Další členové Nekonečných už dnes večer

05.01.2009 22:58

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Dec2008//27444-web-1fdf8c.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ve čtvrté sezóně Ulice nastalou spoustu změn. Dočkali jsme se nových prostředí, jako například nové pokoje u Peška a u Lišků, některé prostory pak prošli změnou, například byt Boháže (nyní Farských), byt Farkých (nyní Nekonečných), Království hraček se změnilo na Stárkovo pekařství, Večerka na tetovací studio a klub pro mladé se změnil na Benům hudební klub. Do Ulice také přišlo spoustu nových postav, ještě více než ve třetí sezóně. Další nové postavy a to rovnou přijdou již dnes večer.

Do Ulice se již nastěhovala Libuška Nekonečná se svým synem Boriskem později se k nim přistěhovala také Lubiščina sestra Thea, dnes se nastěhují další človenové Nekonečných. Těšit se tak můžete na hlavu celé rodiny tatínka Borise na jeho manželku Kateřinu a malou dceru Pepinu. Do rodiny se ještě později přidá dědeček Boris (pradědeček malého Borise). Toho si zahraje skvělý herec pan Luborím Lipský.

Aby jste ve vztazích neměli velký guláš. Tak tatínek Boris (Andrej Hryc) je otcem Libušky (Zuzana Vejvodoá), They (Kristýna Maléřeová) a Pepiny (Nicola Říhová). Za manželku má Kateřinu (Lenka Vlasáková), která je matkou They a Pepiny, ale je nevlastní matkou Libušky. Libuška má ještě malého syna Boriska (Vladislav Rousek). Malá zvláštnost Pepina je teta malého Boriska, přitom jsou oba stejně staří, ale borisek je její synovec.

Na příchod nové rodiny se můžete těšit již dnes večer v 18:30, sledujte tuto novou rodinu i v dalších dnech, budou se v Ulici pomalu zabydlovat a seznamovat. Oslaví spolu také druhý štědrý den a Pepina brzy nastoupí do škole do třídy, kam už chodí Borisek, paní učitelka Puklická se má na co těšit...

Lenka Vlasáková, herečka, která si zahraje maminku Kateřinu Nekonečnou bude hostem zítřejší Snídaně s novou, moderátoři si s ní budou povídat nejen o Ulici a o jejich zvláštní rodině, ale také o osobním životě herečky a jiných pracovních příležitostech. Tak se určitě dívejte na Snídani s novou v úterý 9. ledna 2009 na TV Nova.

Zpět