Dnes nás čeká další online chat

02.12.2008 23:11

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/petr-vrsek/N157847-79862.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Minulý týden byly rovnou dva online chaty, jeden s Oldou Farským a druhý byl speciální s producentem Ulice Michalem Reitlerem, tento týden nás čeká další online chat, opět s jedním hercem z Ulice a to s Petrem Vrškem, pokud vám toto jméno nic neříká, tak vám určitě více řekne jméno Pavel Tesařík, ano Pavel bude již dnes odpoledne online odpovídat na vaše otázky.

Pavel Tesařík už se v Ulici objevuje docela dlouho, kamarád a kolega Tomáše Jordána. V létě si zahrál jednu z hlavních rolí v dobrodružné komedii Velká trojka, tato komedie, byla pilotní film ke čtvrté sezóně Ulice. V září pak Pavel nastoupil do škole a nyní dostal i přírodopis ve třídě paní učitelky Puklické (do třídy chodí František a Boris). A děti ho mají rádi, ale paní učitelka už moc ne, zvlášť po včerejšku, kdy vymyslel zajímavý úkol pro děti, ale nebezpečný úkol.

Ptát se můžete opravdu na co chcete, buď co se týče postavy Pavla Tesaříka nebo herce Petra Vrška, na jeho osobní život, soukromí i práci, záleží jen na vás. Tak nezapomeňte již dnes tj. 2. prosince od 15:00 bude hostem chatu na ulice.nova.cz herec Petr Vršek, ptát se můžete již teď a to pomocí formuláře, který najdete právě na ulice.nova.cz.

Zpět