Jaké dárky dostali Uličníci?

25.12.2008 18:34

Kuba

Obrázek “https://www.koralkovysvet.com/images/812.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Včera byl Štědrý den, dnes je první svátek vánoční. Spousta z nás si ještě teď užívá svých dárků, někteří si dárky rozdávali ještě dnes, týká se to hlavně dárečků od babiček a dědečků nebo jiných rodinných příslušníků. Většina "Uličníků" si své dárky rozdala už včera na štědrý den, ten největší zaručeně dostala Anežka Boháčová, ta si přála setkání se svým otcem, u Stromu naděje se ji to včera večer splnilo, kdy za ní přišel její otec Petr Boháč. U Stromu se nakonec sešla většina obyvatel Ulice a až potom se všichni rozutíkali do svých domovů, kde povečeřeli a rozdali si dárky. (To už jsme ale v Ulici vidět nemohli).

Ovšem i dnes se v Ulici rozdávaly dárky. Své dárky přišla dát svému otci Klára Pešková, která Vlasimilovi a Miriam nadělila výbavu, která obsahovala čepici, šálu a také rukavice. Klára se v Ulici objevila po dlouhé době a určitě svého otce potěšila, ten ji také dal dárečky i své vnučce Adrianě, která ale s Klárou nepřišla, ale Vlastimil ji poslal obálku s penězi. Adriana zase dala Vlasimilovi holící strojek, třeba se pan Pešek začne holit. Pan Pešek se chlubil se dvěma dárky, které dostal již včera, první je jak on sám řekl video na CD, samozřejmě tím myslel DVD přehrávače, dnes ho dnes zkoušel zapojit a druhý dárek dostal nikotinové náplasti, aby přestal kouřit, vydrží mu to?

Dárky se dnes ještě rozdávaly u Jordánů, kam dnes přišel táta Tomáš Jordán, rozdal dárky a s rodinou a se Štěpánem poobědvali. Velkou radost měl Matěj, který od otce a od prarodičů dostal peníze na autoškolu, no vypadá to, že příští rok bude Matěj jezdit autem. Tomáš pak od dětí a od Báry dostal velký dárek, nový fotoaparát. Dárek dostala také paní Nyklová, po včerejším výstupu, kdy se trochu více napila alkoholo se dnes rozhodla a šla se omluvit Lumírovi a hlavně Světlaně, kdyby jen tušila, že se omlouvá za něco, co je vlastně pravda. Ale to není vše, obyvatelé Ulice si své další dárky rozdaly již včera, možná, že se s nimi ještě pochlubý v dalších dílech. Veselé vánoce.

Zpět