Herec Bořivoj Navratíl se po těžké nemoci vrací do Ulice

07.05.2010 16:21

Kuba>

Obrázek “https://media.super.cz/848/158482-600x450-m8g7l.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

 

Již brzy se diváci seriálu Ulice můžou těšit opět na humor kapitána Bařinky, ten se totiž co nevidět znovu objeví na televizní obrazovce. Herci Bořivoji Navrátilovi se již daří lépe a může se tedy znovu vracet do práce, ovšem vše musí jít pomalu, přeci jen prodělal těžkou nemoc, před několika měsíci herci lékaři našli rakovinu tlustého střeva, se kterou herec zdárně bojuje a také nad ní vítězství. Tento týden se dokonce po delší době objevil ve společnosti a to rovnou po boku své seriálové kolegyně Hany Maciuchové.

Bořivoj Navrátil, který ještě stále dochází na chemoterapii, která mu ovšem pomáhá se tento týden objevil na projekci filmu Nespavost, ve kterém herec hraje jednu z hlavních rolí. A aby toho nebylo málo, tak další hlavní roli hraje herečka Hana Maciuchová, tedy dobrá kamarádka a kolegyně nejen z Ulice Hana Maciuchová. Bořivoj Navrátil vypadal na projekci velmi dobře a jen málokdo by snad tušil, jakou prodělal nemoc. Setkání v malém sále kina Světozor se neslo s paní Maciuchovou ve velmi přátelském duchu.

Pan Navrátil začíná seriál Ulice natáčet příští týden a už se moc těší, jen je mu líto, že se již nepotká s Hanou Maciuchovou. „Jen je mi líto, že když se už příští týden po nemoci vracím zpět do seriálu, tak už tam Hanička nebude. Ale úplně ji chápu, její pracovní nasazení v posledních pěti letech bylo obrovské. Líto mi to však je moc,“ svěřil se smutně herec deníku Blesk. Na herce se již určitě těší ostatní kolegové a také celý tým seriálu Ulice a jak bude vypadat první natáčení po tak dlouhé době?

„S mojí rolí měla produkce velké plány, které se mi hodně líbily. Z těch asi muselo sejít a já teď přesně nevím, co bude dál. První budu točit scénu, jak se vracím z lázní. Přitom jsem ještě do žádných lázní ani neodjel,“ prozradil deníku Blesk seriálový kapitán Bařinka, na které se již brzy můžete opět těšit.

Zpět