Dražba modelů nakonec vynesla 287 tisíc

22.09.2009 18:36

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images//600x338/Sep2009/551163.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Včera večer proběhla charitativní, módní přehlídka Ulice. Trvala více jak dvě hodiny a vystoupilo na ní spousta herců a také hereček ze seriálu Ulice, všichni měli krásné modely a i když nikdo není modelka, tak to všem moc slušelo, samozřejmě, jak už to u takových akcí bývá, tak i u této "uliční" akci se druhý den psalo v bulváru. To se ovšem dalo čekat i přesto charitativní, módní přehlídka dopadla výborně a Bílý kruh bezpečí si nakonec odnesl 287 tisíc korun.

Nejdražší model, který se vydražil předváděla Ilona Svobodová a vydražil se za krásných 103 000,- což je úplně krásné číslo a paní, který si šaty koupila může být určitě spokojená, nejen, že doma bude mít krásné šaty, ale také pomohla na dobrou věc, protože celá vydražená částka jde na pomoc proti stalkingu a této problematice se zabývá Bílý kruh bezpečí, jeho prezidentka Petra Vitoušová převzala šek na 287 tisíc od patronky akce Ilony Svobodové, módní návrhářky Ivany Follové, producenta seriálu Michala Reitlera a marketingové ředitelky Miloslavy Nováková.

Celá charitativní akce, která byla zároveň jako oslava startu páté sezóny seriálu Ulice dopadla velice dobře, pomohlo se dobré věci a všichni do posledního se velice bavili. Spousta herců z Ulice samozřejmě předváděli své modely, ale podpořit své kolegy přišli i ostatní a mezi diváky v publikum se tak objevili skoro všichni herci a herečky ze seriálu, tedy kromě těch, kteří třeba zrovna nehráli divadelní představení a takové podpora od kolegů je také velice důležitá.

Věříme, že tato akce nebyla poslední a že i nadále bude Ulice pomáhat potřebným. Ze včerejší módní přehlídky se více dozvíte na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz nebo na našem webu v sekci Charitativní, módní přehlídka, na ulice.nova.cz i u nás také můžete vidět spoustu fotek a videí a rozhodně to není všechno, další videa a fotky, například z rautu, který se konal po přehlídce uvidíte za pár dní. Proto i nadále sledujte weby o Ulici.

Zpět