Co teď dělá... Radoslav Brzobohatý

25.12.2008 18:33

Kuba

Obrázek “https://www.stv.sk/chillout_items/1/3/6/136918_7b2515.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Kdo by si na něj v Ulici nepamatoval, pan Brzobohatý si zahrál jednu z hlavních rolí. Jeho role byla Václav Král, majitel již zrušené firmy Království hraček. Postavy z Ulice na pana Krále vzpomínají i po půl roce, kdy postava Krále zemřela na vážnou nemoc. Aby také ne, podvodník Stárek, který využil nemoci pana Krále, koupil jeho dům i s firmou, tu v září zrušil a nyní má svou firmu Stárek a syn, místo hraček je teď pekařství.

Vraťme se ale k panu Brzobohatému. Mohlo by se zdát, že po Ulici se již pan Brzobohatý nikde v televize neobjevuje. Ale není tomu tak, ještě v červnu si zahrál malou roli ve slovenském seriálu Panelák, vysílaný na TV Joj a nyní v repríze na české konkurenční televizi. Radek Brzobohatý se ale v televizi objevuje i nadále, ovšem ne v Česku, ale stále na Slovensku. Nehraje ale v Paneláku, ale v původním slovenském seriálu STV. Tam hraje docela důležitou a jednu z hlavních rolí.

Seriál vysílaný na STV1 každý všední den ve 21:30 se jmenuje Obchod so šťastím. V repríze je pak vysílaný druhý den ve 13:00 na STV a v 18:00 na STV2. Pan Brzobohatý v seriálu hraje postavu Karla Bílka. V seriálu hraji například Ján Kroner, Eva Křížiková, Danica Jurčová a spousta dalších známých slovenských herců. Pokud se tedy chcete podívat na Radka Brzobohatého tak se můžete někdy podívat na STV, podívejte se také na internetové stránky seriálu, najdete je zde.

Zpět