Hlasujte pro Ulici v anketě anno 2008

02.01.2009 23:00

Kuba

ANNO 2008 – Hlasujte!

 

Další rok utekl jako voda a je tady opět novácká anketa o nejpopulárnějího muže, ženu a pořad TV Nova. Již poněkolikáté se v anketě hlasuje také pro herce a herečky z Ulice a pro samotný seriál můžete hlasovat v kategorii pořad roku. V tomto článku vám přesně napíšu jak a kde můžete hlasovat.

Hlasování začíná dnes, tj. v pátek 2. ledna 2009 a končí v neděli 25. ledna 2009, hlasovat můžete pomocí formuláře, který najdete na
www.nova.cz hlasování je opravdu velice jednoduché. Ale pokud chcete hlasovat, tak se musíte přihlásit. Pokud nemáte na nova.cz svůj účet, tak se předem zaregistrujte zde. Po přihlášení si už stačí vybrat nejoblíbenější ženu, muže a pořad TV Nova, stačí překlikávat v kartách ve fomuláři. A volit budete první, druhé i třetí místo.

V anketě jsou všichni herci, kteří hrají v Ulici, samozřejmě i herečky. Stačí si pouze vyhledat jména vašich hrdinů. Pokud neznáte jména herců, kteří hrají vaši oblíbenou postavu, tak si jména vyhledejte buď na našem webu v sekci Herci a další na ulice.nova.cz. Pokud se vám nechce hledat, stačí se zeptat v naší diskuzi, napište jméno postavy a já vám napíši kdo postavu hraje.

Hlasování v anketě anno 2008 je tedy velice jednoduché, formulář najdete na
www.nova.cz nebo klikněte rovnou zde a dostanete se přímo na formulář, tam se pak stačí přihlásit a již hlasujete pro své hrdiny z vašeho oblíbeného seriálu. Loni Ulice skončila na krásném druhém místě. Co myslíte? Bude Ulice letos ještě lepší a stane se nejlepším pořad TV Nova, nebo si aspoň udrží druhé místo, hlasujte je to jen na vás, hlasování končí 25.1. a výsledky ankety budou vyhlášeny v galevečeru 8. února 2009 na obrazovkách TV Nova. Ulici držíme palce.

Zpět