Ježíšek nebo Santa Claus? U vás vede Ježíšek

29.12.2009 21:59

Kuba>

https://blog.respekt.cz/blog/119/13177/clanok_foto.jpg

Na Vánoce jsem dal na web anketu na téma Ježíšek vs. Santa Claus. Vy jste mohli hlasovat, jestli jste spíše pro pravého českého Ježíška nebo pro amerického Santu Clause, kterého se ho nám snaží všichni vnucovat i v České Republice. Každý má na tuto věc svůj názor, ovšem vy jste se v naší anketě vyjádřili úplně jasně, takže je jasné, koho více upřesdnostňujete, vyhrál v naší vánoční anketě Ježíšek nebo Santa Claus? Ano podle nadpisu je to jasné.

Ježíšek v naší anketě získal celkem 60 hlasů, bohužel (nebo bohudík? nechám na vás) si Santa Claus odnesl pouze 3 hlasy. Rozdíl je tedy obrovský, Ježíšek dostal mnohem více hlasů než Santa Claus. Celkem se vás do naší speciální, vánoční ankety zapojilo celkem dost, přišlo krásných 63 hlasů, takže mám radost, že i takové téma vás zajímá. A osobně jsem rád, že vyhrál pravý, český Ježíšek, i když proti červenému Santovi samozřejmě nic nemám.

A možná už jste si všimli, že na místo této vánoční ankety je již anketa nová, po SuperStar a po Vánocích je to úplně jiná anketa, je to naše anketa na téma Nej postava 3, protože se již blíží Velké finále této soutěže, tak jsem se rozhod, aby jste měli snadnější hlasování dát hlasující anketu i na úvodní stránku. Tímto tedy nemusíte zabíhat do sekce Nej postava 3 a svůj hlas dát kdykoliv přijdete na náš web. Anketa bude na úvodní stránce i když bude Velké finále, které odstartuje v sobotu a bude trvat jeden týden. Nezapomeňte, že hlasovat můžete dvakrát denně, vždy po 12 hodinách, tak určitě hlasujte.

Zpět