Digi odlétá do Anglie, ale ještě před tím přijde na chat

30.09.2008 23:19

Kuba

Obrázek “https://i.idnes.cz/08/091/cl/VED259a82_FRH_0280.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ze seriálu odchází další velice známá a oblíbená postava. O tom jsme vás již dříve informovali, že odchází postava Digi Stránská, důvod je jednoduchý, její představitelka Míša Maurerová chtěla otěhotnět a na to potřebuje klid, Míša také otěhotněla a čeká rovnou dvojčata, to seriálová Digi to má horší, kvůli své nemoci musí porodit holčičku, nejlepší způsob - umělo oplodnění. Proto Digi i Marek odletí do Londýna na speciální kliniku, Digi odlétá již zítra, Marek až příští týden.

Ale ještě před tím, než se s námi Digi rozloučí tak přijde na chat na oficiální web Ulice a bude si s vámi velice ráda povídat. Za Digi bude odpovídat herečka Míša Mauerová a vy se ji na závěr jejího působení v Ulice můžete zeptat na cokoliv jen chcete, ať už se to týká seriálu či osobního života. Spoustu otázek na téma jak se bude vyvíjet postava Digi si můžete odpustit, na toto téma není co odpovědět, ale uvidíme co nám Míša všechno prozradí.

Herečka Míša
Maurerová dnes také navštívila Snídani s Novou, kde se zúčastnila rozhovoru, pokud jste tento ranní pořad dnes neviděli, tak se podívejte zde a přehrajte si rozhovor ve videoarchivu. Tak určitě nezapomeňte již zítra (středa 1. října 2008) na online chat s Míšou Mauerovou (Digi Stránskou), chat začíná ve 14 hodin a jak dlouho se Míša zdrží se zatím neví, záleží jak to Míšu s vámi bude bavit. Své otázky můžete Míše psát už teď a to prostřednictvím formuláře, který najdete na ulice.nova.cz

Zpět