Archiv článků... září 2010

18.01.2011 14:59

Připomeňte si... Silvestrovské speciály Ulice

https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Dec2009//586442.jpg

Do Vánoce nám zbývá ještě spousta týdnů, stejně tak i do Silvestra, ale zabavit se u silvestrovských speciálů Ulice se můžeme už teď, zvlášť když většina silvestrovských speciálů Ulice, které TV Nova vysílala nejsou v silvestrovském stylu, ale jedná se spíše o nepovedé záběry, které diváky vždy hodně pobaví, ba dokonce možná i více, než samotný seriál. Protože v takových scénkách můžeme vidět, jak se našim oblíbencům nedaří.

Ulice - Silvestr 2007

Ulice sice začala vysílat už v roku 2005, jenže v tomto roku i v roce 2006 vyšel Silvestr na víkend, proto mohla Ulice poprvé oslavit Silvestra až v roce 2007 a jako průvodce oslav si tvůrci vybrali opravdu zajímavého člověka - Vilmu Nyklovou. Ta ve své Večerce připravovala chlebíčky pro celou Ulici a mezi tím tak trochu "prodrbla" své kolegy a jako důkaz nám pouštěla nepovedené záběry z natáčení, tento díl byl velmi zajímavý, určitě se na něj podívejte.

Ulice - Silvestr 2008

Na Silvestra roku 2008 TV Nova vysílala klasický díl Ulice v pravidelnou dobu v 18:30, v roku 2007 v tento den vysílala speciál s Vilmou Nyklovou. Ale i přesto, že jsme mohli sledovat klasický díl, tak jsme se opět mohli bavit u nepovedených záběrů a to v rámci programu Mejdan roku z Václaváku, ve kterém se vysílali různé speciály pořadů a seriálů TV Nova. Ulice nebyla vyjímkou. A tak jsme se mohli podívat na krátký, ale za to velmi zábavný sestřih nepovedených záběrů, vy se můžete podívat také.

Ulice - Silvestr 2009

Před rokem si pro nás tvůrci seriálu připravili opravdu velkou lahůdku, natočili pro nás první "uliční" muzikál Vypečený Silvestr s Ulicí. Kde hlavní roli hráli všichni zaměstnanci pekařství včetně Lumíra a Světlany. Každý zazpíval tu "svou" písničku a diváci se náramně bavili. Kromě toho jsme se mohli podívat i na další sestřih nepovedených záběrů, ty se sice nedostali do televize, ale pouze na internet, kde je vysílal oficiální web Ulice, na oba tyto silvestrovské speciály se můžete také podívat.

   Vypečený Silvestr s Ulicí

   Střihový speciál

Určitě se vám tyto speciály líbili, co pro nás chystají tvůrci Ulice pro letošní Silvestr ještě není známo, ale určitě si připraví něco zajímavého, co opět pobaví ne jednoho diváka.

Admin Kuba / 28.9. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Program TV Nova ve státní svátek myslí i na Ulici

https://www.praha.eu/public/b3/b0/62/128855_4_myslbek_sv_vaclav.jpg

Den české státnosti, pro někoho úplně normální den, pro jiné velmi významný den. Spousta Čechů tento den bere hlavně proto, že se jedná o státní svátek a nemusí se tedy do práce ani do školy. O jaký státní svátek se ale vůbec jedná? 28. září slavíme Den české státnosti již desátým rokem. Poslanci tento název totiž schválili přesně před deseti lety, tedy v roce 2000. Před více než tisíci lety byl 28. září zavražděn sv. Václav svým vlastním bratrem.

Ve státní svátek většina Čechů nepracuje a žáci a studenti nejdou do škole. V tento den české televize upravují svůj program a vyjímku netvoří ani TV Nova, která ve státní svátek vysílá vždy nejvíc českých filmů. A rozhodně nezapomíná ani na seriál Ulice, který můžete sledovat v pravidelnou dobu, tedy v 18:30. I když je totiž státní svátek, tak se Ulice vysílá, platí to tak již několik let a platit to tak bude i nadále. Pod článkem se můžete podívat na zítřejší program TV Nova.

TV Nova - úterý 28. září 2010

05:55 >> Záhady přírody
06:20 >> Dobrodružství Zacha a Annie
07:10 >> Kouzelný meč. Cesta na Camelot
08:40 >> Dva lidi v ZOO
10:20 >> Šest medvědů s Cibulkou
12:10 >> Léto s kovbojem
14:00 >> Jezerní královna
16:00 >> Sabrina
18:30 >> Ulice
19:30 >> Televizní noviny
20:00 >> Ordinace v růžové zahradě 2
21:25 >> Kriminálka Miami
22:20 >> Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
23:15 >> Já jsem ty a ty jsi já


Admin Kuba / 27.9. 2010 /
foto: internet



Tomáš Valík bude hrát po boku Toma Cruise

https://image.tn.nova.cz/media/images///120x140/Sep2007//14451-web-548614.jpgObrázek “https://media.super.cz/034/20348-350x466-5e8kz.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Deníku Blesk se podařila vypátrat tajná informace z příprav nového trháku Mission: Impossible 4, kde hlavní roli hraje Tom Cruise. Ten navštívil minulý týden Prahu, aby si prohlédl místa, kde by mohl svůj film natáčet, některé scény z filmu se totiž opět budou odehrávat v Praze. První díl z roku 1995 se rovněž natáčel v Čechách. A podle deníku Blesk by si malou roli v tomto filmu měl zahrát Tomáš Valík, kterého můžeme znát jako Richarda Zajíčka z Ulice.

Tomáš k této situace nechtěl nic říct:
„Nemůžu vám k natáčení říkat žádné informace. Všechno je zatím velmi utajené,“ řekl pro Blesk Valík. Z této informace ale vyplývá, že by si tedy ve filmu zahrát mohl. Je již tradicí, že když se v Čechách natáčí nějaký zahraniční film, tak si produkce vybere do filmu i české herce (za zmíňku stojí například Karel Roden či Marek Vašut, kteří se hodně objevují v zahraničních filmech).

Pro Tomáše Valíka by to nebyl první film, který by natáčel pro zahraniční produkci. Před několika lety se objevil v méně známém francouzském filmu Catherine Courage z roku 1993. Tomáš Valík se již delší dobu v žádném i českém filmu neukázal, naposledy před čtyřmi lety ve filmu Krev zmizelého. Tajný zdroj pro Blesk uvedl, že Valík by si v americkém filmu měl zahrát pouze malou roli, ale za to by se měl ukázet po boku právě Toma Cruise.

Admin Kuba / 27.9. 2010 /
zdroj informací: blesk.cz
foto: Archiv TV Nova; super.cz

 



Archiv TV Nova má nový lepší vzhled

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Nov2008//446404.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dovedete si představit, že by nefungoval web nova.cz a jeho velký televizní archiv? Já tedy ne. Spousta diváků TV Nova mají již svůj zvyk, že kdykoliv nestihnou svůj oblíbený pořad či seriál, tak se na něj podívají ze záznamu na webu nova.cz Stejně tak je to i u seriálu Ulice, který v archivu TV Nova nenajdete až druhý den po vysílání, ale ještě ten večer, kdy jsme tento díl mohli vidět v televizi, v archivu je dokonce už pár minut po premiéře v televizi.

TV Nova pro své fanoušky nyní připravila nový vzhled svého velkého archivu. Je mnohem přehlednější, rychlejší (videa se rychleji načítají) a také má nové funkce. Můžete si pustit videa, které doporučují tvůrci webu nova.cz nebo se můžete podívat na videa, který v tento moment sledují ostatní uživatelé. Přehrát si můžete i nejsledovanější videa či nejlépe hodnocená videa, ty hodnotí samotní uživatelé webu.

Velkou novinkou archivu TV Nova je živé vysílání. TV Nova totiž začala přímo na svým webu některé pořady vysílat živě. Pokud tedy nemůžete zrovna sledovat televizi, ale svůj pořad by jste chtěli sledovat a máte k dispozici internet, tak stačí navštívit archiv na webu nova.cz. Živě můžete sledovat například Televizní noviny, Počasí, Sport, Rady ptáka Loskutáka či Občanské judo. U každého pořadu najdete čas, kdy bude tento pořad vysílán živě.

Novinkou také je, že si nyní můžete přehrát i některé seriály ze zahraniční produkce. Dosud jste mohli sledovat pouze české seriály, které natáčí přímo TV Nova, již od září jsou k dispozici seriály ze zahraničí. Zatím tak můžete sledovat seriál Mentalista, který v premiéře vysílá TV Nova každé pondělí večer (mimochodem Mentalista má i svůj web a to mentalista.nova.cz) a také seriál Kobra 11, který každý všední den vysílá Nova v repríze (web kobra11.nova.cz), těšit se můžete i na premiérové díly Kobry 11 a brzy budete moc sledovat i další zahraniční seriály.

Admin Kuba / 26.9. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Ulice má nový přírustek - miminko Lenky Drápalové

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Sep2010/678163.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ulice se dočkala nového přírustku a to v podobě miminka Lenky Drápalové a Jardy Hejla. Jejich dceruška dostala jméno po babičce a jmenuje se tak Miriam Hejlová, šťastní rodiče se kvůli jménu málem pohádali, Jarda nabízel různá jména například Gertruda Hejlová. Lence se zase moc líbilo jméno Eliška, nevyhrála ani jedno jméno. Nejkrásnější opička (tak si pojmenoval Jarda), kterou kdy Jarda viděl dostala jméno Miriam.

Na celý porod byl velmi připravený pan Pešek, který již několik týdnů dopřával Lence ten největší komport, schody jsou pro těhotnou problém, tak to Vlasta vyřešil po svém, Lenku si nastěhoval do svého bytu, kde ji měl na očích a mohl o ní pečovat. Naplánovaný měl i odvoz rodičky do porodnice, přivzal si na pomoc Oldu Farského, kteří měli trochu problém s parkováním před domem, to Vlasta vyřešil po svém. Vlasta i Olda nakonec ten nejdůležitější poment prospali a Lenka si tak do porodnice vzala taxíka.

Lence samozřejmě moc gratulujeme a vám připomínám, proč vlastně Lenka musela v seriálu mít miminko. Protože otěhotněla i herečka Míša Badinková, která Lenku hraje a tak se scénáristé rozhodli, že těhotenství připíší i Lence. Herečka porodila již v červenci a teď si užívá mateřské dovolené, "její" Lenka tak musí na čas zmizet, odjede i s Jardou do Německa, ale nebojte se. Brzy se Lenky i Jardy opět dočkáte a dokonce si v seriálu zahraje i skutečné miminko Michaeli Badinkové.

Admin Kuba / 23.9. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Simona i její představitelka Pavla Tomicová hubnou



Herečka Pavla Tomicová se rozhodla, že zhubne. Nerozhodla se tak sama, pomohli ji k tomu scénáristé Ulice, kteří pro Pavlu napsali scénář, kde Simona dostane doporučení od lékaře, že musí zhubnout. A Pavla se rozhodla, že v tom Simonu rozhodně nemůžu nechat samotnou. Se svými kily začala herečka bojovat toto úterý, tedy 14. září, kdy se sešla ve fitku s Václavem Svobodou (Lumír Nykl) a jeho osobním trenérem.

A proč zrovna s Václavem Svobodou? Ten totiž již podobnou akci zažil a to před rokem a půl, kdy se vsadil se šéfproducentem Ulice Michalem Reitlerem, že zhubne, celou akci jsme ve speciálu sledovali i my zde na webu. Václav Svoboda tehdy vyhrál a mohl si tak užívat zaslouženou výhru - víkendový pobyt v lázních. Kdyby prohrál, tak by se musel obarvit na blond a odmoderovat počasí ve Snídani s Novou, i toto splnil, ale pouze s blond parukou.

Simona Pavlicová chce miminko i když je to v jejím věku už trochu nebezpečné, tak se rozhodla, že do toho půjde, jenže lékař ji doporučil, že nejdříve musí shodit nějaké to kilo a tak už od zítřka se Simona pustí do boje s kily, stejně tak i herečka Pavla Tomicová, která bude v následujících 12-ti týdnech hubnout. Nyní herečka váží 92 kg a její plán je shodit minimálně 10 kg, podaří se jí to?
„Nevím, jestli se mi podaří shodit celých deset kilo, jak mám v plánu. Ale byla bych moc ráda, kdyby se mi povedlo opět nastartovat a rozhýbat tělo. Kdysi jsem hodně sportovala a cítím, jak mi pravidelný pohyb nyní chybí.“ prozradila pro web ulice.nova.cz herečka.

V době kdy hubnul Václav Svoboda, tak to vyvolala spoustu kladných reakcí. Spoustu diváků herci drželo palce a nejeden dík se touto akcí inspiroval. Věříme, že to tak tentokrát bude i u herečky Pavli Tomicové, na rozdíl od Václava Svobody se bude hubnout i v samotné Ulici, tehdy hubnul je herec, ale Lumír Nykl ne, nyní bude hubnou herečka i její postava. Více informací o této akci se dozvíme zítra a také se dozvíme podrobnosti o nové soutěži na webu ulice.nova.cz ta bude samozřejmě s touto akcí spojená.


Admin Kuba / 16.9. 2010 /
foto: idnes.cz




Důvod proč má Anička Lišková "divný" hlas

https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//635358.jpg

Již více jak týden věrní diváci Ulice pozorují malou změnu při scénách s Aničkou Liškovou. Ne jeden divák totiž vypozoroval, že Anička má oproti jiným díliům zvláštní hlas. Všimli si toho i naši fanclubáci, kteří denně diskutují v naší diskuzi, ale také třeba diskutující na oficiálním facebooku Ulice. Někdo kdo zase přišel na online chat s Lojzou Navrátilkem se na hlas Aničky zeptal přímo Lojzy, ten také odpověděl a my máme také oficiální vyjádření z TV Nova.

Náš web je v přímém kontaktu s produkcí seriálu Ulice, proto jsem neváhal a hned se na hlas Aničky Liškové zeptal. Dnes nám přišla odpově "Jsme nádoby křehké a tak i naše Anička v seriálu Ulice v podání Ljuby Krbové byla chvíli hlasově indisponována z nachlazení. Hlas, který se Vám zdá jiný je skutečně hlas Ljuby Krbové, které dodatečně namluvila ve studiu.:-)" prozradila PR koordinátorka seriálu Eva Měšťáková.

My samozřejmě děkujeme za vyjádření a věříme, že již brzy bude hlas Aničky Liškové opět takový, na který jsme zvyklí. Tyto díly, které zatím sledujeme se točili ještě před prázdninami. Ještě prozradím, že není nic neobvyklého, když herec sám sebe předabuje ve studiu. Odborně se této technice říká postsynchron. Používá se v případech, kdy herec namluví třeba nějaký dialog, ale až ve střižně se zjistí, že herci nejde úplně rozumět, proto se musí tato scéna předabovat. Stejné to bylo i v situaci Ljuby Krbové.

Admin Kuba / 15.9. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Hana Maciuchová se konečně vrací do seriálu Ulice

https://web.nova.cz/Nova/archive/images/22464-440x248-6c1810.T1208126080.jpg

Hana Maciuchová, kterou všichni moc dobře známe jako Miriam Hejlovou se vrací do seriálu Ulice, ten opustila letos na jaře, důvodů na přestávku, kterou si chtěla herečka udělat bylo více. Měla moc práce v divadle a hlavně si chtěla po pěti letech natáčení odpočinout, protože takové temto unaví každého. Divákům se její odchod rozhodně moc nelíbil, ne jeden věrný divák psal do TV Nova a nesouhlasil s tímto odchodem. Herečka však slíbila, že se jedná pouze o přestávku a rozhodně se do seriálu vrací.

Podle informací, které se dnes objevili v tisku přestávka Hany Maciuchové v seriálu Ulice končí. Podle deníku Aha! se herečka sama na vlastní žádost vrací, prý se jí už moc stýská. Podle Aha! by natáčení pro herečku mělo začít již za měsíc, v televizi bychom tyto díly mohli vidět na přelomu roku, možná by se Miriam Hejlová mohla vrátit ve vánočním dílu. Není totiž jisté, jestli se herečka vrací natrvalo nebo natočí zatím jen nějaké díly a začne trochu pozvolna.

Tuto informace bychom ale měli brát z rezevou a důvod je jasný. Informaci napsal bulvární deník, kterému se nedá vždy věřit, ale někdy také ano. Je to tedy pravda nebo ne? TV Nova se k tomu zatím nechce vyjadřovat
"Paní Maciuchová se do Ordinace vrátí. K tomu, kdy přesně se vyjadřovat nebudeme. Ať se diváci nechají překvapit," uvádí PR koordinátorka seriálu Eva Měšťáková. Tuto informaci nenapsal, ale jen deník Aha! Přečíst jsme si to mohli také na serveru doma.cz, který patří pod TV Nova, tam by se tedy těžko mohla objevit pouze bulvární zpráva, no ale uvidíme.

Admin Kuba / 15.9. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Jana Sováková a Ondřej Brzobohatý letí na měsíc do Argentiny

https://0.tqn.com/d/gameshows/1/0/6/9/-/-/wipeoutbowlbigballs.jpg

TV Nova ve spolupráci s TV Markíza připravuje další československou show. Po společné SuperStar a Talentmánii půjde o světou show Wipeout, jedná se o zábavně-soutěžní show, kde tým hráčů musí překonat celou dráhu, přitom málokdo tuto dráhu dokončí bez modřin. Dráha je vytvořená tak, aby si na své přišli i diváci, proto nás určitě zdolávání této dráhy pobaví a to pouze při sledování tohoto pořadu.

Tým ve složení českých a slovenských celebrit odletěli dnes do Argentíny, kde se celá show bude natáčet, československý tým tam stráví cca 25 dní. Tým bude mít 18 členů (z toho devět z Česka a devět ze Slovenska). Celebrity se utkají o tzv. Pohár národů s týmy Bělorusku, Polska a Ukrajiny. Rozhodně se máme na co těšit, jedná o opravdu velmi velkou světovou show, která se na obrazovky českých a slovenských televizí dostává poprvé.

Devítičlený tým z Česka budou například herečka Bára Munzarová, herec Martin Trnavský, modelka Nikol Moravcová, bývalý fotbalista Tomáš Skuhravý, lyžar Tomáš Kraus, modelka Bára Kolářová, herec a zpěvák David Kraus. Tento tým doplní i dva velmi známí herci ze seriálu Ulice a to Ondřej Brzobohatý, kterého znáte z Ulice jako Marka Stránského a také herečka Jana Sováková, kterou můžeme znát jako Ingrid Šmídovou.

A právě Jana Sováková nás bude velmi zajímat, protože narozdíl od Ondry Brzobohatého stále v Ulici hraje, proto budeme celou soutěž i za vás sledovat. Jana musela účast na Wipeout zkloubit i z natáčením Ulice, přeci jenom bude měsíc pryč. Nemusíte se, ale bát o její roli rozhodně nepřijdete, měsíc není tak dlouhá doba a Jana co měla zatím dotočila a další natáčení ji čeká za měsíc. Jediné s čím se budeme muset smířit, že pár týdnů Janu Sovákovou v Ulici neuvidíme.


Kdy tuto show vlastně uvidíte v televizi? To zatím není oficiálně rozhodnuto, spekuluje se, že show TV Nova a TV Markíza nasadí na své obrazovky už přšítí rok na jaře, ale může to být také v létě, protože se jedná o letní show. Rozhodně vás o dalších informací budeme informovat. Na závěr se můžete podívat na fotku, kde v celé své kráse můžete vidět český tým. Jana Sováková je třetí zleva.

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/gallery/634138_.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Admin Kuba / 11.9. 2010 /
foto: internet; blesk.cz




Další nová postava v Ulici se představí už dnes večer


Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Sep2010//672244.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pamatujete si na Cyrila Hejla? Dlouhá léta se o něm pouze mluvilo a diváci si několikrát přáli, aby se konečně otec Jaroušek objevil na scéně. Divákům bylo vyhověno a v páté sezóně se Cyril poprvé ukázal, udělal pěkný rozruch, diváci ho moc v lásce neměli a tak jak rychle přišel, tak zase rychle odešel. A nyní do Ulice nastupuje další postava, o které se zatím jen mluvilo ale ještě nikdy jsme ji nemohli vidět.

O kom je řeč? O Otíkovi, kterého si určitě pamatujete z vyprávnění Boženky Puklické, Otík je totiž její "povedený" syn. Mluvila o něm již několikrát. "Otík je velmi šikovný" Otík je velmi zručný" "Otík je velmi nadaný" takhle o něm nějak vždy vyprávěla jeho matka a spousta diváků si přála Otíka poznat, opět je divákům vyhověno a z touto postavou se osobně můžeme seznámit. Otík Puklický se představí už dnes večer v 18:30.

A kdo tedy Otík Puklický je? My jsme vám ho představili již v našem letním speciálu o šesté sezóně seriálu Ulice. Otík bude učit ve škole výtvarku, co by pro svou mámu neudělal. Ovšem pokud čekáte nějakého nudného učitel, tak se opravdu pletete. S Otíkem si užijeme spoustu legrace a studenti si zase užijí jeho zvláštní metodu učení výtvarné výchovy. Otíka si zahraje herec Filip Rajmont, sledujte Ulici již dnes v 18:30 a poznáte Otíka osobně.

Admin Kuba / 9.9. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

 



Hnusná pomluva, lež bulváru nebo čistá pravda? Štáfek prý prodává drogy

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440xX/Aug2009//543126.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V bulvárním deníku Aha! se dnes objevil článek, ve kterém se píše, že herec Jakub Štáfek (Matěj Jordán) už více jak tři roky prodává drogy. Deník Aha! uvádí, že tuto informaci potvrdil jeden dobře informovaný zdroj, podle kterého Štáfek prodával drogy i v době, kdy byl nezletilý. Nejdříve prý začínal pozvolna prodejem marihuany, ale pak pomalu přešel na tvrdší drogy, Štáfek si touto brigádou přijde na dobrý peníze, i když je to nezákonné a hrozí mu až pět let ve vězení.

Podle zdroje prý dokonce Jakub Štáfek prodává drogy přímo v ateliérech Hostivař, kde se točí Ulice, tam si zve své "klienty." Herec se odmítl k této záležitosti vyjadřovat, stejně tak i mluvčí TV Nova. Díky této informaci může mít herec už brzy problémy s policií, která se na něj pravděpodobně zaměří. Ovšem ve vzduchu vysí jediná otázka... Je toto vůbec všechno pravda? Nebo je to jen hnusný výmysl.

Možností je několik, herci se může někdo mstít a proto vytáhl do novin tuto hnusnou informaci. Nebo to může být pouze výmysl bulvárního deníku. A nejhorší varianta je ta, že to je všechno pravda. K této poslední variantě se já osobně moc nepřikláním. Díky natáčení v Ulici jsem Kubu Štáfka poznal osobně, prohodil jsem s ním pár slov a rozhodně mi to přijde jako nesmysl, že by tento člověk prodával drogy. Celou kauzu budeme i nadále sledovat a věřím, že se pravda vyjde najevo.


Admin Kuba / 4.9. 2010 /
zdroj informací: ahaonline.cz
foto: Archiv TV Nova



Ulice pro nás připravila velké překvapení - speciální díl

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Sep2010//669108.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud jste se včera dívali na seriál Ulice, tak jste určitě byli příjemně překvapeni. Tvůrci seriálu pro nás totiž připravili opravdovou lahůdku a to v podobě speciálního dílu, který byl věnován svatbě Lídy Farské. Speciál byl podobný typu  například jako velikonoční speciál, který se odehrával v lázních. Tento svatební díl se celý odehrával v krásné přírodě a hlavním tématem byl výlet na kolech Oldy, Jitky a Moniky. Cíl výletu byla samozřejmě svatba jejich dcery Lídy.

Myslím, že díky tomuto speciálnímu dílu už nikoho nemusí mrzet, že se letos opět nevysílal žádný pilotní fílm, tento díl ho totiž s úspěcehm nahradil. Můj názor na včerejší díl je velmi kladný, já jsem se smál od samého začátku, kdy se Simona snažila nasednout na dvojkolo až do konce, kdy Olda podplácel traktoristu aby ho odvezl na svatbu, ještě s Monikou a podnapilou Jitkou. Pro mě to byl naprosto skvělý díl.

A nejen pro mě, reakce na včerejší speciál jsou velmi kladné. Prošel jsem si několik diskuzí, včetně té naší nebo také diskuzi na facebooku a většina diváků má své hodnocení jasné. Pro většinu to byl jeden z nejlepších dílů, někteří ho dokonce označili za zatím nejlepší díl. Svata, která se nakonec včera neuskutečnila bude probíhat až dnes a to dokonce dvojtá svatba, takže si určitě i dnešní díl nenechte ujít.


Admin Kuba / 3.9. 2010 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět