Dolehne finanční krize také na Ulici?

05.04.2009 22:25

Kuba

Finanční krize postihla celý svět a dorazila i do České republiky. Spousta velkých firem musela omezit provoz nebo hůř, musela propustit spoustu svých zaměstnanců. Finanční krize pronikla také do televize Nova a i v tak velké televizi se muselo najet na úsporný režim a šetří se kde se dá. Můžeme se bát i o svůj oblíbený seriál Ulice? Dozvíte se v dnešním článku.

Televizi Nova v podstatě skoro po sobě opustily dvě velké hvězdy a to Radek John a Pavel Poulíček. Oba odešli na vlastní žádost, ale je tomu opravdu tak? Některé noviny přišli s teorií, že oba dlouhodobý moderátoři TV Nova dostali výpověď a židle by se měla houpat i pod dalšími hvězdami, jako je například Václav Tittelbach nebo Pavel Dumbrovský, místo takových hvězd se pak dosazují malé hvězdy, většinou pak modelky, které nestojí tolik peněz. Jsou to ale jen domněnky bulvárních deníků, ovšem něco na tom pravdy asi je.

Otázkou ale zůstává, jestli se finanční krize nepodepíše i na našem oblíbeném seriálu Ulice. Nemusíte se bát, Ulice rozhodně neskončí i když výroba seriálu stojí hodně peněz. Nově se stále tento seriál vyplatí a úspěch dokazuje i loňské vítězství v TýTý. Ovšem v Ulici můžeme najít spoustu velkých hereckých hvězd a ty se musejí zaplatit a Nově se muší šetřit, plat se snížil všem od ředitele až po uklízečku. Plat se tedy automaticky musel snížit i hercům oblíbených seriálů TV Nova včetně Ulice.

Bude si moci TV Nova dovolit takové herce jako je Hana Maciuchová, Rudolf Hrušinský, Tereza Brodská, Ilona Svobodová a další? Je zmámo, že tito herce berou největší honoráře za natáčecí den. Může se tedy stát, že jednoho dne už hercům budou platy málo a ze seriálu odejdou na vlastní žádost. Nemusíte se ale bát, zatím to jsou vše jen domněnky. Navíc, herci jako Hana Maciuchová a Rudolf Hrušinský jsou velice populární u diváků. Nova si je bude chtít udržet za každou cenu. Věříme tedy, že Nova nebude šetřit na seriálu Ulice a nedosadí do seriálu jen neznámé herce.

Zpět