Další nová postava v Ulici - již dnes

04.12.2008 18:54

Kuba

Obrázek “https://ulice.web.nova.cz/Nova/archive/images/27224-320x240-7db456.T1227535904.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Nová kadeřnice Renata, Borisek nebo Libuška, to jsou některé nové postavy, které do Ulici již přišli, dnes se v Ulici objeví další nová postava, o které jsme vás již informovali. Jak už od nás víte, Nekoneční jsou velká rodina a se všemi se postupně seznámite, už tedy známe Libuška a jejího syna Boriska, dnes se seznámíme s Libuščinou mladší sestrou Theou. Tu do Ulici přivede Borisek od dědy, ke kterému odjel na návštěvu, dnes se oba vrací zpátky domů do ulice.

Příchod They bude velké překvapení a nejen pro Libušku. Thea s Boriskem se objeví ve chvíli, kdy by ji nikdo nečekal a i když bude Libuška z návštěvy ráda, nejraději by tuto návštěvu neviděla. Thea a Borisek přijdou ve chvíli, kdy Libuška bude s Oldou. A to se Libuška hned nedozví, že nečeká návštěva není jen návštěva, Thea totiž do Ulice přijela natrvalo.

Jaká vlastně Thea je? Její vystupování je spíše chlapecké, aby také ny, když dětství vyrůstala většinou mezi klukama. Je pravým opakem její sestry Libušky a má i smyl pro humor. Rozohdně se těšte na příchod They, která se objeví již dnes v 18:30 v Ulici a těšte se na ni také zítra, kdy se s ní seznámí Matěj s Terezou, ve chvíli kdy budou narychlo hledat náhraního anděla, najdou ho u Nekonečných?

Theu si zahraje herečka Kristýna Maléřová narozena 1.5. 1985. Kristýnu můžete znát především z divadla, ale fanoušci filmů ji mohli vidět i v kině, pokud jste navštívili film Bathory, kde si Kristýna zahrála menší roli, úspěchy slaví i v zahraničí, prioritou však pro ni stále je divadlo. Více informací o herečce vám přineseme již brzy v sekci Herci.

Zpět