Den po vysílání Výměny manželek přijde na chat Tomáš Jordán

06.10.2008 23:18

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/petr-vacek/N184289-1efc2.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tvůrci oficiálních webových stránek seriálu Ulice pro vás připravili další online chat, ve čtvrté sezóně už to bude pátý chat. Opět se můžete zeptat vaši oblíbené postavy nebo herce na cokoliv jen chcete, od seriálu až po život herce či jiné mimoseriálové aktivity. A kdo si s vámi přijde popovídat? Bude to Tomáš Jordán neboli herec Petr Vacek, který je hlavním aktérem "uliční" Výměny manželek, kterou celá Ulice uvidí už dnes večer.

Díky Výměně bude určitě spousta otázek zaměřena právě na natáčení či vysílání této úspěšné reality show TV Nova. Ovšem další otázky budou podle mě směřované i na vztah Tomáše, Báry a Hanky a taky vztah k dětem. Tomáš Jordán totiž asi před půl rokem opustil svou rodinu a nyní žije se svou přítelkyní Hankou Petříkovou. Ptám se ale můžete i na jiné věci, které se týkají seriálu Ulice, postavy Tomáše Jordána, nebo herce Petra Vacka, jestli vás zajímá osobní život herce, jaká byla svatba, kterou měl letos i na další otázky vám Petr určitě rád odpoví.

A kdy? Hned zítra, tj. v úterý 7. října. Tomáš Jordán bude online od 14 hodin. Pokud v tuto dobu zrovna nemůžete být na internetu, tak můžete využít formulář a poslat Tomášovi svůj dotaz třeba hned teď a pak se přijít jen podívat jestli na vaši otázky bylo zodpovězeno. Formulář najdete na ulice.nova.cz kde bude celý chat jako vždy probíhat.

Zpět