Česká Miss 2009 již dnes na Nově

28.02.2009 22:41

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Feb2009//472206.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obdivujete krásu českých žen? Rádi se podíváte na krásné modely a krásné mladé dívky? Tak pak si určitě dnes večer od osmi hodin zapněte TV Nova. Přesně ve 20 hodin začíná velkolepý galavečer vysílaný v přímém přenosu a vyhlášení nové České Miss, za pár hodin začíná Česká Miss 2009. 12 krásných dívek již několik týdnů pylně trénuje a bude čekat jen na vaše hlasy, aby jste spolu s odbornou porotou rozhodli, kdo se stane Českou Miss 2009.

Přímý přenos začíná dnes ve 20 hodin z pražského ruzyňského letiště, stejně jako loni, i letos se Terminál 2 přemění na velké podium. Moderátoři večera budou dva a oba určitě dobře znáte, jsou sourozenci a jeden z nich hraje v seriálu Ulice, jedná se o bratry Rašilovi, jeden je Saša a druhý Václav a právě Václav Rašilov hraje v nováckém seriálu Ulice postavu Kamila Bařinky. Je to vůbec poprvé, co se tento sourozenecký pár sejde spolu před kamerou, hráli spolu jen v divadle. Jinak Sašu můžete na Nově znát ze Soukromých pastí a nově bude hrát v seriálu Dokonalý svět.

Kromě krásných dívek, moderátorů a poroty se na pátém ročníku České Miss objeví například loňská vítězka nebo Miss Universe 2008 či ředitelka celé soutěže Michaela Maláčová. Můžete se těšit také na pěvecké vystoupení, zazpívat nám přijde Petr Bende, Dara Rolins, All X, Ondra Ruml a také Kamil Střihavka. Určitě si tuto přestižní událost nenechte ujít, už kvůli Václavovi Rašilovi.

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/600x338/Feb2009/479284.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zpět