době účinkoval v pořadu MR. GS.

Zajímavé je také to, že Václav Kopta se na Silvestra potkal se Simonou, se kterou bude mít v nové sezóně nejblíže. A právě to stejné se stalo i v případě Ondry Brzobohatého, který se potkal s Digi a po té jako postava Marka Stránského s ní začil žít a vychovávají spolu dvě děti v Anglii. Náhody se prostě stávají i v seriálech.

Admin Kuba / 4.8. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Také o prázdninách přibývají hercům fanoušci na facebooku

První prázdninový měsíc je za námi, děti se tedy dostaly do první poloviny prázdnin. Jako každý měsíc, tak i tentokrát jsme pro vás připravili menší statistiku o tom, jak se hercům z Ulice daří na facebooku. Tedy jak jsou na tom jejich fanouškovské stránky, které spravuje náš Fanclub.

  1. místo - Matyáš Valenta - 2 854 fanoušků (v červnu 1. místo)
  2. místo - Václav Matějovský - 1 984 fanoušků (v červnu 2. místo)
  3. místo - Patricie Solaříková - 1 065 fanoušků (v červnu 3. místo)
  4. místo - Aneta Krejčíková - 868 fanoušků (v červnu 4. místo)
  5. místo - Jakub Štáfek - 841 fanoušků (v červnu 5. místo)
  6. místo - Rudolf Hrušinský - 782 fanoušků (v červnu 6. místo)
  7. místo - Martin Hofmann - 672 fanoušků (v červnu 7. místo)
  8. místo - Hana Maciuchová - 617 fanoušků (v červnu 8. místo)
  9. místo - Vanda Hybnerová - 594 fanoušků (v červnu 9. místo)
  10. místo - Šárka Vaculíková - 579 fanoušků (v červnu 10. místo)
  11. místo - Hana Igonda Ševčíková - 511 fanoušků (v červnu 11. místo)
  12. místo - Michaela Badinková - 502 fanoušků (v červnu 12. místo)
  13. místo - Kryštof Rímský - 493 fanoušků (v červnu 13. místo)
  14. místo - Václav Svoboda - 449 fanoušků (v červnu 14. místo)
  15. místo - Ljuba Krbová - 444 fanoušků (v červnu 15. místo)
  16. místo - Zuzana Vejvodová - 428 fanoušků (v červnu 16. místo)
  17. místo - Anna Fixová - 407 fanoušků (v červnu 17. místo)
  18. místo - Vilma Cibulková - 402 fanoušků (v červnu 18. místo)
  19. místo - Tereza Bebarová - 329 fanoušků (v červnu 19. místo)
  20. místo - Daniel Brown - 177 fanoušků (v červnu 20. místo)
  21. místo - Kateřina Janečková - 177 fanoušků (v červnu 21. místo)
  22. místo - Matouš Ruml - 119 fanoušků (v červnu fb neměl)
  23. místo - Hana Holišová - 55 fanoušků (v červnu fb neměla)

Do našeho žebříčku jsme nově zařadili také Matouše Rumla a Hanku Holišovou, kterým jsme fb stránky založili teprve tento týden. Oba nastupují do Ulice v desáté sezóně. Nejvíce fanoušků má stále Matyáš Valenta, a to i přesto, že vlivem změny adresy jeho fanouškovských stránek o spoustu fanoušků přišel. Skokanem není nikdo, protože všichni mají stejné pořadí jako minulý měsíc. Patricie Solaříková pak má už více jak tisíc fanoušků. Ještě nemáte herce mezi oblíbenými? Tak si je přidejte.

Admin Kuba / 1.8. 2014 /
foto: koláž Fanclubu Ulic
e; Archiv TV Nova; facebook.com

Zpět