Jakub Štáfek a Patricie Solaříková zítra ve Volejte novu

05.12.2008 18:40

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/patricie-solarikova/N62804-455f.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud jste pravidelnými diváky televize Nova, tak určitě znáte sobotní pořad Volejte novu, ve kterém se každý týden v sobotu dopoledne dozvíte podrobnosti z TV Nova, co uvidíte v příštím týdnu za filmy, reportáže a také vaše telefonické dotazy. Tento pořad nemá žádného stále moderátora a každý týden se v něm střídají hvězdy TV Nova, ať už moderátoři nebo herci z vašich oblíbených seriálů. Občas se moderování ujme někdo z Ulice. Naposledy Tomáš Matonoha (Ulice, Comeback). A zítra budou moderovat rovnou dva herci z Ulice.

Tedy spíše herec a herečka. Za moderátorský pultík se postaví Jakub Štáfek (Matěj Jordán) a Patricie Solaříková (Tereza Jordánová). Můžete se těšit na tuto dvojici i o víkendu. Jak si moderování rozdělí uvidíte již zítra. Budou se střídat v telefonických otázkách? Nebo budou odpodívat spolu? Uvidíme, v každém případě oba již mají natáčení Volejte novu za sebou, natáčelo se dnes na mikuláše a možná právě vaše telefonická otázky se zrovna v zítřejším Volejte novu objeví.

Tak se nezapomeňte dívat již zítra přesně ve 12 hodin na Novu, začíná pořad Volejte novu se sourozenci Jordánovými. Možná se dozvíte i něco z Ulice, stačí zítra během oběda sledovat Novu.

Zpět