Hlasování v TýTý 2008 začne již v pondělí

04.04.2009 22:27

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Mar2009//486814.jpg?fake=1238168226” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ano je to tak! Již toto pondělí začíná druhá fáze hlasování v prestižní televizní anketě TýTý 2008. Hlasovat budete moci ve finále a to od půlnoci 6. dubna 2008. První část hlasování byly nominace, tam jste mohli nominovat úplně kohokoliv. Po skončení nominací se sezařadilo z každé kategorii pět nejlepších, kteří získali nejvíce hlasů a právě pro tyto vybrané budete moci již od pondělí hlasovat.

My vás samozřejmě o začátku hlasování ještě upozorníme. Pět nominovaných v každé kategorii se dozvíte na internetových stránkách www.tyty.cz www.nova.cz a také ve vybraných periodikách. O nominovaných se zmíníme také na našem webu. Pokud bude seriál Ulice mezi nominovanými, tak vás budu nabádat k hlasování, to stejné se týká i kategorii herec a herečka. Podle mého názora se Ulice mezi nominované dostane určitě. Možná i mezi jiné kategorii, velkou šanci má Hana Maciuchová a Rudofl Hrušinský, ale uvidíme v pondělí.

Finálová část hlasování bude probíhat pouze pomocí SMS zpráv a z jednoho čísla můžete poslat až 30 hlasů. To je, ale zatím vše předčastné. Hlasovat se pak bude až do 18. dubna 2009 přesně do 16 hodin a hned ten den večer bude vysílán na TV Nova přímý přenos vyhlášení cen TýTý 2008, náš web vám bude přenášet online zpravodajství. Během přímého přenosu se pak bude rozhodovat ještě o objevu roku. V tété kategorii si každá televize nominuje jednu svou hvězdou, která se loni na obrazovkách objevila úplně poprvé. Možná, že Nova vyšle někoho z nových postav Ulice.

Zpět