Čeká nás první poprázdninový online chat

25.08.2009 14:40

Kuba

https://img.fdb.cz/galerie/e/e3674c0340b8674c1aa2a3ef6f.jpg

To že se blíží konec srpna neznamená jen, že pro malé, ale i pro větší končí prázniny a opět se vydáme na cestu do školy. Konec srpna, ale znamená i start nové sezóny seriálu Ulice a jak všichni moc dobře víme, tak pátá sezóny seriálu Ulice startuje již v pondělí 31. srpna 2009 od tohoto dne můžeme Ulici sledovat každý všední den v 18:30. No a s novou sezónou startují také pravidelné online chaty s hvězdami Ulice, my vás budeme opět o těchto chatech informovat v této sekci a jako první se na vás těší František Hrubý (Matyáš Valenta).

Ten si s vámi přijde popovídat těsně před tím, než odstartuje Ulice. Takže ještě než se všichni sejdeme v 18:30 u televize, tak se také sejdeme v 17:00 na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz, kde bude online chat s hercem Matyášem Valentou probíhat. Ptát se ho můžete na co jen chcete, hodně otázek určitě bude směřovat na školu, protože nejen seriálový františek, ale i herec Matyáš jdou 1. září do škole, František se netěší, ale těší se Matyáš? Kde strávil letošní léto? Co má v plánu do budoucna? Na takové a další otázky se můžete Matyáše ptát. Připomínám, že Matyáš Valenta hraje v Ulici již čtyři roky, do Ulice nastoupil v průběhu první sezóny a natáčení ho moc baví, v seriálu s ním také hraje jeho sestra Anna-Marie, která hraje malou Emičku, ta se do školy moc těší, narozdíl od Františka.

Určitě se tedy Matyáše ptejte na vše co vás zajímá, Matyáš Valenta, představitel Františka Hrubého se na vás již těší v pondělí 31. srpna 2009 od 17 hodin, hned po online chatu s hercem pak na TV Nova začíná premiérová pátá sezóna seriálu Ulice. Pokud chcete Matyášovi položit otázku již nyní, tak můžete. Využijte pro poslání otázky formulář, který najdete na ulice.nova.cz, nebo stačí když kliknete zde. Ptát se, ale budete moc i během online chatu v pondělí od 17 hodin, tak pokud máte čas, tak určitě přijďte.

 

Zpět