Jaroušek Hejl bude online na chatu

22.02.2009 23:04

Kuba

https://mm.denik.cz/56/9b/hofmann_martin_napadeni1_sip-300.jpg

Sotva Hynek Urbna v pátek odpovídal na vaše otázky již byl naplánován další online chat, který bude již zítra, tedy tři dny po té, co byl na chatu herec Roman Vojtek a zítra, tedy v pondělí se můžete těšit na Jardu Hejla, kterého hraje herec Martin Hofmann. Ptát se můžete opravdu na co chcete a spoustu otázek určitě bude i na rakve. :-) tedy téma, které Jardu opravdu hodně zaměstnává.

Jarda Hejl trávil skoro celý svůj život s matkou. Pak zamiloval do Majdy, servírku u Henryho, vypadalo to na velkou lásku a Jarda mohl mít i dítě, tedy nemanželské, ale vztah moc neklapal, skončil tím, že si Majda chtěla vzít kvůli Jardovi život. V té době už byl Jarda zamilovaný až po uši do Lenky Drápalové a jejich vztah vydržel až do teď, vztah stále ještě trvá a oba jsou velice zamilovaní a vypadá to na dobré cestě, možná i ke svatbě a prvnímu dítěti. Po skončení Království hraček byl Jarda bez práce, našel ji ale velice brzo a nyní je velice úšpěšný podnikatel a vydělává spoustu peněz, poslední kšeft, na kterém pracuje jsou rakve. S tím Jardovi má pomoc jeho kamarád Béďa Liška, který by měl rakve vyrábět. A protože je Jarda velký humorista, proč si neudělat legraci z okolí. Rakev pro ukázku si objednal a vzal si ji do bytu k Lence, vlezl si do rakve a dost vylekal Lenku, ale také Nyklovou, která si myslela, že zemřel Pešek. Jarda prostě žádnou srandu nezkazí.

Co myslíte? Bude legračním způsobem odpovídat i na chatu? No uvidíme, stačí když přijdete na oficiální web Ulice ulice.nova.cz již zítra, tj. v pondělí 23. února 2009 ve 14:30 a budete se ptát přímo Jardy Hejla neboli herce Martina Hofmanna. Otázky mu můžete pokládat již teď a to prostřednictvím formuláře, který najdete na ulice.nova.cz

Zpět