Herec roku 2008 Rudolf Hrušinský bude odpovídat na vaše dotazy

25.03.2010 16:43

Kuba>

https://image.tn.nova.cz/media/images/original/Jan2007/3307-web-0f2773.jpg

Minulý týden jste si mohli na online chatu povídat s hercem Matyášem Valentou (František Hrubý), kvůli mému nedostatku času, jsem vás o tomto chatu informoval pouze krátkou zprávou v diskuzi. Tento týden probíhal ještě jeden chat a to na tn.cz, hostem online chatu byla herečka Hana Maciuchová, povídala si s vámi v úterý ráno a prozradila i to, že se ji po Ulici bude moc stýskat a rozhodně plánuje svůj návrat, takže se máme na co těšit. Celý chat najdete zde.

A zítra nás čeká další pravidelný online chat s hvězdou Ulice na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz. Tentokrát na vaše otázky bude odpovídat další "velká" hvězda a to herec Rudolf Hrušinský, který se stal hercem roku 2009 a mužem TV Nova za rok 2009, nyní stále bojuje o vaše hlasy v anketě TýTý 2009, obhájí své loňské vítězství? To uvidíme v sobotu v přímém přenosu, vy zatím stále můžete hlasovat. Se seriálovým panem Peškem žije Rudolf Hrušinský již pátým rokem a nastoupí i do šesté sezóny, které odstartuje v září. Pana Peška se můžete ptát na cokoliv, co vás jen napadne. Na odchod "jeho" Miriam, na vítězství v Anno 2009 i na to, jak se cítí před TýTý a nebo třeba i na to, jestli se letos přímého přenosu zúčastní. Loni totiž kvůli divadlu nemohl přijít a cenu za něj převzala Hana Maciuchová.

Online chat s hercem Rudolfem Hrušinským začíná zítra, tj. v pátek 26. března 2010 přesně v 17 hodin, tedy ještě před začátkem pátečního dílu Ulice, než se půjdete dívat na Ulici, tak přijďte na online chat s panem Peškem. Jako vždy, tak i tentokrát je připraven formulář, pro vaše otázky, takže pokud se nemůžete zúčastnit přímo online chatu, tak pomocí tohoto formuláře jednoduše napište svou otázku a pak si můžete projít chat a podívat se, jestli vám pan Hrušinský odpověděl.

(Cena SMS je 9 Kč vč. DPH. BAUER MEDIA v.o.s., Viktora Huga 6, 150 00 Praha 5. Kontakt: sms@bauermedia.cz nebo infolinka: +420 257 32 32 51). Do jedné SMS vyberte pouze 1 osobnost nebo 1 pořad. Počet zaslaných SMS z jednoho telefonního čísla je 30. SMS posílejte bez diakritiky.

Zpět