Archiv článků... září 2012

07.12.2012 23:23


Světlana Nyklová se dnes vrací do Ulice

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Sep2012/1366945.jpg?d41d



Oblíbená Světlana Nyklová se již dnes večer vrací do Ulice. Herečka Tereza Bebarová se tak po krátké době vrací zpět k natáčení seriálu, ovšem je to jen mimořádně a v Ulici se objeví jen v několika dílech. Naskočit úplně do práce sama herečka totiž zatím nechce a není divu, teď má přeci mnohem krásnější povinnosti, protože se jí v červnu letošního roku narodila holčička Klaudie a Tereza si tak užívá mateřskou.

A jaké bylo první natáčení po delší dobu pro samotnou Terezu? "Když jsem natočila první dva obrazy, tak jsem konstatovala, že jsem to hraní ještě nezapomněla. Velmi mi pomáhal můj kolega Václav Svoboda, který je skvělý parťák, a to hraní nám společně jde," prozradila Tereza Bebarová.

Důvod proč se seriálová Světlana vrací do Ulice je všem známý. Vrací se kvůli bratrovi Hrihorijemu, který před nedávnem tragicky zemřel při požáru. Světlana se musela vrátit z Ruska zpět do Česka, aby zařídila vše potřebné kvůli pohřbu, ten by ráda udělala v Rusku. Jenže kamarádi Hrihorije by se s ním rádi rozloučili tady v Česku. Jak to tedy bude? To můžete sledovat v dalších dílech Ulice, třeba hned v tom dnešním, kde se poprvé od porotu malé Klaudie objeví i herečka Tereza Bebarová.

Admin Kuba / 24.9. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Je naplánovaný konec Ulice? Nebojte se, není...

https://fanclub-ulice.wbs.cz/ulice-logo_serialu.jpg



Denní seriál Ulice, který vysílá TV Nova již od roku 2005 bez přestávky (výjimkou jsou jen prázdniny) má prý již naplánovaný konec. Konec Ulice je naplánovaný za dva roky na 9. září 2014. Aspoň taková zpráva se šíří na sociální síti, někdo dokonce již vytvořil na tento den událost, kterou pojmenoval Jubilejní a bohužel i finální díl seriálu Ulice. Tato událost byla vytvořena již před více jak rokem. My jsme se rozhodli, že vám celou situaci objasníme, aby jste nemuseli žít ve strachu.

Milý fanoušci Ulice, opravdu se nemusíte bát, že by Ulice 9.9. 2014 skončila. Její konec není a ani nemůže být nijak naplánovaný tak dlouho dopředu. TV Nova když začala seriál Ulice natáčet, tak získala licenci až do roku 2017. Minimálně do tohoto roku tedy může být Ulice na obrazovkách a také v dalších letech může být vysílána, protože TV Nova si může prodloužit smlouvu. Nicméně konec Ulice může přijít kdykoliv.

Může se totiž stát, že divácký zájem bude tak slabý, že se Nova rozhodne pro ukončení Ulice, ale to zatím v žádném případě nehrozí. Protože v čase vysílání Ulice je nejsledovanější. Nemůže tedy nastat situace, že by se konec Ulice naplánoval s přesností dva roky dopředu. Navíc den 9.9. je naprosto nesmyslný, protože konec by byl na začátku sezóny, což se určitě nestane a už vůbec ne v úterý, kdy 9.9. v roce 2014 bude právě v úterý. Všichni fanoušci Ulice tak stále můžou být v klidu.

Admin Kuba / 23.9. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Stovky lidí se rozloučili s Radoslavem Brzobohatým



Stovky lidí přišli včera v pravé poledne na poslední rozloučení s hercem Radoslavem Brzobohatým. Ve velké obřadní síni strašnického krematoria se hercova rodina, nejbližší přátelé a stovky obdivovatelů a fanoušků. Radoslav Brzobohatý byl pan Herec a tomu odpovídala i tak velký počet lidí, kteří se s ním naposledy přišli rozloučit. Radoslav Brzobohatý zemřel minulý týden, ve středu 12.9. na selhání srdce, bylo mu 79 let, ten po svém úmrtí by oslavil 80 let.

Se svým kamarádem a kolegou se přišli rozloučit i desítky slavných osobností. Nechyběla Jiřina Bohdalová, Eliška Balzerová, Jana Štěpánková, Hana Maciuchová, Petr Kostka, Jiří Bartoška, Jan Kačer, Eva Pilarová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zedníček, Ivana Chýlková, Petr Janda, Jan Hrušinský, Petr Vágner, Miroslav Vladyka, Květa Filová a spousta dalších.

Na fotky z pohřbu se můžete podívat i v naší galerii. Stále funguje také speciál věnovaný Radoslavu Brzobohatému, kde najdete videovzpomínku a připomenout si můžete i některé jeho slavné filmy v našich ukázkách.





Admin Kuba / 22.9. 2012 /
foto: Prásk.tv

 


V Česku je zakázán alkohol, jak to bude v Ulici?

Seriál Ulice: Jarda, Lumír a Bedřich si v Ulici zatím na zdraví přiťuknout mohou



Již několik dní se v Česku mluví jen o jednom - metanol. Již více jak 20 lidí zemřelo a dalších desítky lidí jsou v nemocnici po požití alkoholu, který obsahoval škodlivý metanol. Vláda proto v pátek večer zakázala v naší zemí trvdý alkohol, ten se tak nesmí nikde prodávat a to jak v obchodních řetězcích, tak hospodách a barech. Až do odvolání je v Česku vyhlášena tzv. prohibice, trva může i několik týdnů.

Ale jak to bude v Ulici. Zde se trvrdý alkohol také popíjí a to převážně v hospodě u Henryho a v Coolně. Přes víkend se už několik fanoušků Ulice na facebooku a různých diskuzních fórech ptalo jak to bude v Ulici. Zda se předtočí některé scény a z Coolny a hospody u Henryho zmizí všechny láhve trvdého alkoholu, tak jak vláda nařídila. Bohužel zatím se tak nestane, protože tolik natočených scén již předtočit nelze. Více o tom oficiálnímu webu Ulice (ulice.nova.cz) řekl kreativní producent:

„Ulice se natáčí přibližně s dvouměsíčním předstihem. Rádi bychom na aktuální dění v naší zemi zareagovali například tím, že by si ani u Henryho či v Coolně nemohli dát hosté svůj oblíbený drink. Ovšem není možné všechny tyto scény přetočit a včas připravit do vysílání. V seriálu proto nebude v nejbližších dnech prohibice reflektována. Odrazí se však v pozdějších dějích,“ prozradil Matěj Podzimek.

Zatím tedy s reálným životem Ulice aktuální nebude. Jen pro zajímavost, Ulice se již několikrát kvůli aktuálnosti reálného života předtáčela, ale to se jednalo jen o jednu scénu. Ulice byla aktuální v situaci, kdy se šířily zprávy o katastrofě v Japonsku, tehdy již hotovou scénu předtáčel Lumír s Denisou. Rocky a Lojza pak v hospodě předtáčeli scénu, kdy spolu řešili sázky a dotkli se tak společnosti Sazka, která tehdy měla nemalé problémy. Potřetí již hotovou scénu předtáčel opět Lumír, tentokrát s Millerem a to kvůli politické kauze s odposlechy.

Admin Kuba / 17.9. 2012 /
foto: Archiv TV Nova

 


Zemřel herec Radoslav Brzobohatý

Ulice - Zdena Čistá: Můj život s Králem



Dnes v poledne obletěla nejen Českou republiku velmi smutná zpráva. Zemřel vynikající herec, nebojím se dokonce říct, že pan Herec s obrovským "H" Radoslav Bzrobohatý. Zemřel náhle na selhání srdce. Do poslední chvíle pracoval a to i přesto, že mu to již lékaři nedoporučovali. Nechtěl se ovšem vzdát svého oblíbeného divadla i práce před kamerou. Do poslední chvíle natáčel oblíbený seriál Vyprávěj.

Radoslav Brzobohatý zemřel na selhání srdce dnes, tedy ve středu 12. září roku 2012, zítra by oslavil životní jubileum, dožil by se 80ti let, bohužel této oslavy se již nedočkal. Pana Brzbohatého zná celá republika, patří mezi nejoblíbenější herce, zahrál si ve stovkách filmů a seriálů. Mezi ně patřil i seriál Ulice, kde tři roky hrál jednu z hlavních postav, oblíbeného majitele Království Hraček pana Krále. Všem bude moc chybět.

Dovolete mi, abych za celý fanclub Ulice vyjádřil rodině hlubokou soustrast. Pane Brzobohatý, budete nám všem moc chybět.

Admin Kuba / 12.9. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Ulice zahájila sezónu sportovním mejdanem

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images//750x750/Sep2012/1355088.jpg?d41d



Ulice, to není jen seriál, který diváci pravidelně sledují na obrazovkách TV Nova. Ulice, to je i práce pro spoustu herců a členů štábu. Práce je sice důležitá, ale neuškodí, když si na čas od práce odpočinete a zajdete s kolegy na skleničku, na mejdan nebo si užít pár sportovních aktivit. Podobně to dělají i v Ulici, herců i členové štábu se pravidelně scházejí mimo ateliéry, aby si užili nějakou tu zábavu. Vždy podobná akce bývá v červnu, kdy si celý tým Ulice dává pauzu. Jenže letos se natáčelo i v létě a pravé prázdniny tedy "uličníci" neměli, tak se neslavilo v červnu, ale až v září a oslavou se zahájila nová sezóna.

Tvůrci Ulice pro své "zaměstnance" připravili sportovní odpoledne. Herci a členové štábu se tak mohli utkat v několika disciplínách a hrálo se o pohár "Ulice Cup". Ti, kteří chtěli soutěži se rozdělili do tří týmů (Slepá ulička, Victoria a Torpédo bič) a společně se utkali ve fotbale, tenisu, squashi a bowlingu. Vítězem se stal tým Slepá ulička ve složení: kreativní producent Matěj Podzimek (kapitán) a herci Jakub Štáfek a Petr Buchta. Ostatní herci jako např. Ljuba Krbová, Saša Minajev, Ondra Havel, Johan Mádr či Patricie Solaříková se museli spokojit s druhým a se třetím místem.

Všichni si samozřejmě sportovní odpoledne a následný mejdan užili. Na své si přišli i redaktoři bulvárních serverů, ti na sportovní odpoledne vyrazili také a snažili se uchytit nějaký ten úlovek pro své čtenáře. A tak jsme se mohli dočíst například to, co si Jakub Štáfek strkal pod tričko či jak Patricie Solaříková ukazovala svůj výstřih. Prásk.tv pak na sportovním odpoledne objevil bývalou dětskou hvězdu Žanetu Fuchsovou, která v Ulici pracuje jako pomocná režisérka. Na některé vybrané články včetně oficiálního článku i s videem a fotky od oficiálního webu Ulice se můžete podívat pod článkem.

Podívejte se také na...
ulice.nova.cz > Tým Ulice se vyřádil při sportu. Kdo válí ve fotbale? + video a fotky
Prásk.tv > Solaříková z Ulice ví, jak na to: Patricie, tomu se říkák výstřih!
Prásk.tv > Podívejte se, jak dnes vypadá představitelka Lucie, postrachu ulice
Super.cz > Ta se změnila! Z buclaté blondýnky Patricie Solaříkové je nebezpečně svůdná bruneta
Super.cz > Mejdan Ulice rozjel šílený Štáfek: Loni zadek v boratovských plavkách, letos pořádné balony
Týden.cz > Mejda Ulice a sportovní úbor Hany Maciuchové. Podívejte se

Admin Kuba / 10.9. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Naše vzpomínkové video pro Hrihorije putuje internetem

https://nd03.jxs.cz/443/079/60c271f05c_88419551_o2.jpg?1346862117



Náš web je největším neoficiálním webem o seriálu Ulice. Jako fanclub Ulice nás zná spousta diváků seriálu Ulice, ale znají nás i v někteří herci tohoto seriálu či lidé v produkci. Toho si samozřejmě moc vážíme. Seriál Ulice máme rádi, proto už také fungujeme pět let. Vy nás máte rádi a vždy oceníte různé speciály, které na našem webu můžete vidět. Nejnověji je to třeba speciál věnovaný Hrihorijemu Lisečkovi.

Oblíbené na našem webu jsou také videa, která můžete najít na našem "youtubekanálu". Při výjimečných situacích vždy vytvoříme video k dané události. Velkou oblibu mají vzpomínková videa, ve kterých si vždy v takové videoprezentaci připomínáme danou postavu, která opustila Ulici. A protože v tomto týdnu Ulici opustil Hrihorij Lisečko, tak jsme takovou videoprezentaci vyrobili i pro něj. Okamžitě se video stalo velmi oblíbené a to nejen u fanoušků.

Video bylo inspirací i pro oficiální web seriálu Ulice (ulice.nova.cz), kde jste naše video mohli vidět. Připomenout si ho můžete přímo zde. Video se dnes objevilo na dalším webu a to na webu doma.cz, který patří do portfolia TV Nova. Na doma.cz se na video můžete podívat zde. My samozřejmě oběma webům děkujeme. Jsme rádi, že se video šíří dál.

Admin Kuba / 7.9. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Do Běšin přijede na fotbal také Jakub Štáfek

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images//750x750/Dec2011/915181.jpg?d41d



Malá vesnice Běšiny se připravuje na velké oslavy. Jste-li z Běšin či z okolí Klatov nebo jen plánujete na víkend výlet, tak se určitě těchto oslav nezapomeňte zúčastnit. A co se bude slavit? 20. výročí oslaví společnost Lorenc Logistic a slavit bude fotbalovým utkáním, které se odehraje na Běšinském fotbalovém hřišti. A nebude to jen tak nějaký fotbal, přijedou totiž na něj i známé hvězdy a to nejen ty ze světa fotbalu.

Proti sobě se na hřišti postaví Lorenc Team a Arabela Team. V tom prvním samozřejmě logicky budou zaměstnanci firmy a v tom druhém hvězdy a kdo? Například fotbalová legenda Antonín Panenka či Ivo Knoflíček, Dušan Herda, Jan Berger, František Štambecher, Jiří Bokovec nebo hokejista Miloš Havel. Ale kromě sportovních hvězd se na hřišti postaví i zpěvák a imitátor Libor Petrů, herec Jaroslav Sypal nebo všem dobře známý Jakub Štáfek, alias seriálový Matěj Jordán.

Jakub Štáfek týmu určitě ostudu neudělá, je to velký fotbalista již odmalička a pravidelně se zúčastňuje fotbalových utkání s týmem ve složení hvězd z TV Nova či Ulice. Pokud tedy zrovna v sobotu nemáte co na práci, tak na vás všichni čekají v Běšinech odpoledne, fotbalový zápas začíná ve 14:30.

Admin Kuba / 6.9. 2012 /
foto: Archiv TV Nova

 


Alexandr Minajev se loučí se seriálem Ulice



Včera jsme společně mohli sledovat jeden z dílů Ulice, který se rozhodně zapíše mezi ty nejsmutnější. Ve včerejším díle, respektive na konci úterýho dílu přišla Ulice o jednu ze svých oblíbených postav a to velmi tragickým způsobem. Při požáru v dílně Bedřicha Lišky zemřel Hrihorij Lisečko, kterého skoro sedm let hrál herec a režisér Alexandr Minajev. V Ulici byl od samého začátku, po letech si udělal přestávku a na více jak rok Ulici opustil, ale pak se do ní opět vrátil, přesně na den po sedmi letech co jsme Hrihorije mohli poznat poprvé jsme ho viděli také naposled.

Hrihorij rozhodně patřil mezi oblíbené postavy, za celou Ulici o něm více řekl kreativní producent Matěj Podzimek: „Hrihorij byl dobrou duší Ulice. Sám sice bojoval s mnoha démony – odloučením od domova, alkoholem i závislostí na automatech, to mu ale nebránilo být vždy mužům přítelem a ženám rytířem. Jeho představiteli Alexandru Minajevovi patří velký dík za nasazení, s jakým roli ztvárnil,“ řekl pro prask.tv Podzimek.

A jak se na Ulici bude vzpomínat sám představitel Hrihorije? „Ulice pro mě byla, je a vždycky bude příkladem profesionality a především mezilidských vztahů. Je majákem nadějí pro ty, kteří tu naději už dávno ztratili," řekl pro prask.tv herec Alexandr Minajev. Určitě nebudu mluvit jen za sebe, když řeknu, že Hrihorij bude v Ulici hodně chybět. "Sbohem Hrihorij Lisečko..."

Podívejte se také na...
Speciál fanclubu Ulice věnovaný Hrihorijemu
Prask.tv: Ulice se loučí s Alexandrem Minajevem. Co řekl o své smrti?

Hrihorij a Bedřich   Hrihorij a Radoslav Brzobohatý   Pracoval také jako truhlář v Bedřichově dílně

Admin Kuba / 6.9. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Nejnáročnější scéna v historii Ulice už dnes večer

Seriál Ulice: Dílna Bedřicha Lišky se ocitne v plamenech....



Už v dnešním díle Ulice nás čeká scéna, kterou jsme v tomto seriálu ještě nikdy neviděli. A pozor! Jde opravdu o nejnáročnější a o nejnebezpečnější scénu, která se kdy v prostorách hostivařských ateliérů točila. Samozřejmě už všichni určitě moc dobře víte, že mluvím o velkém požáru, který vypukne u Bedřicha v dílne už dnes v noci a požár bude mít tragické následky.

Scéna, kde hoří Bedřichova dílna se připravovala několik měsíců předem a jedná o nejtěžší scény, která se kdy v Ulici točila. Scéna byla velice nebezpečná, nikoliv tolik pro herce, protože je zaskakovali kaskedáři, v nebezpečí byla celá Ulice, protože všechny kulisy jsou ze dřeva a při takovém požáru se mohlo stát cokoliv, i když požár pečlivě připravili pyrotechnici a ve skutečnosti vlastně vůbec nehoří.

I přesto museli být v maximálním nasazení všichni přítomní a to dokonce i hasiči, kteří museli natáčení přihlížet a zasáhnout, když by to bylo třeba. Více o této velké scéně prozradila výkonná producentka Ulice: „Vše jsme museli dobře promyslet. Hledali jsme hlavně řešení, jak to udělat, aby se během požáru nic nepoškodilo,“ prozrazuje Monika Hasmanová. Určitě se tedy dívejte na dnešní díl a uvidíte více.

Podívejte se také na...
Reportáž z natáčení požáru v Ulici + fotogalerie

Admin Kuba / 4.9. 2012 /
foto: Archiv TV Nova
Zpět