Archiv článků... září 2011

09.11.2011 21:54

Volno ve státní svátek rozhodně nemá Ulice

https://www.praha.eu/public/b3/b0/62/128855_4_myslbek_sv_vaclav.jpg



Zítra nás čeká státní svátek (Den čestké státnosti), spoustu z nás si bude užívat volný den a to všichni školou povinní a většina pracujících, tedy až na vyjímky, kteří do práce musí i ve svátek. Tradičně ve státní svátek upravuje televizní program a tak i 28. září to nebude jinak a například TV Nova pro nás připravila speciální, sváteční program, ve kterém nebude chybět i Ulice, ta se totiž vysílá pořád a je jedno, jestli je všední den nebo státní svátek.

Pokud se rozhodnete i zítra dívat na Ulici, tak se můžete těšit na Karolínu, která do Ulice přijde hledat Libora, narazí ovšem na Amálku, která se s Vlastou bude snažit, aby se Karolína nesetkala s Martou. Finanční krizi Ingrid i salónu se rozhodne řešit Vasil a třeba pro salón domluví opravdu zajímavou klientelu. Opět uvidíme v akci Eliáše, ten chce mít ze svého syna velkého fotbalistu a udělá kvůli tomu vše, bude se to líbit Libušce? Určitě si nenechte ujít zítřejší díl Ulice, která začíná už v 18:25 a co kromě Ulice připravila TV Nova na zítřejší den?

TV Nova - středa 28. září 2011

05:55 >> Veterinář z Bondi Beach
06:30 >> Tweetyho dobrodružný let
07:50 >> Rampelník
09:05 >> Mezi námi zvířaty
10:50 >> Brinc Bajaja
12:30 >> Jen ho nechte, ať se bojí
14:30 >> Jen trošku štěstí
16:30 >> O zatoulané princezně
18:25 >> Ulice
19:30 >> Televizní noviny
20:00 >> Expozitura
21:40 >> 112
22:20 >> Noční Televizní noviny
22:50 >> Smrt on-line


Admin Kuba / 27.9. 2011 /
foto: internet





Ženy z Ulice a Ordinace si společně užili relax ve wellness

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/370/339/50d59e177e_80173762_o2.jpg?1317143550” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Není nad to, když si po práci zajdete s kamarádkami trochu si odpočinout třeba do wellness centra, například na masáž, zkrášlovací procedury, relax ve whirpoolu či na jiné zajímavé procedury, které wellness centra nabízejí. Náročnou práci mají určitě i herečky, pro které natáčení je velmi unavující, proto se herečky ze seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2 rozhodli, že společně navštíví wellness centrum.

Konkrétně pak do relaxačního centra za Ulici vyrazili Kristýna Podzimková (Thea), Anna Fixová (Monika) a Aneta Krejčíková (Gábina), společně s nimi vyrazili i dvě krásné dámy z Ordinace a to herečky Miluše Bittnerová a Regina Řandová. Dámy si společné odpoledne pořádně užili.

Co vše ve wellnes centru Volcano herečky z oblíbených seriálů zažili a na co vše se nechali zlákat se můžete podívat v naší fotogalerii, kde jsou připraveny fotky z relaxačního odpoledne herečky ze seriálů TV Nova, tak se určitě podívejte.



Admin Kuba / 27.9. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Bořivoj Navrátil stále bojuje, včera měl narozeniny

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/gallery/1025986_.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Herec Bořivoj Navrátil, kterého všichni určitě moc dobře známe ze seriálu Ulice jako Vojtěcha Bařinku stále bojuje s rakovinou tlustého střeva, s nemocí se trápí už dva roky a před několika měsíci se odstěhoval do sanatoria, kde se o něj podle jeho slov krásně starají. Pan Navrátil včera oslavil 78. narozeniny, ke kterým mu dodatečně přejeme všechno nejlepší. K narozeninám mu přijel popřát i deník Blesk, se kterým si herec popovídal.

„Splnilo se mi přání. Chtěl jsem to doklepat do těch 78 let, a ono to opravdu vyšlo,“ prozradil herec deníku Blesk. Herec, který je hodně vyhublý a nechal si narůst vousy si na jídlo rozhodně nestěžuje „Jsou tu zázračné kuchařky. V podstatě můžu jíst všechno. Vaří guláš a dršťkovou polévku, které chutnají dobře i bez cibule a dalších ingrediencí, co nadýmají, a proto je člověk jako já nesmí,“ dodává herec.

Herec si čas krátí procházkami a četbou, protože knížky má moc rád, proto mu také redaktora deníku Blesk přinesla k narozeninám knihy, ze kterým měl určitě velkou radost. A velkou radost má pan Navrátil i z rodiny, která se o něj stále stará „Děti se stále starají, hlavně syn o mě pečuje. Nikdy bych netušil, co v něm mám,“ svěřil se herec. Náš web přeje panu Navrátilovi hlavně hodně sil, které určitě potřebuje.

Čtěte také...
Navrátil dva roky bojuje s rakovinou: Nejlepší dárek je, že žiju

Admin Kuba / 27.9. 2011 /
foto: deník Blesk!





Jiří Kreuzer uzavře v Ulici registrované manželství

https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Jun2010/635360.jpg?d41d



Internetové bulváry pomalu vytahují další zajímavosti, které se týkají seriálu Ulice. Jedna zajímavost na internetovém serveru super.cz objevila zrovna dnes a týká se Jiřího Kreuzera mladšího, kterého hraje Otakar Brousek mladší. Jeho syn, muzikant Ondřej Brousek se v neděli ženil, bral si svou těhotnou přítelkyni Annu Remkovou, jeho otec ovšem na svatbě nebyl, nejsme bulvár, takže proč nepřišel řešit nebudeme, ale jedním z důvodů bylo i natáčení Ulice.

Zajímavostí je, že v den kdy se ženil jeho syn Ondřej se i jeho táta Otakar ženil, ale ženila se jen jeho seriálová postava. Diváci Ulice ovšem vědí, že Jiří Kreuzer je gay, takže to nebyla jen tak obyčejná svatba. Jiří Kreuzer totiž podle serveru super.cz v Ulici uzavře registrované partnerství a to snad v Ulici opravdu ještě nebylo.

A koho si bude Jiří brát? Z největší pravděpodobností to bude jeho přítel Martin Havránek, který se v seriálu teprve objeví, hrát ho bude herec Filip Blažek. Z této "svatby" určitě nebude příliš nadšený Jiřího otec pan profesor Kreuzer. A kdy tuto "svatbu" uvidíme, protože se natáčí asi z dvouměsíčním předstihem, tak tento díl uvidíme asi tak v prosinci a určitě se máme na co těšit.

Čtěte také...
Šokující veselka Brouska: Exmanželka Gondíková o ničem nevěděla, ženich nechtěl na svatbě dceru!
Otakar Brousek ml.: Ignoroval svatbu syna!

Admin Kuba / 27.9. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Čekají na nás jedny z nejdramatičtějších dílů

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Sep2011/849036.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Seriál Ulice opravdu nabírá na obrátkách, tento týden nás čeká několik dramatických scén, ta jedna nás čeká už dnes večer. Všechny se budou týkat rodiny Krausových, už v dnešní epizodě se Míša Krausová pokusí o sebevraždu a to dorazí opravdu všechny členy rodiny, především pak jejího otce Ondřeje, kterého pokus o sebevraždu vlastní dcery dostane na dno a to bude jedna z dalších emotivních a dramatických scén.

Míša prožívá těžké období, z nikým nechce mluvit a velmi se uzavírá do sebe, vše se na ní vrhá ze všech stran, to je také jeden z důvodů jejího pokusu o sebevraždu, ze kterého se bude jen těžko vzpamatovávat Ondřej, který se kvůli tomu psychicky úplně zhroutí a sám nebude vědět co má dělat.

Rozhodně si tedy dnešní a pak i následující díly nenechte ujít. Pokud se chcete na cokoliv zeptat Míši Krausové, tak využít můžete online chat, který bude už dnes večer. O právě probíhajícím tématu v Ulici bude řeč i v zítřejší Snídaně s Novou, kam dorazí herec Jiří Dvořák, tedy seriálový Ondřej Kraus.

Admin Kuba / 19.9. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Do Ulice se po čase vrátí Kateřina Nekonečná

https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Jan2010/592228.jpg?d41d



Před třemi lety se v Ulici objevila velmi velká rodina Nekonečných, se kterými jsme se mohli setkávat asi dva roky, některé vydáváme stále, jen pro připomenutí, tuto rodinu tvořili děda Boris, jeho syn Boris s rodinou - manželka Kateřina, dcery Thea a Pepina, Borisova dcera z předešlého manželství Libuška se synem Boriskem. K nim se přidal Eliáš a v několika dílech se ukázal ještě Borisův syn Max. Z této rodiny zůstali v Ulici pouze Libuška s Boriskem a Eliášem a také Thea. Ostatní se přestěhovali do Francie.

Ještě před rokem se v jednom díle ukázal "maxi" Boris kvůli prodeji bytu a již brzy se do Ulice vrátí Kateřina Nekonečná, která pravděpodobně přijede kvůli Libušce, kterou čeká domácí násílí, je možné, že spolu potom odjedou do Francie, protože představitelka Libušky Zuzana Vejvodová je těhotná a tak bude muset na čas z Ulice "zmizet", ovšem je to jen můj osobní názor.

A co dělala herečka Lenka Vlasáková, tedy představitelka Kateřina v době kdy nebyla v Ulici? Měla krásné povinnosti, protože před půl rokem porodila syna Johana. Nyní se po půl roce opět vrací do práce, už příští týden se objeví v Divadle Na Jezerce v komedii Musíme si pomáhat a brzy jí čeká natáčení již zmíněné Ulice.

Admin Kuba / 19.9. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Tereza Bebarová se stala nejlepší dabérkou

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/234/207/f63e40e115_79922432_u.png?1316336850” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Včera večer se v Přelouči rozdávaly ceny Františka Filipovského za dabing. Ceny se rozdávají již od roku 1995 a pojmenované jsou po jednom z nejlepší českých dabérů Františka Filipovského. V letošním ročníku bodovala i jedna herečka ze seriálu Ulice a to Tereza Bebarová, kterou můžeme znát jako Světlanu Nyklovou, vyhrála v kategorii nejlepší ženský výkon v dabingu a to za film Funny Lady, kde dabovala hlavní postavu Funny v podání herečky Barbry Streisandové.

V opačné kategorii, tedy za nejlepší mužský výkon bodoval herec Martin Stránský, jehož hlas známe především ze seriálu Dr. House, kde dabuje přímo Dr. House. Tereza Bebarová nevyhrála letos poprvé, stejnou cenu si odnesla i v letech 2003 a 2009. Tereza dokonce z Ulice není jediná kdo exceluje v dabingu.

Například v roce 1998 vyhrál herec Vladimír Brabec (Kreuzer), v roce 2006 vyhrála Dana Syslová (Amálie), ve stejném roce získal Radoslav Brzobohatý (Král) cenu za celoživotní mistrovství v dabingu. Stejnou cenu získal v roce 2008 i Lubomír Lipský (děda Nekonečný) a v roce 2008 si cenu za nejlepší ženský výkon v dabingu odnesla i Alena Vránová (Králová).

Zkrácený záznam ze slavnostního předávání bude k vidění 20. září večer na programu ČT2.

Admin Kuba / 14.9. 2011 /
foto: Michal Klíma, MF DNES





Pavla Tomicová z Ulice byla zneužita na facebooku

https://image.tn.nova.cz/media/images/440xX/Jan2010/587684.jpg?d41d



O tom, že na sociální síti facebook se objevují i podvodníci se přesvědčila herečka Pavla Tomicová, kterou můžeme znát ze seriálu Ulice jako Simonu Pavlicovou. Jméno herečky Tomicové totiž neznámý uživatel zneužil na zmíněné nejznámější, sociální síti facebook. Někdo kdo si říká Nikolas Makes založil profil pod jménem Pavla Tomicová a za herečku se vydával a dokonce mu nebylo proti srsti sjednávat si kšefty, za které chtěl inkasovat peníze.

Pavla Tomicová se o této nepříjemnosti rozpovídala na pondělním online chatu: "Dozvěděla jsem se o tom, že se za mě někdo vydává a nějakým podvodným způsobem zneužívá moje jméno a dokonce jím i jedná. To mě trápí. Na počítač téměř nechodím, protože to s ním neumím," prozradila herečka v jedné odpovědi a u další otázky dodává: "To jméno ať si všichni zapamatují, protože jsem se právě dneska dozvěděla od zástupců jedné nejmenované školy, že někdo, kdo se představuje tímto jménem, prý sjednává mým jménem besedy a různé akce a dokonce prý inkasuje peníze na výlohy. Strašně mě tato informace zasáhla. Zvlášť když se to týká dětí a charitativních akcí," říká o celé situaci Tomicová.

Jak vidíte, tak tyto podvody se nevyhýbají i českým celebritám. Buďte tedy i vy opatrní, nikdy totiž nemůžete vědět, jestli podobným způsobem nepodvede někdo i vás.

Admin Kuba / 14.9. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Do Ulice už brzy nastoupí dvě krásné ženy

https://www.nejvic.info/wp-content/uploads/10113009e0109-682x1024.jpghttps://www.topzena.cz/articles/images/2_admin/803-lilian_fischerova_do_afriky_2.jpg



V seriálu Ulice se již brzy objeví dvě krásné ženy. Jako první tuto informaci přinesl dnes ráno server Super.cz. A na koho se můžeme těšit? Ulici "okrášlí" herečka, moderátorka a zpěvačka Olga Lounová, která před několika měsíci ještě randila se zpěvákem Xindlem X. Druhou kráskou bude modelka a hlavně finalistka České miss z roku 2007 Lilian Sarah Fischerová, pro kterou bude role v Ulici první herecká zkušenost.

Obě herečky budou v Ulici hrát kamarádky a krásné zlatokopky, přidají se k další krásné ženě v Ulici a to k herečce Petře Hřebíčková, která hraje také zlatokopku Pavlu Rambousková, která se snaží oškubovat Lumíra Nykla. Obě herečky podle serveru Super.cz tento týden podepsaly smlouvu a jejich role nebudou jen epizodní, takže se v Ulici budou objevovat častěji po delší dobu. Informaci potvrdila i mluvčí seriálu.

„Mohu potvrdit, že Olga Lounová i Lilian Sarah Fischerová se v Ulici na podzim objeví. Už mají za sebou i první natáčení,“ řekla pro Super.cz mluvčí seriálu Eva Měšťáková. Role pro obě herečky budou záporné, Olga Lounová bude hrát postavu se jménem Patricie a Lilian Sarah Fischerová postavu Vendulu a obě budou "rádkyně" zlatokopce Pavle. Určitě se tedy máme na co těšit, trio krásných žen v akci uvidíme už za pár týdnů.

Admin Kuba / 9.9. 2011 /
foto: internet



Podívejte se jak vypadá upravená znělka Ulice

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/406/031/f5a0aad494_79620975_v2.jpg?1315235495” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Ještě než to všechno vypukne a my budeme sedět před televizní obrazovkou a čekat na nový díl seriálu Ulice, tak si čekání můžeme zpříjemnit například fotkami, které byly pořízeny z nově upravené znělky seriálu. Pro seriál Ulice byly natočené již tři úvodní znělky. První se používala v první a ve druhé sezóně, od poloviny druhé sezóny až po konec páté se používala druhá znělka a od šesté sezóny se používá třetí verze, z toho poslední dvě se vždy v každé sezóně upravují, aby byla nějaká změna.

Znělka je natočená tak, že kamera snímá celou Ulici, po které chodí lidé a z domů se stává "plátno" na kterých se promítají postavy z Ulice a to vždy ty, které budou patřit v následující sezóně k těm hlavním. Už dnes tedy uvidíte stejnou znělku co v minulé sezóně, akorát na "domech" budou jiné postavy a kdo konkrétně?

Tak například Ingrid s Vasilem, Marta s Liborem, Otík a Kalina, Tereza a Vojta, Štěpán a Thea, Liškovi, Miram a spousta dalších. Jak tyto fotky vypadají se můžete podívat v naší fotogalerii.



Admin Kuba / 5.9. 2011 /
foto: reprofoto z voyo.cz



A je to tady! Ulice už dnes večer na Nově

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/857/945/6d291c535a_79332611_u.png?1314477733” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Dva měsíce utekly jako voda, i když většině bylo o prázdninách smutno po Ulici, tak jsme to vydrželi a konečně se dočkali. Už dnes večer odstartuje náš oblíbená seriál a to jeho sedmá sezóna. Dámy a pánové, ULICE už dnes v 18:30 na Nově.

To o čem nová sezóna bude jsme vás pravidelně informovali v našem velkém letním speciálu, ve kterém jste se dozvěděli vše podstatné a podívat jste se mohli i na speciální ukázky, takže toho víme opravdu hodně. Dnešní díl bude stát za to, uvidíme opět známé tváře jako je Tereza, Vojta, rodina Seidlových a spoustu dalších. Slušelo by se sedmé sezóně Ulice něco popřát, vy jste sami mohli posílat přání a zde si jich pár můžete přečíst.

k@tush:
Já Ulici přeji vše NEJ, které hovoří za vše !! Především velkou sledovanost, šikovné herce a herečky, praktický štáb, napínavé příběhy, zajímavé děje a aby neztratila vše, co doposud nasbírala za těch krásných šest let ... Zároveň celému štábu, přeji skvělé hraní a natáčení a s chuíí do dalších super dílů !! Ulice je prostě skvělá, tak jen tak dál ....

babča: Milá Ulice-přeji Ti do sedmé sezony takové děje aby jsme od obrazovek jen neradi odcházeli a s nedočkavostí čekali na další den. Scénaristům,režisérům a všem těm co jsou přitomni ač neviděni pohodu a hodně nápadů.

Vlasta: Přeji seriálu ulici a všem hercům pevné zdraví,a dostatek pevných nervů.Hlavně ať nám ulice hraje co nejdéle,a ať co nejméně nás opouští skvělí herci,a nehrají jinde.Už se všichni těšíme na další pokračování.

Alena: Ulici přeju hodně spokojených diváků, aby měla pořád nápady na zápletky a nové příběhy, aby se jí dařilo tak jako dodnes a spíš aby přitahovala k televizním obrazovkám stále víc a víc diváků. Ulice, buď ještě dlouho našim příjemným každodenním společníkem, máme tě rádi

Hanálka: Ulice naše milá, ty náš krásný seriále,já ti přeji všechno dobré a tak dále....

Chris: Ulici bych do sedmé sezóny popřál, ať je stále taková, jakou ji máme rádi. Ať nás její příběhy dokáží pobavit i napnout. Ať stále baví nejen nás, ale i všechny herce a celý štáb. A ať nám ještě hodně dlouho zpříjemňuje všední podvečery.

Věrka: Roky ULICE pomaličku plynou stále dál, opět je to rok, co jí fanclub naposledy k další sezóně přál. Popřejeme Ti všechno nej, hlavně štěstíčko na herce, diváky a všechny co k ULICI patří, to je naše přáníčko a jiným programům v nové sezóně to milá ULICE natři!!!

A co přeji já? V podstatě už bylo vše řečeno, takže se asi bude opakovat. Já přeji samozřejmě co nejvíc diváků, kteří se budou k Ulici vracet, přeji spoustu nových diváků, kteří se třeba dnes poprvé na Ulici podívají a rozhodnout se, že se budou dívat každý den. Také přeji tvůrcům spoustu dalších skvělých nápadů a aby nás stále bavili.

Tak nezapomeňte, Ulice už dnes od 18:30 na TV Nova.

Admin Kuba / 5.9. 2011 /
foto: vlastní prezentace



Aktuálně: Majda končí v Ulici! Je těhotná!

https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Feb2008/20527-web-51bfb7.jpg?d41d



Teprve v polovině srpna vyšlo najevo, že herečka ze seriálu Ulice Zuzana Vejvodová je těhotná, každé těhotenství je pro scénáristy seriálů komplikace, musí se přepisovat scénáře. A dnes se oficiálně potvrdilo těhotenství další herečky z Ulice. O tom se již zmínil šéfproducent Ulice na čtvrtečním chatu, ale nechtěl prozradit jméno, byla jen otázku času, kdy se jméno těhotné herečky prozradí a dnes to vyšlo.

Těhotná je herečka Magdalena Bianka Ištoková, kterou v Ulici můžeme znát jako servírku z hospody Majdu Jandovou. Herečka je ve třetím měsíci „Ano, je to tak. Jsem ve dvanáctém týdnu a bylo to plánované,“ prozradila exkluzivně pro Super.cz. Prozradit můžeme i to, kdo bude šťastný tatínek, není to nikdo jiný než herec Adrian Jastraban, kterého známe jako Bedřicha Lišku s ním herečka už několik let totiž randí.

Pro všechny je to radostná zpráva, ale pro scénáristy je to špatná zpráva, opět musí narychlo přepisovat scénáře k již napsaným dílům a tentokrát to nebudou mít vůbec jednoduché. Biance totiž lékař doporučil naprostý klid, proto se herečka rozhodla opustit Ulici a být v klidu doma. Důvodem je také nemoc, kterou prodělala před rokem. „Před rokem jsem prodělala herpetickou encefalitidu. To jsem takhle vyšla ven se psem, najednou jsem byla strašně unavená a během několika hodin jsem ochrnula. Nemohla jsem se hýbat ani mluvit. Byla jsem nějakou dobu na JIPce a naštěstí jsem se uzdravila,“ prozradila serveru super.cz Ištoková.

Jak si poradí scénáristé s rolí servírky Majdy? Na to si budeme muset počkat, je jasné, že jen tak bez povšimnutí nezmizí, minimálně se například Henry bude muset zmínit proč Majda tak narychlo odešla a kdoví, možná bude mít hospoda novou servírku, to teprve ukáže čas. V každém případě Biance moc gratulujeme.

Admin Kuba / 3.9. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Tisková zpráva: Oblíbená Ulice se již v pondělí vrací na obrazovku TV Nova!

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Sep2011/843169.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Praha, 2. září 2011 – Dlouhé týdny čekání končí! Fanoušci se už v pondělí dočkají pokračování oblíbeného denního seriálu Ulice, v jehož už 7. sezóně nás čeká spousta zajímavých zápletek, příběhů a osudů oblíbených postav, ať už humorných, dramatických nebo dojemných.

V prvním poprázdninovém díle budeme svědky pokračování napínavého příběhu Terezy (Patricie Solaříková) a Vojty (Petr Buchta). Oba dva, sami, tváří v tvář! Jaké bude jejich první setkání po prázdninách? Je Terezina nevěra s učitelem Peterkou (Jan Plouhar) zapomenuta? Ani náhodou! Nevyhneme se hádkám, výčitkám ani obviňování… Bude to znamenat definitivní konec jedné uliční lásky? Pondělní Ulice bude plná emocí!

Co nás mimo jiné čeká v další sezoně:
Rozbité manželství
Anička vyřešila své manželství s Bedřichem a vztah s Pavlem Tesaříkem si náramně užívá. Bedřich lituje svých chyb. Bude idylka mezi Aničkou a Pavlem pokračovat nebo přijdou komplikace?

Nevěra
Rodina Libora Seidla začala minulý rok nový život. Bývalá Liborova milenka Karolína, která se do jeho života vrátila, opět vnese do rodiny Seidlových hustou atmosféru.

Rodiče a děti
Rodinná idyla Ondřeje Krause končí pubertou dospívající Míši. Ta zcela propadne stylu emo a tím Ondřejovi a Báře připraví krušné chvilky, se kterými se jistě sžije nejeden rodič… Zvládne Ondřej problémy své dcery?

Domácí násilí
Libuška s Boriskem a Eliášem jsou zase rodina, Libuška i  Borisek jsou šťastní. Ostatní to vidí ale jinak. Režim, který Eliáš v rodině nastolí, bude opravdu tvrdý.

Matky a dcery
Simonu čeká mnoho velkých změn, její úsměv, nadhled a pozitivní myšlení jí snad pomohou v mnoha nelehkých situacích. Objeví se i dítě…

Návrat Miriam Hejlové a celé její rodiny
Už ž 6. října Miriam Hejlová poprvé na obrazovce! Od 28. října pravidelně! A jaký bude její návrat do školy? Jaké bude po tak dlouhé době setkání s Vlastimilem?

Ulice od 5. září v 18:30 každý všední den na TV Nova a také na stránkách Voyo.cz v předstihu, vždy o jeden díl dříve než v televizi.

Více na www.nova.cz/ulice

zdroj: Tisková zpráva TV Nova - Lucie Juráčková

Admin Kuba / 2.9. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Sedmá sezóna Ulice se blíží: Už za tři dny

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/013/130/8b9edf5b05_79332604_u.png?1314477727” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Před sebou máme poslední dny do doby než opět bude pokračovat seriál Ulice, v pondělí totiž startuje její už sedmá sezóna a rozhodně se máme na co těšit. Očekává se snad nejlepší sezóna jaká tu kdy byla, minimálně její začátek, tedy podzimní epizody, čeká nás napětí, drama, humor i dojemné scény. Rozhodně uděláte chybu pokud se na nové díly Ulice nebudete dívat.

Velmi dramatické to bude i Libušky, už v minulé sezóně se k ní a k Boriskovi nastěhoval Eliáš a ten jen tak Ulici neopustí. Díky tomu, že se přestěhoval do Prahy bude mít velké problémy v práci a svou zlost si bude vybíjet na Libušce, která za nic nemůže. V Ulici se otevře další dramatické a zajímavé téma a to je domácí násilí. Některé scény, které se hercům určitě moc lehce nenatáčeli budou velmi emotivní a dramatické. Oba herci, tedy Zuzana Vejvodová a Martin Myšička kvůli svému novému příběhu navštívili organizaci Bílý kruh bezpečí, aby se nejvíce dozvěděli o problematice domácího násilí.

Určitě se tedy dívejte na nové díly Ulice a pokud jste už nedočkaví a nemůžete se dočkat prvního dílu Ulice, tak pro vás máme jedno řešení. Na pondělní epizodu se můžete podívat v předstihu už teď a to na voyo.cz, kde si první díl nové sezóna můžete za poplatek 26,- koupit a podívat se tak už teď na nový díl. Více informací se dozvíte na voyo.cz.

Nově nás najdete také na facebooku, jsme tam jako Fanclub Ulice
Podívejte se na exkluzivní video-ochutnávky z nových dílů Ulice
Pošlete přání seriálu Ulice do jeho sedmé sezóny

Admin Kuba / 2.9. 2011 /
foto: vlastní prezentace





Michal Reitler: Nové díly jsou jímavé, dramatické i humorné

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/111/224/ef2b3e1829_79332606_u.png?1314477728” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Start již sedmé sezóny Ulice se nezadržitelně blíží, už jen párkrát se vyspíme a budeme moc opět sledovat nové příběhy našich oblíbených hrdinů, aby jsme si čekání trochu zpříjemnili a možná se dozvěděli i něco více o nové sezóně, rozhodl se šéfproducent Ulice Michal Reitler opět usednou k počítači a odpovídat na vaše otázky v online chatu a prozradil toho opravdu hodně, v tomto článku se dozvíte to nejdůležitější.

Jak prozradil sám pan Reitler rozhodně se nemusíme bát, že by v Ulici bylou pouze drama, podle jeho slov budou nové díly jímavé, dramatické i humorné. Máme se tedy na co těšit. Jak už od nás víte, tak nové postavy budou hrát Filip Blažek nebo Berenika Kohoutová, jaká bude její role? "Divoká, temperamentní dívka, která zasáhne významně do života Simony," prozradil šéfproducent Ulice. O Filipovi Blažkovi jsme se dozvěděli jen to co už víme, že bude hrát přítele Jiřího Kreuzera a prý ho hraje moc dobře.

Bohužel nás v nejbližších měsících čekají v Ulici dvě úmrtí, o jednom už víme díky exkluzivním ochutnávkám, hned na začátku sezóny umře Simonin tatínek, ovšem v listopadu nás čeká druhé úmrtí a podle slov pana producenta, tak umře jedna z důležitých postav, kdo to bude? Tak na to si budeme muset ještě počkat. Ale jedna dobrá zpráva, čeká nás také svatba. Pan producent odpověděl i na otázky týkající se Vojty, který skončí na vozíčku "Je to výjimečná situace v Ulici. Budete tentokrát svědky posledních dnů a týdnů, kdy Vojta chodí," podle těchto slov bude Vojta na vozíčku delší dobu.

Ti z vás, kteří se těší na návrat Cyrila Hejla se mohou radovat. Cyril se v Ulici rozhodně jen tak nemihne, podle odpovědi Michala Reitlera ho čeká velký příběh. Víme už také to, že Simony mít miminko nebude, ale čekají jí jiné lapálie. Podíváme se také trochu jak to bude v Ulici za pár měsíců, konkrétně o Vánocích, co nás čeká a bude mít i letos Ulice pauzu? "Pauza zase bude. Ale o Štědrý večer v Ulici nepřijdete. Máme pro vás připravený opravdu hezký díl na pátek 23.12., mj. s Hejlovými!" dodal k Vánocům v Ulici šéfproducent.

Kromě Filipa Blažka a Berenice Kohoutové nás čeká ještě jedna nová postava, tu bude hrát mladá herečka Petra Tenorová, více informací o její postavě zatím nevíme, ale určitě se to i od nás už brzy dozvíte. A na závěr vzkaz pana producenta: "Děkujeme vám za vaši přízeň. Věříme, že vám bude Ulice od 5.9. ve známém čase zpříjemňovat všední podvečery, že se u ní pobavíte, dojmete a možná někdy i trochu rozčílíte (co se dá dělat :-) ). Těším se společně s vámi na nové díly už 7. sezóny, která bude nejen o postavách, které znáte, ale i o velkých návratech! Michal Reitler."

Nové posily Ulice:
https://image.tn.nova.cz/media/images/440xX/Aug2011/781233.jpg?d41d https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Oct2008//432741.jpg https://img.blesk.cz/img/1/full/676503_petra-tenorova.jpg
                            (Filip Blažek)                                                       (Berenika Kohoutová)                                           (Petra Tenorová)

Pokud si chcete přečíst celý záznam dnešního online chatu, tak klikněte zde

Nově nás najdete také na facebooku, jsme tam jako Fanclub Ulice
Podívejte se na exkluzivní video-ochutnávky z nových dílů Ulice
Pošlete přání seriálu Ulice do jeho sedmé sezóny

Admin Kuba / 1.9. 2011 /
foto: Archiv TV Nova; blesk.cz





Westernové odpoledne s Ulicí a Ordinací

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/678/222/3be81f2236_79505138_o2.jpg?1314884182” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Dva nejúspěšnější a nejsledovanější seriály v České republice to jsou seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2. Mezi těmito seriály panuje přátelská atmosféra a tak herci i tvůrci čas od času společně sejdou a udělají si třeba krásné odpoledne nebo večer. Na jaře společně "zahájili" jaro na společném velkém plese obou seriálů a tento týden se sešli, aby si zpříjemnili konec prázdnin a zároveň začátek nových sezón obou seriálů.

Herci a někteří členové štábu se sešli ranči v Mukařově a společně si užili krásné, slunečné odpoledne ve westernovém stylu, většina herců přišla také "vymóděna" právě ve stylu westernu a aktivity byly také na toto téma. Herci se tak mohli projet na koni, vyzkoušet si lukostřelbu nebo na sednou na býka, tedy ne na živého, ale na umělého, který s nimi ale dělal takové kousky jako by to byl živý býk.

Všichni se určitě shodli na tom, že prožili krásné odpoledne, za seriál Ulice na tuto společnou akci dorazilo spoustu hvězd, za zmínku stojí například Kristýna Podzimková (Thea), Jakub Štáfek (Matěj) či Petr Buchta (Vojta), jak tato akce vypadala se můžete podívat v naší fotogalerii, kde je připraveno několik fotek.



Admin Kuba / 1.9. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět