Na vaše otázky odpovídal šéfproducent Ulice

30.10.2009 13:18

Kuba>

https://media.novinky.cz/200/182008-original1-6g10m.jpg

Návštěva našeho fanclubu v ateliérech Ulice má jen výhody, kromě toho, že jste si mohli prohlédnout spoustu fotek a také zjistit od našich fanclubáků jak se jim v "Ulici" líbilo, tak si také můžete přečíst exkluzivní rozhovory. A hned první je přímo s "největším" mužem Ulice. Tedy nejvyšším ne co se týče centimetrů, ale funkcí.:-) Rozhovor je totiž se samotným šéfproducentem seriálu Ulice panem Michalem Reitlerem. Ten v rozhovoru odpověděl na nejlepší a nejvíc žádané otázky, můžete si tedy přečíst pět otázek, které jste vy sami vymysleli a k otázkám samozřejmě odpovědi a již brzy budou rozhovory s herci seriálu Ulice. Máte se rozhodně na co těšit.

Dobrý den, mě by zajímalo jaké je vaše původní povolání a jestli už jste někdy byl producent nějakého seriálu. děkuji
Mám vystudovanou produkci na FAMU a jako producent jsem v minulosti působil např. na obou konkurenčních televizích a i na volné noze.

Vážený pane šéfproducente, když jsme vás byli oblažit svou přítomností, bylo nám řečeno, že jako kompars jsme byli perfektní...co s tím hodláte dělat?
Neudělím žádné pokuty? :-)

Pane Michale, po určitém čase překvapíte novými postavami. Naposled to byl Boriskův táta. Chystáte nám nějaké další takové překvapení? Brala bych někoho pro Báru a Henryho.
Tak nedávno jste poznali Květuš, vypečenou "známou" pana Stárka. Zcela jistě si komplikace, které způsobí, užijete. 3.11. se seznámíte s velmi významnou novou postavou, spolužačkou a blízkou kamarádkou Anči paní Lucií Wolfovou. Objeví se i nápadník Simony... Nové postavy se objeví i v 1.pololetí 2010 a bude mezi nimi i extrémně zajímavá osoba!

Dobrý den,pane Reitlere,ráda bych se zeptala,zda se nějak ještě do děje vsune,co se stalo s dědou Liškou?Všichni víme,že pan Mareš zemřel,ale jako postava děda Liška zmizel z děje.Ani se o něm nemluví,třeba jako Bedřich o tátovi často mluvil..Jinak děkujeme za vlídné přijetí do ateliérů.Máme krásné zážitky,pořád vzpomínáme,byli jste na nás všichni moc milí..
Nevsune. Zvolili jsme s ohledem na památku pana Mareše a jeho blízkých rozloučení, kterého jste byli svědky. S poslední natočenou scénou odešel ze seriálu i pan Mareš i jeho dobrosrdečný a inteligentní děda Liška.

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, kolik lidi bylo nejvíce před kamerou? Myslím scénu v Ulici,kde bylo nejvíc herců, komparzistů? V kterém to bylo dílu a sezóně?
Bylo to při natáčení Velikonočního dílu Velké finále. Měli jsme na scéně vysoko přes 200 lidí.

 

děkujeme mnohokrát za rozhovor

Zpět