Jakub Farský již podruhé online

11.12.2008 23:09

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/richard-zevel/N257067-b2ce3.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

První kdo ve čtvrté sezóně přijde již podruhé odpovídat na vaše otázky je Jakub Farský, který již zítra bude odpovídat online na ulice.nova.cz. Herec který hraje Jakuba Farského se jmenuje Richard Zevel a již se na vás těší.

Jakub to nikdy neměl jednoduché, celý život si myslel, že jeho otec je Eliot, ovšem jednoho dne se dozvěděl šokující informaci. Jeho otec je Olda Farský, přiznala se mu jeho matka - Tamara. Jakubovi se změnil život, poznal nového otce a zjistil, že má dvě starší sestry. Pomalu si začal zvikat na novou rodinu, i Oldova rodina ho později přijala, dokonce ho pojmenovali po sobě - Farský. Jeho matka Tamara by ráda Vánoce strávila v Belgii u svého nového přítele, to Jakub ale nechce a rád by Vánoce strávil u Oldy. V nejbližších dílech se dozvíte jak Jakub bude bojkotovat i to, jak kde Jakub bude nakonec strávit Vánoce.

Nezapomeňte přijít již zítra, tj. v pátek 12. prosince 2008 na oficiální stránky seriálu Ulice ulice.nova.cz. Online chat začíná ve 13 hodin a Jakub Farský (Richard Zevel) se již teď těší na vaše zvídavé otázky. Ptát se můžete třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete právě na adrese ulice.nova.cz.

Zpět