Autorka knihy Můj život s Králem zítra ve Snídani

22.07.2008 19:53

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/24555-web-cb78a1.T1211378713.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud se vám líbí román na pokračování, který teď každý všední den vydává oficiální web seriálu Ulice ulice.nova.cz tak o celou knihu můžete soutěžit tento týden každý den ve Snídani s Novou. Stačí odpovědět vždy na jednoduchou otázku, kterou vám oznámí moderátoři pak jenom odpovědět a čekat jestli vás moderátoři vylosují, chce to mít jenom štěstí.

Dnes ráno byl hostem Snídaně kanadský herec Daniel Brown, o tom jsem vám psal už ve včerejším článku, Daniel dnes prozradil například to, jak se dostal do České republiky, jaké má rád jídlo, jak se mu spolupracuje na Ulici, jestli byl někdy barmanem a další otázky, pokud jste rozhovor neviděli, tak to nevadí, můžete si celý rozhovor přehrát v archivu na webu TV Nova. www.nova.cz

A zítra ráno přijde další host, který má co dočinění s Ulicí. Scénáristka a hlavně autorka knihy Můj život s Králem přijala pozvání moderátorů Tomáše Křejčíře a Ivety Kořínkové a ti tak budou moci vyzpovídat Lenku Hornovou, mimochodem také bývalou moderátorkou Prásku.

Určitě si zítra, tj. ve středu 23. července zapněte Novu aby jste mohli vidět rozhovor s Lenkou Hornovou, ta prozradí například to, jak se ji psala kniha, nebo scénář k Ulici, jak se jí a její malé dcerušce daří i to co plánuje na prázdniny a mnoho a mnoho dalšího, stačí si zítra zapnout Novu a rozhodně uvidíte mnohem víc.

Tak nezapemeňte už zítra Snídaně s Novou a nemusíte vstávat už za minut šest, ale stačí vstát až v 8:20, kdy rozhovor začíná (ale takhle nestihnete soutěž o knihu). Pokud rozhovor nestihnete tak jako dnes i zítra si budete moci celý rozhovor přehrát v televiním archivu na oficiálním webu TV Nova.

Zpět