Co teď dělá... Dominika Kadlčková

27.12.2008 18:33

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/dominika-kadlckova/N259782-6c6f3.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zazářila v seriálu Ulice, je to už ale více jak dva roky. Stala se hvězdou asi tak jak Jakub Štáfek (Matěj Jordán), v první řadě Ulice si zahrála vnučku pana Peška Adrianu Peškovou. V té době chodila s Matějem Jordánem, byly s ní problémy, anorexie, rozchod s Matějem, touha po tancování a hledání své matky. To poslední se ji splnilo, tancování však ne kvůli zdravotním problémům. Ke své matce Kláře se nakonec nastěhovala a z Ulice odešla, později si zahrála asi ve dvou ve třech dílech. Co ale dělá teď herečka a hlavně modelka Dominika Kadlčková?

Po Ulici se začala věnovat hlavně modelingu, s hraním v podstatě skončila. Na molu byla hvězda, krásná, mladá blondýnka prostě nadchla každého. Není divu, že ji začali chodit nabídky i ze zahraničí, například z Milána (kde si mimochodem zamilovala) nebo z Číny. V Miláně ztrávila dokonce celý měsíc. V České republice předvádí modely pro největší modelingové agentury. Ovšem i herectví nehodila úplně za hlavu.

V tomto roce se začal natáčet film Vy nám taky šéfe, kde si Dominika zahrála, momentálně tento film běží v kinech a TV Nova je jeho hlavním partnerem. O Dominiku je také obrovský zájem v novinách, ale většinou v těch bulvárních. Píše se o ni opravdu ve velkém, jak vymetá večírky, s kým se rozešla, nebo s kým chodí. Sláva přinese štěstí, ale Dominice také smůlu, pravděpodobně závistivá fanynka ji brutálně zmlátila spolu s dalšími dvěmi dívkami. Dominika po útoku skončila v nemocnici.

Jestli se Dominika ve své roli Adriany objeví ještě někdy v Ulici je jen ve hvězdách. Možná opět dostane možnost si v Ulici zahrát. Přes Vánoce se v seriálu objevila její seriálová matka Klára Pešková, škoda, že nepřišla i Adriana na návštěvnu k panu Peškovi. V každém případě Dominice přejeme mnoho úspěchů v osobním i pracovním životě.

 

Zpět