Bořivoj Navrátil již plánuje svůj návrat do seriálu Ulice

20.04.2010 16:19

Kuba>

https://img8.ceskatelevize.cz/program/porady/1186000189/foto09/209562210800014_01.jpg

Herec Bořivoj Navrátil, který již několik let exceluje v seriálu Ulice coby kapitán Vojtěch Bařinka již plánuje svůj návrat mezi oblíbené kamarády a kolegy, do seriálu Ulice. Připomínám, že u herce Bořivoje Navrátila se před několika měsíci objevila rakovina tlustého střeva, se kterou herec velmi bojuje a zdá se, že se mu to daří. Kvůli rakovině ovšem musel všechny své pracovní aktivity přerušit, mezi tyto aktivity patří například divadlo a také již zmiňovaný seriál Ulice.

K novým epizodám Ulice má již herec v rukou scénář a již teď se moc těší, až se opět vrátí před kameru a je rád, že na něj tvůrci Ulice čekají. „Jsou ke mně milosrdní, napsali tu roli tak, abych to se svým zdravotním stavem zvládl. Neprozradím vám, jak to konkrétně bude, ale po skalách tedy rozhodně nepolezu,“ prozradil pro deník Aha! seriálový Bařinka. Herec také přiznal, že rakovina mu dává pořádně zabrat. „Má psychika je zkoušená nepřetržitě, a to velmi. Dívám se na svět již jen průzorem svého handicapu a vše se mi pak jeví poněkud rozličně,“ dodal deníku Aha! herec.

Bořivoj Navrátil se do práce postupně vrací již teď, například tento týden namlouval ve studiu cédečka s básněmi pro nevidomé a jak herec sám prozradil, tak je to pro něj velké potěší, kdy může recitovat básně jeho oblíbenců jako Svatopluka Čecha, Jiřího Wolkera nebo Jaroslava Seiferta. Přesný návrat do Ulice zatím není, herec má oslabenou imunitu a tak nemůže ještě plně mezi lidi. Ovšem vypadá to, že v nové sezóně už by se objevit mohl.

Zpět