Hana Maciuchová a Rudolf Hrušinský ve Snídani s Novou

06.04.2009 22:23

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/24493-web-f57362.T1211201158.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud jste si v seriálu Ulice oblíbili pár Miriam Hejlová a Vlastimil Pešek a rádi by jste tuto dvojci viděli i trochu jiinak než jen jako humorvnou dvojci v seriál, tak si určitě zítra ráno trochu přivstaňte a dívejte se na ranní pořad TV Nova Snídaně s Novou. Uslyšíte a uvidíte rozhovor s herečkou Hanou Maciuchovou a hercem Rudolfem Hruřinským. A o čem bude řeči? O Ulici, ale hlavně o TýTý 2008.

V této anketě jsou oba herci nominování, každý ve své kategorii (více info v článku pod tímto článkem). Oba tito herci mají jednu velkou společnost věci. Jsou totiž oba nejoblíbenějšími herci v seriálu Ulice. Paní Maciuchová i pan Hrušinský byly letos nominováni již v anketě Annno 2008 a nyní jsou opět oba nominování v anketě TýTý 2008. Paní Maciuchová má stále ještě titul herečka roku, který získala loni v TýTý 2007.

Snídaně s Novou sice začíná již za minutu šest, ale vy tak brzo vstávat nemusíte. Rozhovor s herci z Ulice začíná až v 8:20 a tento rozhovor také zakončí úterní Snídani s Novou. Moderátoři úterního vydání jsou Tomáš Krejčír a Iveta Kořínková a moderátoři se budou ptát na otázky, které by možná zajímali i vás - diváky a hlavně fanoušky těchto dvou populárních herců.

Zpět