Charitativní, módní přehlídka Ulice online

21.09.2009 19:38

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images//600x338/Sep2009/550975.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zdravím všechny fanoušky seriálu Ulice. Určitě vám nemusím připomínat, že právě dnes probíhá v hotelu Ambassador charitativní, módní přehlídky Ulice, výtěžek z dražby některých modelů poputuje na pomoc Bílému kruhu bezpečí, který se také věnuje problematice stalking. Veškeré informace o módní přehlídce můžete sledovat na webu ulice.nova.cz, kde je již od odpoledne probíhá online zpravodajství právě z této přehlídky, na webu také průběžne můžete sledovat fotografie a průběžně chatovat s některými herci z Ulice.

Módní přehlídku budou moderovat Karel Voříšek a Markéta Fialová, které určitě znáte jako moderátory večerních zpráv Televizních novin. Na molu se vystřídají skoro všichni známý herci z Ulice, jako například Hana Maciuchová, Rudolf Hrušinský, Václav Svoboda, Daniel Brown, Ilona Svobodová, Matyáš Valenta, Anna Fixová, Jana Birgusová, Patricie Solaříková, Kuba Štáfek a mnozí další. Asi nejvíce se pak těšila Šárka Ullrichová. Ale i všichni ostatní se moc těší, výtěžek jde také na pomoc obětem stalkingu, takže se všichni budou moc snažit.

Před chvíli jsme také mohli vidět v Televizních novinách živý vstup z posledních příprav na módní přehlídku, všichni herci už jsou připraveni a čeká se na osmou hodinu, aby celá akce, která je zároveň taková oslava startu páté sezóny seriálu Ulice. Věříme, že se vydraží spoustu peněz, který určitě půjdou na dobrou věc, všem hercům samozřejmě držíme palce, hlavně aby nikdo nezakop.:-)

A na závěr vám ještě můžu slíbit zítřejší aktualizaci. Je možné, že něco přidám ještě dnes. Jinak se zítra můžete těšit na spoustu fotek, videí a informací, vše najdete (něco již teď) ve speciální sekci Charitativní, módní přehlídka. Samozřejmě veškeré informace včetně fotek najdete na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz, ale i my se budeme snažit přinést vám něco zajímavého.

Zpět