Fotbal stále proudí Ulicí

17.03.2009 22:35

Kuba

Obrázek “https://ulice.web.nova.cz/Nova/archive/images/28069-320x240-dd95e5.T1237228241.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Je to přesně tak, fotbal stále vládne Ulici a fotbal je v těchto dílech nejvíce zmíňované téma. K dalším tématům patří například rakovina Kateřiny Nekonečné nebo HIV Zuzany Hrubé. Ale vraťme se zpět k fotbalu. V neděli FC Hospoda hrála další zápas s novým útočníkem a v neděli také skončila fotbalová soutěž o účast v hostivařských ateliérech, kde se točí Ulice, výherci se tak můžou podívat na natáčení našeho oblíbeného seriálu.

V neděli proběhl v Ulici další a to velice úspěšný zápas FC Hospody. Celý tým trénuje trenér Vlasta Pešek (mimochodem dnes má svátek, tak všechno nejlepší) a právě pan Pešek do týmu přivedl nového hráče a rozhodně neudělal špatně, když vybral Matěje Jordána, je jasné, že jen díky němu se týmu FC Hospoda podařilo vyhrát, Matěj střelil také rovnou tři góly. A to si myslím, že je velice dobrý úspěch, teď na něj ale trochu žárlý Olda Farský, snad se to změní.

Neděle ale nebyla významná jen fotbalovým zápasem, na oficiálních stránkách seriálu Ulice skončila soutěž o účast na natáčení Ulice. A ze soutěže na ulice.nova.cz tak vzešlo pět vítězů, tedy pět nejrychlejších hráčů a všichni se podívají do Ulice. Všem výhercům tedy gratuluju a věřím, že se jim v ateliérech bude líbit. Tvůrci webových stránek ulice.nova.cz dlouho nečekali a hned za několik hodin připravili další soutěž.

Není to ale úplně nová soutěž, jedná se o druhou verzi fotbalové hry, kterou jste mohli hrát do neděle. Hra je stále na stejný princip, pochytejte co nejvíce míčů, ale přeci jen je jedna velká změna. Míče opět chytáte za Hrihorije, ale tentokrát ne přes klávesnice, ale přes počítačovou myš. Podle mě je větší šance pochytat více míčů, protože myší to jde lépe. Pět nejrychlejších se opět podívá do Ulice, soutěžit můžete až do 19. dubna. Tak do toho a nezapomeňte na heslo: "Kdo neskáče není Čech."

Zpět