Deník Aha! odhaluje tajemství odchodu Miriam Hejlové

16.04.2010 16:22

Kuba>

Obrázek “https://media.novinky.cz/447/164474-top_foto2-bkz5y.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dnešní vydání deníku Aha! možná některé překvapilo. Na úvodní straně byl článek Hana Maciuchová - Odchází do ciziny (Známe tajemství jejího konce v Ulici). Já jen připomínám, že deník Aha! je bulvárním deníkem, stalo se již několikrát, že jsme pouze "naletěli" ovšem je i možné, že ze zákulisí Ulice někdo tuto informaci odnesl. Scénář je již dávno napsán a v těchto dnech by se měl již natáčet díl, ve kterém se Hana Maciuchová jako Miriam Hejlová objeví naposledy.

A jaký je tedy konec Miriam Hejlové podle deníku Aha! Miriam Hejlová si potřebuje odpočinou, někde kde bude daleko od všech problémů, odjede tedy na delší dobu do ciziny. Zdroj z týmu scénáristů Ulice deníku Aha! prozradil více „Postava paní Maciuchové se rozhodne odjet na delší dobu do zahraničí. Bude chtít být sama daleko od problémů, které jí život přinesl, a rozhodne se přehodnotit své životní priority,“ prozadil neznámý zdroj z Ulice.

Jak se tedy tato zpráva bude dále vyvíjet? Je pravdivá nebo je to lež? Sledujte náš web, protože až budou další "žhavé" informace o odchodu Miriam Hejlové, tak vám je prozradíme. Faktem ovšem je, že spousta lidí tuto možnost očekává, že Miriam odjede do ciziny. Z producentem se paní Maciuchová dohodla, že se do seriálu bude chtít vrátit, její postavu tedy scénáristé nenechali zemřít. A jediná možnost, jak se ji nenápadně na čas "zbavit" je poslat ji do ciziny nebo někam daleko z Prahy.

Pokud se nakonec ukáže, že tato informace, kterou přinesl deník Aha! je pravdivá, tak je tu stále otázka, s kým Miriam do ciziny odjede. Vlasta Pešek nebude, protože Rudolf Hrušinský nadále v Ulici zůstává, mohl by to tedy být její bývalý manžel Cyril, se kterým si čím dál více sbližuje. Nebo může odjet do Německa za svým synem Jardou. A jak to bude s její svatbou s Vlastou? To ukáže čas, tak nás určitě i nadále sledujte a budete vědět mnohem víc.

Obrázek “https://www.ahaonline.cz/public/titulky/titulka500_20100416.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

zdroj: deník Aha!

Zpět