Díly vysílané na Markíze zadarmo na webu

13.07.2008 19:56

Kuba

Obrázek “https://static.markiza.sk/a501/image/file/5/0041/mXG9FFt5.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Jak jsme vás již informovali TV Markíza vysílá na Slovensku od 6. července český seriál Ulice. Seriál není dabovaný, můžeme ho tedy vidět ve stejné podobě jako u nás. V neděli 6.7. Markíza odvysílala speciál  Ulice, kde Slovenské diváky Míša Badinková provedla "naší" Ulicí a seznámila je s postavami a jejímu příběhy (viz. článek níže Ulice zavítala na Slovensko). A od 7.7. vysílá Markíza díly, které jsme mohli vidět i my.

Makíza vysílá díly, které jsme mohli na Nově vidět v květnu a v červnu 2007. V těchto dílech se například řeší znásilnění Světlany Nyklové nebo slepota Petra Boháče a další příběhy.

Kdo si na tyto díly nepamatuju a je mu po Ulici smutno, tak si díly můžete připomenout každý všední den v 18:05 na TV Markíza. Ale spousta z vás nemůžu Markízu naladit. I proty mám dobrou zprávu, zadarmo se na tyto díly můžete podívat na oficiálním webu TV Markíza. Televize nám tedy nabízí více možností než TV Nova, která své seriály také zveřejňuje na webu ale podívat na se ně můžete pouze po zaplacení.

Na webu Markízy jsou zatím díly, které byly vysílány tento týden, bohužel tam není speciální díl s Míšou Badinkovou, díly jsou ke shlédnutí úplně všechny a jsou rozděleny na dvě části tak jak v televizi. Na další díly se můžete těšit až po odvysíláni v televizi. Předpokládám, že každý díl se na webu objeví hned po odvysílání v televizi nebo druhý den po odvysílání.

Pokud se chcete podívat na tyto díly tak klikněte zde.

Za tuto informaci děkuji jednomu televiznímu fandovi, který mě na díly na internetu upozornil pomocí našeho emailu. Takže i když jsem ti poděkoval v mailu, tak ti ještě jednou děkuji.

Zpět