Hryc ze seriálu Ulice: Po tragédii se opět dokáže smát!

10.01.2010 18:51

Kuba>

Obrázek “https://media.super.cz/728/147281-350x262-nauoy.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Herec Andrej Hryc (54) neboli představitel Borise Nekonečného z nekonečného seriálu Ulice je zřejmě už z nejhoršího venku. Řeč je o tragédii, která celou jeho rodinu postihla na Vánoce roku 2008!

Andrej však i přes krutý zásah osudu nic nevzdal a jede dál! Přesně dva dny před Vánocemi v roce 2008 se totiž v rodině Hrycových stala jen těžko uvěřitelná věc. Hrycův syn Hugo (+22) po dlouhém boji s rakovinou zemřel. Ale nikoliv na následky své vážné nemoci, ale v důsledku těžké autonehody, při které přišel o život i Hugův spolujezdec!

Jeho otec Andy se však zřejmě už natolik z tragédie vzpamatoval, že nemá problém vydat se mezi lidi a popustit uzdu své komunikativní povaze a vrozené veselosti. To je přímo vidět na několika čerstvých snímcích, kde se ,,Boris" baví se svým mladým kolegou ze seriálu Ulice Jakubem Štáfkem (18). Jedná se přitom o velmi pozitivní fakt, když si vzpomeneme, že Hryc před časem úplně ztratil kvůli smrti svého syna chuť k práci a do společnosti tak pochopitelně téměř vůbec nevyrážel!

Spolu s Jakubem alias seriálovým Matějem Jordánem zřejmě Andrej probíral další vývoj jejich seriálového vztahu. Stanou se z nich nakonec díky Matějově lásce k Borisově dceři Libušce tchán a zeť? To zřejmě trápí nejednoho náruživého diváka populárního TV seriálu... (mull)

super.cz

Zpět