Bude na webu konečně nová soutěž...?

03.10.2009 19:25

Kuba

To je otázka, která už možná některé z vás napadla. Přeci jen už dlouho jsme neměli žádnou větší soutěž, naposledy to byla soutěže Miss a Missák Ulice II. Tento rok jsme soutěže měli, ale žádné velké, nesmíme zapomenout, že byla velikonoční soutěž, prázdninová soutěž, ale to jsou soutěže, které jsou spíše pro vás, u kterých se vy máte bavit, ale soutěže typu Miss a Missák, Nej postava atd. tak takové soutěže už dlouho nebyly a myslím, že je už je na čase to změnit, co říkáte?

Kdo na náš web chodí od začátku, tak moc dobře ví, že každý rok vždy v září startujeme soutěž o nejlepší postavu (Nej postava). Takovou soutěží začínáme vždy podzim a tedy příchod Ulice, ale letos už je říjen a zatím ani zmíňka, že by taková soutěž mohla být, pokud si, ale pamatujete, tak loni jsem prozradil, že tento rok určitě Nej postava bude a to proto, že loni byla u vás tato soutěž hodně úspěšná, proto bude i tento rok opakování, ovšem s menším posunem.

Nezačali jsme v září a ni v říjnu, začneme v listopadu, respektive na konci října, tedy ani ne za měsíc se můžete těšit na novou Nej postava 3. Náš web bude hledat již třetí nejoblíbenější postavu Ulice a budete ji hledat vy a já věřím, že opět vyberete správně, jen připomínám, že první vítězem byla Terezka Jordánová a v druhém ročníku vyhrál Štěpán Stránský, kdo to bude letos je ve hvězdách. Může to být kdokoliv, od loňského ročníku máme spoustu nových postav, od Nekonečných, přes Vandu až po Vojtu s Květuš, takže bude z čeho vybírat.

Každý rok měla naše soutěž jiná pravidla a letos tomu bude také tak. Již teď pro vás chystám novinky v této soutěži, které se vám určitě budou líbit a mnohem raději budete hlasovat, soutěž bude opět rozdělena na dvě části - nominace a hlasování, ale i obou částich budou menší změny, ovšem samozřejmě k lepšímu. Máte se tedy na co těšit, tak nezapomeňte, soutěž Nej postava 3 startuje již na konci října, těšte se.

Zpět