Jaké bude léto na webu? Dozvíte se už zítra

03.06.2009 16:44

Kuba

Už se nám to blíží. Co? No přeci léto, už je za rohem. Začal nám červen a tak se již brzy můžeme těšit na první letní den. A na konci června začnou prázdniny, tedy jen pro ty, kteří jsou ještě školou povinní, takže i pro mě. Prázdniny začnou také pro Ulici, ta se naposledy bude vysílat 25. června a vrátí se 1. září, tedy v den kdy se opět vrátíme do škole. Ale nebojte se, v létě se nudit nebudete, jsme tu my.

Na léto jsem si pro vás připravil spoustu zábavy s vašim oblíbeným seriálem. Těšit se můžete na soutěže a spoustu skvělé zábavy. Nudit se u nás celé léto nebudete, protože toho pro vás chystám tolik, že nebudete vědět co dřív. A letní zábava na webu se nebude týkat jen fanclubáků, bavit se budete moci úplně všichni, ale když budete členem fanclubu, tak budete mít i výhody.

Pokud se chcete o léto na webu dozvědět něco více, tak navštivte náš web zítra, tj. ve čtvrtek 4. června 2009, v jednom velkém článku vám prozradím vše na co se můžete těšit. Součástí představování léta na webu bude probíhat také online chat s adminem tohoto webu, tedy semnou. Ptát se mě můžete na cokoliv co vás zajímá. Otázky můžou být o Ulici, o webu, o fanclubu, o mě atd. Záleží jen na vás na co se budete ptát.

Budu se na vás těšit tedy již zítra. V pět hodin odpoledne při online chatu na tomto webu v sekci Zábava. Ptát se mě můžete samozřejmě již teď, nebo přijďte rovnou na online chat s 17 hodin. Jak dlouhý bude chat? Bude zálež, jak moc se budete ptát. Ale skončí do půl sedmé, pak se budeme všichni moci dívat na náš oblíbený seriál Ulice a v 19:30 se tady opět sejdeme, ovšem už ne u online chatu, ale u velkého článku, kde se dozvíte podrobnosti o létě na webu. Takže se na vás těším jit zítra.

Zpět