Daniel Brown ve Snídani s Novou

21.07.2008 19:53

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/25516-web-fafbb2.T1215679475.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Chybí vám Ulice ale už nevíte co dělat proto, aby jste si ji nějak připomněli? Navštěvujete náš web a oficiální web? Díváte se na Ulici na Markíze? Ale i to je pořád málo? Tak mám pro vás dobrou zprávu! Další herec z Ulice se ukáže ve Snídani s Novou a to už zítra.

Pozvání přijal kanadský herec Daniel Fleisher Brown, který žije už nějakou dobu v České republice a naučil se výborně česky. V Ulici ho znáte jako Henryho, kterému patří hospoda U Henryho. Pokud se chcete dozvědět co dělá Daniel mimo Ulici, jak se mu žije v České republice, kam se chystá na dovolenou a na natáčení Ulice, tak si zapněte zítřejší Snídani s Novou kde uvidíte rozhovor. Pokud ráno nemůžete, tak odpoledne navštivte www.nova.cz a v archivu si nechte přehrát celý rozhovor.

Daniel Fleisher Brown navšíví Snídani s Novou zítra, tj. v úterý 22. července a pokud se nechcete dívat na celou Snídani, tak nemusíte, stačí si TV Nova zapnout přes v 8:20, kdy uvidíte právě rozhovor s Danielem.

A pokud rádi soutěžíte, tak si Snídani zapínejte každý den. Protože už dnešního dne máte možnost vyhrát skvělou knihu Můj život s Králem, kterou najdete také na oficiálním webu Ulice, každý den jedna část. Pokud jste netrpělivý jak celý příběh dopadne, určitě soutěžte s Novou a vyhrajte. Autorka knihy Můj život s Králem bude také hostem Snídaně s Novou a to už tuto středu, ovšem na toto téma čekejte článek na tomto webu zítra.

Zpět