Hlasujte: Zvolte si krále či královnu českých seriálů!

03.07.2009 20:07

Kuba

Obrázek “https://media.super.cz/767/57676-350x262-6rkvs.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.


Populární seriály také „odcházejí" na dovolenou, o prázdninách na chvíli zmizí z obrazovky! Se Super.cz si tak můžete oblíbené postavy připomenout a rozhodnout, která vám o prázdninách bude nejvíce chybět!

K televizním seriálům usedá pravidelně několik stovek tisíc diváků. Většina milovníků novodobých telenovel tak má svou oblíbenou seriálovou postavu, se kterou prožívá její vzestupy i pády!

Už několik let po sobě je novácká Ordinace v růžové zahradě nejoblíbenějším seriálem. I když se tu objevují nové postavy či staronové vracejí, na popularitě neztrácí. Mezi stálice patří Bára Munzarová coby doktorka Pavla Barnová či doktor Dalibor Frynta v podání Jana Šťastného.

Velké popularitě se těší herec Martin Dejdar. Komická postava Ozzáka v Comebacku mu vynesla seriálovou slávu! Dana Batulková tu hraje postavu Marcelky.

Seriál VKV prošel několika změnami. Kromě změny názvu přišla „Vékávéčka“ o svou hvězdu Danu Morávkovou, která přešla do konkurenční Ordinace. Zato postava mrchy Simony v podání Alice Bendová tam občas zamíchá kartami. Ženská populace seriál sleduje i kvůli mladému koncipientu Karáskovi v podání Vojty Dyka.

Nesporně k oblíbeným nekonečným snímkům českého televizního nebe patří seriál Ulice, kde si získala svůj okruh příznivců středoškolská profesorka Miriam Hejlová v podání  Hany Maciuchové. V roli Bedřicha Lišky se divákům představuje Adrian Jastraban.

Máte i vy mezi postavami tu nej? Zvolte si ji na Super.cz! (ks)

super.cz

 

Zpět