Česko slovenská SuperStar je tady a s ní i nový blog

04.06.2009 16:39

Kuba

https://www.zenyprozeny.cz/Data/img/superstar2.jpg

Česká TV Nova a slovenská TV Markíza chystají společný velký, mezinárodní projekt, který nemá obdoby. Jedná se o Česko Slovenskou SuperStar. A zatím nic tak velkého se v historii nevysílalo. Tvůrci SuperStar čekají od tohoto projektu velký úspěch. Celá show se začne vysílat na podzim, ale už dávno se můžete přihlásit a bzry začnou castingy. Moderátoři celou show budou Leoš Mareš a Adéla Banášová, do poroty usednou Paľo Habera, Dara Rolins, Ondřej Hejma a Marta Jandová.

Česko Slovenskou SuperStar budeou vysílat obě televize zároveň, můžeme se tak těšit na opravdu velkou show. Připomínám, že TV Nova vysílali již tři ročníky SuperStar, je to také naše televize, která každý všední den vysílá náš oblíbený seriál Ulice. Dokonce se v posledním třetím ročníku České SuperStar spojili Ulice i SuperStar a poslední tři soutěžící ve finále si v seriálu zahráli malé role. Tehdy to bylo s Benem neboli Jakubem Prachařem, takže i fanoušci Ulice se určitě těší na SuperStar.

Aby jste měli vždy přehled o této velké show, tak můžete podívat na oficiální web o SuperStar na www.superstar.tv. Již teď je ale jasné, že se rozjede i spousta neoficiálních webů o této show, tak jak to bývá vždy u velkých projektů. Jeden takový neoficiální web (blog) se rozjel včera. Odkaz na něj najdete na hlavní stránce nebo klikněte rovnou zde. Celá adresa blogu je pak cs-star.blog.cz. A blog vytváří Roman, kterého určitě znáte z webu orz.ic.cz (náš hlavní partner). Roman dokonce nějaký čas vedl i tento náš web, když já jsem byl zrovna pryč. Je tedy jasné, že tento blog bude stejně úspěšný jako celá SuperStar, přeji mu hodně štěstí.

Zpět